Marturia dnei Eliza M. cu privire la efectele sedintelor de Reconnective Healing™

Am citit cartea lui Eric PearlReconectarea” cu 3 ani in urma si mi-a placut foarte mult modul simplu prin care era descris procesul de accesare a energiei: niciun ritual, doar permitere si rezultate imediate. Consider ca exista o energie a cuvintelor si urma sa mi se demonstreze inca o data acest lucru. Pe masura ce citeam simteam ca ma conectez la „ceva” pentru ca palmele imi vibrau ca si cum ar fi trecut un curent cald prin ele. Pe la finalul cartii am citit despre ceea ce Eric numea „activarea fluxului energetic”  care se poate intampla intr-un mod direct, atunci cand oamenii iau contact cu el sau cu cei care au experimentat reconectarea si indirect cand aceste frecvente sunt transmise vizual (televizoare, internet), audio (voce, cd-uri, casete, radio) sau prin scris (carti, internet, reviste).

Am fost fascinata de ce am citit dar nu am dat foarte mare importanta pentru ca nu stiam ca si la noi in tara sunt practicieni de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) si Reconnection® (Reconectare).

In 15 noiembrie 2013, din fericire am aflat de Andra Ivanov intr-un moment in care ma simteam destul de rau. In urma unui tratament cu antibiotice pe care il facusem cu vreo 4 ani in urma, gastrita pe care o manifestam intr-o forma usoara s-a cronicizat. Datorita refluxului gastro-esofagian faceam deseori si esofagita. Aveam si o colita care se manifesta prin crampe abdominale care apareau aproape dupa fiecare masa. M-am hotarat sa apelez la Andra pentru o sedinta de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) in momentul in care durerile abdominale devenisera foarte intense si nu mai puteam sa consum decat hrana lichida.

Am fost impresionata de modul calduros in care am fost primita de Andra si de atentia pe care mi-a acordat-o mai ales pentru ca impresia mea initiala era ca ajung acolo, ma pun pe o masa cu fata in sus si apoi sunt lucrata cu energie. Nu a fost deloc asa 🙂 Andra a discutat inainte de inceperea sedintei cu mine, m-a intrebat daca am citit cartea lui Eric Pearl si s-a asigurat ca stiu ce presupune intregul proces. Apoi m-am asezat pe masa cum am vrut si mi-a spus ca pot sa-mi schimb pozitia pe parcursul sedintei, importante fiind confortul si relaxarea.

Am avut urmatoarele senzatii de-a lungul procesului: miscare involuntara a ochilor intr-un ritm rapid (a durat cam un minut), caldura in zona capului si o atingere usoara pe par, o adiere destul de puternica pe obrazul stang (eram asezata pe partea dreapta), relaxare instantanee a gatului si un curent energetic de-a lungul coloanei vertebrale insotit de o caldura intensa, relaxare in picioare si o detensionare a genunchiului stang, relaxare a stomacului si disparitia durerii, presiune in cap, eliberare a cailor respiratorii, uscarea palmelor. Aceste senzatii nu le aveam mereu in momentul in care se lucra pe acea zona a corpului. De exemplu cand Andra se afla in zona capului am simtit relaxarea picioarelor. Nu exista o logica umana a modului in care lucreaza acest tip de energie. Important este ca o face si se simt efecte atat pe moment cat si mult timp dupa aceea.

Dupa sedinta de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) am scapat de acele dureri puternice in stomac. Starea de relaxare s-a mentinut si am realizat abia atunci cat de multa tensiune avusesem acumulata in corp. In urmatoarele zile am simtit cum imi trecea un curent prin corp, o senzatie de racoare in zonele in care ajunge si o presiune/apasare in frunte. O alta imbunatatire pe care am observat-o a fost la nivel mental si emotional: dobandisem o anume claritate asupra situatiilor si imi era mult mai usor sa-mi mentin detasarea emotionala in circumstante negative.

In data de 8 mai 2014 m-am hotarat sa revin la Andra datorita unei insomnii pe care o aveam de cateva luni si care nu m-ar fi deranjat daca nu ar fi fost insotita de dureri puternice de cap. In timpul sedintei am fost mult mai relaxata decat prima data si am avut urmatoarele senzatii: detensionarea corpului (imi era greu sa imi tin si ochii inchisi), eliberarea cailor respiratorii (simteam aerul rarefiat ca de munte), trecerea unui curent cald de-a lungul coloanei vertebrale, disparitia durerii de cap.

Ceea ce m-a atras de prima data la Reconectare a fost faptul ca nu conteaza cum lucreaza acest tip de energie iar efectele sale se imt atat in timpul sedintei cat si dupa aceasta o perioada indelungata. Este un proces care nu necesita interventia noastra, doar contactul cu aceasta energie. Prezenta noastra este de ajuns pentru a initia acest proces iar rezultatele sunt neasteptate.

Eliza M. din Bucuresti, 27 de ani

 

Distribuie pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinmail
Aboneaza-te pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram

No Comment

Comments are closed.