Politica de confidentialitate

 

Bine ai venit pe site-ul nostru! Mai jos vei gasi informatii importante despre datele cu caracter personal pe care le colectam atunci cand ne vizitezi site-ul si apelezi la serviciile noastre. aceste informatii sunt importante si te rugam sa le citesti cu atentie.

Pe scurt, aici vei gasi informatii cu privire la:

1. Ce este Reconectarea.com si cine este societatea care administreaza Reconectarea.com
2. Cum ne poti contacta
3. Ce sunt datele cu caracter personal
4. Ce fel de informatii colectam de la tine
5. Care e scopul pentru care colectam aceste informatii
6. Care este temeiul legal pentru prelucrarea datelor tale
7. Cum asiguram securitatea datelor tale
8. Cat timp pastram datele tale
9. Cui divulgam datele tale si de ce
10. Informatii despre transferarea datelor in afara Uniunii Europene
11. Care sunt drepturile tale
12. Cum iti poti exercita drepturile
13. Schimbari in politica de confidentialitate

 

1. Ce este Reconectarea.com si cine este societatea care administreaza Reconectarea.com:
a. www.reconectarea.com este un site care se adreseaza persoanelor de toate varstele si care sunt interesate de un stil de viata sanatos.

b. aceasta declaratie de confidentialitate se aplica entitatii operationale principale www.reconectarea.com, care este o firma AUM – MED TERAPII HOLISTICE S.R.L, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/7527/2006 , cod unic de identitate fiscala 18648405, avand sediul social in str. Doamna Oltea Nr. 5E, sector 2, Bucuresti.

c. pentru ca prin intermediul site-ului Reconectarea.com colectam date cu caracter personal, suntem operatori de date cu caracter personal potrivit cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si a Regulamentului (UE) nr. 2016/679, aplicabil in Romania din data de 25 mai 2018.

Asadar, Reconectarea.com are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele tale personale si ne angajam sa respectam aceste obligatii.

 

2. Cum ne poti contacta

Pentru orice intrebari sau nelamuriri cu privire la modul in care prelucram datele tale cu caracter personal sau pentru a-ti exercita drepturile in legatura cu datele tale, ne gasesti la adresa de e-mail: contact@reconectarea.com


3. Ce sunt Datele Personale cu caracter personal:

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect). Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect. Cateva exemple de date cu caracter personal sunt urmatoarele:, cum ar fi: nume, prenume, cod numeric personal, data de nastere, adresa, adresa de e-mail, numaer de telefon, date bancare, fax, seria si actul de identitate/pasaport, elementele de identificare online (cum este iP-ul sau un cookie ID. 

 

4. Ce fel de informatii colectam de la tine:

Reconectarea.com colecteaza de la tine date cu caracter personal in doua modalitati:

a.) in mod direct si voluntar: atunci cand completezi formularele de pe site, cand iti faci cont de utilizator, cand ne suni sau ne trimiti e-mail sau cand participi la evenimentele sau la concursurile organizate de noi

Reconectarea.com iti pune la dispozitie posibilitatea de a-ti face un cont pe site, iti ofera sectiuni in care poti comenta la diferite articole sau prin care te poti inregistra la newsletter-ul nostru pentru a primit informatii si articole despre activitatile noastre.

Completand aceste formulare ne dai date cu caracter personal, cum ar fi: numele tau, adresa de e-mail, numarul de telefon, parola de acces la cont.

Totodata, atunci cand ne contactezi direct, vom avea acces la adresa ta de e-mail sau la numarul de telefon, precum si la orice alte informatii ne furnizezi prin e-mail.


De asemenea, atunci cand organizam evenimente este posibil sa iti cerem date suplimentare pentru facturare, daca evenimentele noastre sunt cu plata sau chiar si fara plata.

b.) in mod indirect si automat: atunci cand navighezi pe site si stocam informatii cu privire la iP, cookie iD, locatia din care ne accesezi site-ul si sistemul de operare de pe care ne accesezi, istoricul paginilor pe care navighezi.


Atunci cand navighezi pe site-ul nostru, colectam informatii despre vizita ta. aceste informatii include adresa iP, locatia din care ne accesezi site-ul si sistemul de operare de pe care ne accesezi, istoricul paginilor pe care navighezi.

Folosim de asemenea cookie-uri. Despre ce sunt cookie-urile, cum le folosim si de ce si cum poti tu sa impiedici folosirea acestora, te rugam sa citesti in politica noastra privind cookie-urile, aici: Politica de utilizare a cookie-urilor. 


5. Care e scopul pentru care colectam aceste informatii

a. atunci cand iti creezi un cont de utilizator, colectam datele pentru a-ti asigura acesul la serviciile si facilitatile de utilizator www.reconectarea.com ;
b. atunci cand participi la tombole si concursuri, pentru a te identifica si a te include in lista de participanti a-ti putea trimite premiul in cazul in care castigi
c. marketing/reclama; atunci cand te inscrii la newsletter, pentru a putea sa isi trimitem informatii despre activitatile noastre
d. atunci cand ai achizitionat un serviciu de la noi, colectam si procesam datele pentru a putea sa livram serviciile noastre si pentru a putea solutiona reclamatii cu privire la serviciile livrate
e. atunci cand ne contactezi direct cu diferite intrebari sau solicitari, premergatoare inscrierii pe site sau achizitionarii unui serviciu, procesam datele tale pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari si pentru a face demersurile necesare incheierii unui contract
f. numai atunci cand ti-ai dat acordul in mod direct, folosim datele tale pentru informatii de marketing prin e-mail si/sau sms (in functie de optiunile tale)
g. promotii prin folosirea postei electronice (e-mail, sMs)atunci cand colectam automat informatiile in urma navigarii pe site, o facem in scopul de a intelege comportamentul tau pentru a analiza care sunt informatiile care te intereseaza cel mai mult, cat de usor se poate naviga pe site-ul nostru si care sunt problemele pe care le avem in utilizarea site-ului

h. totodata, informatiile pe care le colectam automat au scopul de a ne apara impotriva atacurilor cibernetice.

 

6. Care este temeiul legal pentru prelucrarea datelor tale

a. Atunci cand ne oferi date in mod voluntar, atunci cand completezi formularele de pe site, cand iti faci cont de utilizator, cand ne suni sau ne trimiti e-mail sau cand participi la evenimentele sau la concursurile organizate de noi, este necesar sa folosim datele tale pentru a putea sa iti oferim raspunsurile pe care le ceri sau serviciile pe care le-ai achizitionat. Ca urmare, temeiul legal este intrarea intr-un contract si executarea unui contract la care esti parte sau pentru a face demersurile necesare, la cererea ta, inainte de incheierea unui contract. acest temei al prelucrarii este prevazut de articolul 6 alineatul 1 litera b din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Pentru ca avem nevoie de datele tale in executarea contractului sau pentru a face demersurile necesare pentru a incheia un contract, legea prevede ca nu este necesar sa iti cerem consimtamantul in mod expres pentru prelucrarea acestor date.

Refuzul tau de a furniza informatii necesare pentru livrarea serviciilor noastre aceste date poate sa determine, dupa caz, sistarea serviciilor noastre ca urmare a imposibilitatiiatea de a va oferi serviciile pentru care este obligatorie prelucrarea datelor. (exemplu: facturarea si livrarea de servicii).

B. Atunci cand iti vom solicita informatii suplimentare pentru plata serviciilor noastre, cum ar fi informatii fiscale, temeiul legal al prelucrarii este obligatia noastra de a ne conforma cerintelor legale. acest temei este prevazut de articolul 6 alineatul 1 litera c din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

C. Atunci cand colectam informatii cu privire la iP, cookie iD, locatia din care ne accesezi site-ul si sistemul de operare de pe care ne accesezi, istoricul paginilor pe care navighezi, temeiul legal al prelucrarii este interesul nostru legitim de a observa daca informatiile pe care le oferim pe site sunt de interes pentru cititori, pentru a ne adapta produsele si serviciile la nevoile din piata sau pentru a diagnostica eventuale probleme pe care le are site-ul nostru. acest temei este prevazut de articolul 6 alineatul 1 litera f din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

D. Atunci cand colectam informatii pentru a-ti trimite mesaje de marketing (e-mail marketing sau marketing prin sms), temeiul legal al prelucrarii este consimtamantul tau, aceste cereri sunt indeplinite atunci cand ai optat clientii au optat sa primeasca e-mailuri de marketing sau sms-uri. (au aprobat activ).

Clientii pot face acest lucru dand click pe linkul „Dezabonare” care apare in mesajele de e-mail pe care vi le trimitem sau ne pot trimite un mesaj la contact@reconectarea.com. O data ce ai persoana inregistrata a obiectat, datele personale nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.


7. Cum asiguram securitatea datelor tale

Vom procesa datele tale in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.


8. Cat timp pastram datele tale\
In cazul datelor pe care ni le pui la dispozitie in mod voluntar si direct, atunci cand ne contactezi direct, iti livram servicii sau participi la concursuri si tombole, stocam datele tale pe o perioada de
5 ani de la ultima interactiune (ultimul e-mail transmis, ultimul telefon, ultima participare la un curs, ultima plata realizata, etc).


Atunci cand ti-ai facut un cont pe site, iti pastram datele timp de
5 ani de la momentul ultimei logari in cont.


Atunci cand te-ai inscris pentru a primi informatii de marketing prin e-mail sau sms, iti pastram datele timp de
2 ani de la ultimul e-mail pe care l-ai deschis sau, in cazul marketingului prin sms, de la ultimul moment la care ai achizitionat un serviciu sau ai interactionat cu noi prin e-mail sau telefon.


In cazul datelor automate pe care le colectam, le stocam timp de
5 ani de la ultima vizita pe site-ul nostru.


9. Cui divulgam datele tale si de ce

Reconectarea.com poate furniza datele cu caracter personal ale persoanelor inregistrate in baza de date, altor companii cu care se afla in relatii de colaborare, parteneri de afaceri care lucreaza in numele nostru, cum ar fi avocati externi, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in aceasta politica de confidentialitate. Ne selectam partenerii de afaceri avand grija ca acettia vor pastra datele in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza:
a. furnizorilor de servicii de curierat;
b. furnizorilor de servicii de marketing;
c. furnizorilor de servicii de plata/bancare;
d. furnizorilor de servicii de marketing;
e. asiguratori.


Totodata, numai cu acordul tau expres si anterior acestui transfer, transmitem informatiile tale catre companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si serviciilor noastre.


Mai putem transfera datele catre autoritati si institutii publice, in cazul in care activitatea lor implica cunoasterea acestor date, atunci cand este necesar acest transfer pentru a raspunde unei plangeri, pentru a ne exercita un interes legitim sau pentru a raspunde intr-o procedura legala obligatorie.


10. Informatii despre transferarea datelor in afara Uniunii Europene
Va rugam sa ne spuneti daca aveti parteneri din afara UE catre care transferati date, pentru a completa corespunzator aceasta sectiune.


11. Care sunt drepturile tale

Dreptul de a fi informat (prevazut de art. 15 din Regulamentul (UE) nr. 2016/679) – inseamna ca ai dreptul de a sti cine, cum si in ce modalitate iti prelucreaza datele cu caracter personal.

Dreptul de acces la date (prevazut de art. 15 din Regulamentul (UE) nr. 2016/679)
– inseamna ca ai dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, ai acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care iti prelucram datele.

Dreptul la rectificare
(prevazut de art. 16 din Regulamentul (UE) nr. 2016/679) – inseamna ca ai dreptul sa obtii de la noi corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) (prevazut de art. 17 din Regulamentul (UE) nr. 2016/679) – inseamna ca ai dreptul de a cere sa iti stergem datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate.

Ai acest drept atunci cand (a) datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate si prelucrate, (b) ti-ai retras consimtamantul si nu mai exista alt temei legal pentru prelucrare, (c) te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze pentru a continua prelucrarea sau (4) datele tale au fost prelucrate ilegal.

Asadar, te rugam sa retii ca sunt si exceptii de la dreptul tau la stergerea datelor. aceste exceptii se refera, de exemplu, la situatiile in care datele tale sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale (de exemplu, atunci cand suntem obligati sa retinem datele de facturare) sau atunci cand le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii (prevazut de art. 18 din Regulamentul (UE) nr. 2016/679) – inseamna ca ai dreptul de a obtine de la noi restrictionarea prelucrarii, atunci cand se aplica unul din cazurile urmatoare: (a) contesti exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor; (b) prelucrarea este ilegala, iar tu te opui stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; (c) in cazul in care noi nu mai are nevoie de datele tale cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar tu ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; (d) in cazul in care tu te opui prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.

Dreptul la portabilitatea datelor (prevazut de art. 20 din Regulamentul (UE) nr. 2016/679) – inseamna ca ai dreptul de a primi datele personale pe care ni le-ai furnizat si pe care noi le prelucram in temeiul unui contract sau al consimtamantului tau, prin mijloace automate. ai dreptul de a primi aceste informatii intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date unui alt operator, fara obstacole din partea noastra.

Dreptul la opozitie (prevazut de art. 21 din Regulamentul (UE) nr. 2016/679) – inseamna ca ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale, de exemplu atunci cand le folosim in scopuri de marketing direct. Dreptul de a-ti retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scopuri de marketing direct, spre exemplu, il ai in mod direct, prin folosirea obtiunii dezabonare din newslettere sau prin trimiterea unui email la contact@reconectarea.com.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afecteaza intr-o masura semnificativa.

Dreptul de a formula o plangere la autoritatea Nationala de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, tel: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212.


Te rugam sa ai in vedere si urmatoarele:


Perioada de timp:
Vom incerca sa raspundem la solicitarea ta in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de complexitatea cererii tale. Cand aceasta perioada va fi extinsa, te vom informa despre termenul de prelungire si despre motivul pentru care am prelungit termenul.


Restrictionarea accesului:
in anumite situatii, este posibil sa nu iti putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale, din cauza dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.
imposibilitatea de a te identifica: in unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele tale personale, din cauza identificatorilor pe care ii furnizezi in solicitarea ta. te vom informa despre aceasta situatie si iti vom oferi posibilitatea de a furniza, daca este cazul, informatii suplimentare pentru a te identifica.


12. Cum iti poti exercita drepturile

Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, pentru a vizualiza sau a modifica datele personale, pentru a obtine informatii despre perioada de timp pentru care Reconectarea intentioneaza sa pastreze datele personale sau pentru alte intrebari legate de datele personale sau daca doriti sa va informam daca, la solicitarea unui tert, am stocat sau am prelucrat oricare din datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contacteziati la e-mail: contact@reconectarea.com.


13. Schimbari in politica de confidentialitateie

Colectarea respectivelor date se realizeaza numai cu acordul dumneavoastra, acord exprimat prin semnatura pe documentele tiparite (facturi, documente de expeditie) sau prin completarea formularelor existente de inregistrare de pe site-ul: www.reconectarea.com


Aceasta politica poate fi actualizata din cand in cand, de exemplu in urma modificarii legislatiei relevante. in cazul in care se fac modificari ale acestui material, persoanele inregistrate sunt incurajate sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi informati despre ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate pe site-ul www.reconectarea.com

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Puteti accesa Politica de utilizare a Cookie-urilor, dand click aici.