Programul Practicianului Certificat de Reconectare (PPCR)

Învață cum să facilitezi experiența unică a Reconectării, care este un schimb extins de energie, lumină și informații. Acest program cuprinzător de certificare îți dezvoltă într-o măsură mai mare aptitudinile de Practician de Baza de Vindecare Reconectivă și-ți permite să oferi publicului un alt aspect al vindecării reconective, de data aceasta în cadrul Reconectării, respectiv ca Practician Certificat de Reconectare.

Evoluează și exinde-ți practica de vindecare reconectivă!

Învățând să facilitezi Reconectarea, vei descoperi niveluri noi ale acestei lucrări, pe care încă nu le-ai cunoscut. De asemenea, acest program trece în revistă și explorează mai detaliat arta, știința și filosofia ce ți-au fost prezentate în Programul Practicianului de Bază de Vindecare Reconectivă.

CE ESTE RECONECTAREA?

Inițial, meridianele energetice (numite uneori linii de acupunctură) din corpul nostru erau conectate la liniile rețelei ce înconjoară planeta și se intersectează în zone energetice recunoscute, cum ar fi Machu Picchu și Sedona. Aceste linii de rețea erau destinate să se extindă în afară și să ne conecteze la o rețea considerabil mai vastă, legându-ne energetic de întregul univers.

Fiecare dintre corpurile noastre conține propriul set de linii și puncte energetice și, cu toate că ele sunt doar fragmente din ceea ce au fost cândva, aceste linii și puncte continuă să ne servească ca interfață a noastră cu universul.

Această interfață este un canal care ne facilitează transmiterea de energie, lumină și informații între mare și mic, între macrocosmos și microcosmos, între univers și omenire.

După cum afirmă teoria, la un moment dat, am devenit deconectați de la aceste linii și ne-am pierdut accesul la deplinătatea legăturii noastre inerente cu universul, îndepărtându-ne de ritmul nostru anterior de evoluție, rapid și expansiv.

Reconectarea introduce „noi” linii axiatonale, care ne reconectează la un nivel mai puternic și mai evoluat decât până acum. Aceste linii fac parte dintr-o rețea atemporală de inteligență, un sistem dimensional paralel ce atrage energia fundamentală, în scopul reînnoirii funcțiilor corpului uman.

***

Pentru a întruni condițiile de participare la acest program, este necesar:

să fii Practician de Bază de Vindecare Reconectivă,
să ți se fi facilitat propria Reconectare, în două zile separate, de către un practician certificat și
să fi efectuat șase ședințe de vindecare reconectivă, pe baza unui schimb financiar echitabil.

La încheierea cu succes a acestui program, vei avea capacitatea de a-ți obține certificatul de Practician Certificat de Reconectare și aprobarea de a facilita Reconectarea, la finalizarea cu succes a cerințelor ulterioare. O listă întreagă a Programelor practicianului de Reconectare certificat poate fi găsită aici: http://www.thereconnection.com/event-category/the-reconnection-certitfied-practitioner-program/

Cerințe prealabile:

Să fi încheiat cu succes Nivelul I și Nivelul II și să fi dobândit statutul de Practician de Baza de Vindecare Reconectivă.
Să ai făcută Reconectarea personală, de către un practician certificat de Reconectare
Să facilitezi și să documentezi patru ședințe de vindecare reconectivă în persoană și două ședințe de vindecare reconectivă la distanță.
Documentarea include:
Prenumele clientului
Oraș, stat/județ și țară
Onorariul plătit

Cerințe ulterioare de acreditare:

Să programezi o ședință de acreditare cu un mentor certificat, la nu mai puțin de 30 de zile de la încheierea Programului P.P.C.R. Această ședință are o durată de aproximativ 30 de minute. Acreditarea reușită presupune din partea ta să-ți demonstrezi capacitatea de a facilita Reconectarea cu competență, fără a fi îndrumat.
Pentru a-ți păstra statutul de PPRC, re-acreditarea este obligatorie la fiecare doi ani.
Pentru a facilita Reconectarea, ca Practician Certificat de Reconectare, această acreditare este obligatorie.

Pentru a afla mai multe despre Vindecarea Reconectiva si Reconectare:
– Cititi cartea “Reconectarea, vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine” de dr. Eric Pearl (publicata de Editura For You)
– Participati la una dintre prezentarile acestei metode de vindecare care vor avea loc la Bucuresti si alte locatii, sustinute de Andra Ivanov
– Consultati periodic site-ul www.reconectarea.com, sectiunea Evenimente pentru a afla ce alte prezentari vor fi programate, si bucurati-va de oportunitatea de a participa la seminare.

Informatii suplimentare: Andra Ivanov, 0723-694 584, andraivanov.reconectarea@gmail.com