Draga practician de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva)

 

           Ne pregatim sa implinim un deziderat mai vechi, si anume acela de afi recunoscuti ca o noua etapa extinsa in domeniul metodelor principale de vindecare energetica. O parte a acestui proces necesita ca noi sa ajungem la Standarde Internationale iar pentru aceasta este necesar sa avem in curs un proces de certificare.

            Scopul nostru este ca, odata ce un participant a terminat cu succes seminarele noastre sa poata imediat sa faciliteze cu usurinta Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva). Ei vor fi antrenati intr-un mod mai sustinut ca practicieni de cea mai inalta calificare in ceea ce priveste claritatea, increderea si certitudinea. Pentru a realiza aceasta noi am extins curriculum-ul (programa predata) pentru ca sa te sprijinim mai deplin pe tine ca practician ca si pe absolventii viitori astfel incat fiecare dintre voi sa isi descopere si sa isi recunoasca constiinta individuala fata de Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva).

               Incepand cu seminarele de la Miami din 9-13 mai 2014 introducem o programa extinsa si o structura mai avansata pentru practicienii profesionisti cu un curriculum mai dezvoltat pentru Nivelul I si Nivelul II.
Vineri seara, sambata si duminica se desfasoara Nivelul I Elementele Esentiale ale Reconnective Healing™ (Vindecarii Reconective).
Luni si marti este programat seminarul de Nivel II Programul de Baza al Practicianului de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva).
Scopul Nivelului I este de a transmite participantului adevarata intelegere cu privire la ce poate fi aceasta lucrare in via ta de zi cu zi, sa il ajute sa se conecteze cu adevarata lui esenta precum si cum poate utiliza personal frecventele reconective. O parte dintre elementele esentiale cuprind:

• Cum sa devii constient de campul frecventelor reconective de vindecare care te inconjoara
• Accesarea frecventelor reconective de vindecare
• Explorarea vindecarii fara atingere
• Invatarea autovindecarii
• Descopera noua ta intelegere despre energie
• Introducerea Reconnective Healing™ (Vindecarii Reconective) in viata ta de zi cu zi
• Dobandirea cunostintelor despre stiinta si filozofia Reconnective Healing™ (Vindecarii Reconective)

Nivelul II furnizeaza instrumentele pentru a fi un practician profesionist, cu incredere, care are o mai mare intelegere a lucrarii, a integritatii filozofiei precum si dorinta si abilitatea de a o impartasi in mod deschis si pentru a deveni un adevarat ambasador al Reconnective Healing™ (Vindecarii Reconective) fata de alte persoane. Cu alte cuvinte, noul Nivel II este un nivel de educatie mult mai cuprinzator astfel incat fiecare practician sa fie mai bine pregatit cand ofera aceasta lucrare altora si include cele mai noi si relevante abordari despre cum sa-ti deschizi propriul cabinet inclusiv competente despre prezentari in public ale acestei lucrari. Nivelul II iti confera o mai mare intelegere a lucrarii in general, inclusiv subtilitati de practica mai consistente si mai puternice.

Fie ca practici de acasa sau de la cabinet, acest nou nivel de invatare sub forma extinsa a noului Nivel II te va inzestra mai bine ca practician avansat, ceea ce iti va da abilitatea de a oferi mai mult tie insuti si clientilor tai.

Elementele esentiale ale noului Nivel II includ:

• Accesarea campului de energie, lumina si informatie care ne inconjoara
• Oportunitatea de a facilita in mod profesionist sedinte de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) sub indrumarea lui Eric si a echipei de asistenti
• Pregatirea pentru prezentarea si discutarea cu incredere despre aceasta lucrare altora
• Impartasirea propriei povestiri de vindecare cu altii
• Dobandirea instrumentelor necesare pentru a deschide sau a dezvolta practica personala sau profesia actuala in domeniul ingrijirii sanatatii
• Invatarea unor strategii de marketing pentru a continua sa iti consolidezi clientela
• Abordarea mai profunda a stiintei si filozofiei

De asemenea, introducem noul Program al Practicianului Certificat de Reconnection® (Reconectare) (PPCR) cunoscut pana acum ca Nivelul III. Noul PPCR nu se va mai desfasura dupa seminarele de Nivel I si II ca pana acum. Ele se vor desfasura de-a lungul anului sub forma unor clase mai mici de catre echipa noastra internationala deosebit de antrenata de Instructori Asociati. Aceasta va introduce mai multa atentie pentru fiecare participant ajutandu-i sa invete mai bine cum sa faciliteze Reconnection® (Reconectarea) asa cum se cuvine.
Odata cu noua programa introducem si titluri profesionale noi pentru practicieni. Dupa completarea noului Nivel II vei fi considerat Practician de Baza de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva). Dupa completarea PPCR vei fi considerat
Practician Certificat/Acreditat de Reconnection® (Reconectare).

Ce inseamna asta pentru tine?

Intai am vrea sa subliniem ca facilitarea Reconnective Healing™ (Vindecarii Reconective) sau a Reconnection® (Reconectarii) NU S-A SCHIMBAT, dar standardele profesionale au fost actualizate. La fel ca in toate profesiile respectate si noi introducem programe de perfectionare astfel incat practic ienii profesionisti vor fi capabili sa ofere aceasta lucrare la standarde in alte peste tot in lume. Daca folosesti Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) doar pentru tine, nu este nevoie sa faci nimic. Dar daca oferi Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) si Reconnection® (Reconectarea) ca servicii prof esionale pentru clienti, o actualizare a noii tale acreditari profesionale este cu adevarat in interesul tau si va fi mai repede acceptata in domeniul mereu in crestere al ingrijirii profesionale a sanatatii pe cale energetica.

Daca folosesti Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) doar personal si nu esti interesat sa o oferi pentru clienti esti totusi o parte importanta a comunitatii Reconnective Healing™ (Vindecarii Reconective). Gasim ca este foarte important ca aceste frecvente sa continue sa fie utilizate la nivel personal ca proces al introducerii lor pe planeta.

Daca oferi Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) si /sau Reconnection® (Reconectarea) ca un serviciu profesionist noi ne-am perfectionat programul pentru a te ajuta sa faci asta. Si, ca sa faci asta, avem niste cerinte de reinnoire in virtutea carora te poti numi Practician de Baza de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) sau Practician Certificat de Reconnection® (Reconectare). Acestea vor fi titlurile pe care publicul le va urmari  atunci cand cauta un practician profesionist. Scopul nostru este ca publicul sa aiba incredere ca primeste aceasta lucrare de la un practician care o utilizeaza in cea mai intalta si pura forma a ei.

Vrem sa te asiguram ca de asemenea ai posibil itatea sa obtii aceste statusuri profesionale foarte usor, avand privilegiul de a practica ca un practician recunoscut oficial astfel incat activitatea ta sa continue neintrerupta. Ca practician in prezent esti indreptatit sa participi la un nou seminar Nivel II cu o taxa redusa inainte de sfarsitul anului 2015. Odata ce ai facut aceasta vei dobandi titlul de Practician de Baza de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva). Daca nu alegi sa faci noul Nivel II este exclusiv alegerea ta. Totdeauna vei fi recunoscut ca un membru al comunitatii de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva). Totusi, dupa 1 ianuarie 2016 pentru a fi oficial recunoscut ca practician profesionist al aceste lucrari si pentru a continua sa facilitezi Reconnection® (Reconectarea) trebuie sa detii titlurile de Practician de Baza de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) si Practician Certificat de Reconnection® (Reconectare).

Daca alegi sa continui sa practici Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) ca o profesie noi te incurajam sa faci acest pas important inainte si sa iti actualizezi statutul urmand pasii care sunt descrisi in paragrafele urmatoare asa cum se aplica pentru tine cel mai bine.

Pentru toti practicienii actuali de Nivel I/II care au absolvit in 2013

Daca ai participat la un seminar de Nivel I/II oricand in anul 2013 si alegi sa iti actualizezi statutul de practician tot ce ai de facut este sa completezi online o tema care ti se va trimite. Aceasta poate fi ceruta la adresa de email: PractitionerInfo@TheReconnection.com .

Pentru toti practicienii actuali de Nivel I/II care au absolvit inainte de 2013
Pasii pe care ii poti urma:

1.Paricipa si absolva cu succes un nou seminar de Nivelul II.
2. Ca urmare obtii titlul de Practician de Baza de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva).
3. Daca iti doresti sa continui si sa devii Practician Certificat de Reconnection® (Reconectare) esti calificat sa poti face asta

Participarea la noul Nivel II iti da sansa sa pui intrebari, sa recapitulezi si sa discuti imprejurari pe care tu si clientii tai le-ati experimentat in ptactica ta curenta, sa explorezi ce s-ar putea intampla cand vezi registrele pe masa de lucru si sa ai o intelegere mai larga cu privire la ceea ce experimenteaza clientul tau.

De-abia asteptam sa te intalnim la noul Nivel II – Programul de Baza al Practicianului de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) si speram sa profiti de avantajul taxei de reinnoire reduse care este disponibila pana la 31 decembrie 2015.

Pentru a te inregistra la noul seminar Nivel II beneficiind de taxa redusa de participare click here (http://www.thereconnection.com/event-category/level-reconnective-healing-foundational-practitioner-program/), sau, pentru mai multe informatii, contacteaza sponsorul local http://www.reconectarea.com/contact: sau trimite-ne un email la practitionerinfo@TheReconnection.com.

Pentru toti practicienii existenti care sunt acreditati sa faciliteze Reconnection® (Reconectarea)

Datorita cresterii cererilor pentru reconectari vrem sa te sprijinim ca sa avansezi in practica ta de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) si sa te poti prezenta publicului ca un profesionist certificat al acestei lucrari. Daca deja facilitezi Reconnection® (Reconectarea), aceasta este sansa ta ca  sa iti dezvolti prezenta publica a cabinetului tau si sa devii Practician Certificat de Reconnection® (Reconectare).

Pentru a dobandi noul statut profesional de Practician Certificat de Reconnection® (Reconectare) si capacitatea de a facilita Reconnection® (Reconectari) care sunt oficial recunoscute de The Reconnection, LLC (organization) dupa 1 ianuarie 2016 pasii pe care ii poti face sunt:

PPCR cerinte de acreditare
Inainte de 31 decembrie 2015:

1. Trebuie sa devii Practician de Baza de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) dupa ce ai completat cu succes sau ai reluat noul Nivel II (cu exceptia celor care au absolvit clasele in 2013 si care au alternativa asa cum a fost aratata mai sus).
2. Trebuie sa iti demonstrezi capacitatea de a facilita Reconnection® (Reconectarea) urmand una dintre optiunile de reatestare de mai jos:

a. Programeaza-te la un mentor recunoscut/aprobat*. In aceasta sedinta de aproximativ 30 de minute trebuie sa demonstrezi in mod convingator ca stii liniile si punctele Reconnection® (Reconectarii) fara sa ti se spuna unde se afla acestea.
b. Participa la o clasa de Refresher (Reimprospatarea cunostintelor) – PPCR sustinuta de un mentor recunoscut / aprobat*. Clasele de Refresher se desfasoara in grupuri de practicieni care ar putea avea nevoie sa invete din nou unele dintre punctele si liniile Reconnection® (Reconectarii) inainte de a demonstra eficient cum faciliteaza Reconect area.Trebuie sa iti demonstrezi competenta in clasele de Refresher si sa aloci timp dupa aceste clase pana cand iti programezi o intalnire pentru acreditare.
c. Participa la noul PPCR. Dupa aceasta urmeaza o sedinta pentru acreditare. Aceasta este pentru cei care ar putea avea nevoie sa se re-introduca in procesul de a facilita Reconnection® (Reconectarea) cu mai multa incredere si asa cum se cuvine.

3. Practicienii care au participat la Nivelul I/II in 2013 si pentru aceia care au participat la seminarul de Nivel III (mare sau semi-privat) inainte de aprilie 2014 au nevoie sa completeze doar tema de casa si sa isi ia acreditarea inainte de 1 ianuarie 2016.

Dupa actualizarea statutului toti Practicienii Certificati de Reconnection® (Reconectare) se vor reacredita la fiecare doi ani prin una dintre caile aratate mai sus, pentru asigurarea controlului de calitate al acestei lucrari.

Iti multumim pentru ajutorul dedicat in raspandirea acestei lucrari. Speram ca ai sa te alaturi in aceasta evolutie extinsa a potentialului nostru nelimitat. Suntem nerabdatori sa te intalnim curand.

Vino sa ne intalnesti la Belgrad si inregisteaza-te acum pentru noul seminar Nivel II. Vezi detaliile si profita de avantajul taxei speciale de reluare a seminarului intrand aici: http://www.reconectarea.com/categorie/evenimente

In Iubire, Lumina si Abundenta,
Eric si noi toti de la The Reconnection

 

Distribuie pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinmail
Aboneaza-te pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram

No Comment

Comments are closed.