Fii curios!

Intra in contact cu noi!

Afla mai multe despre Reconectarea

Prin acest formular raspundem la intrebari legate de serviciile prezentate pe site sau in cazul in care doriti sa aflati mai multe informatii in legatura cu metoda si beneficiile utilizarii frecventelor Reconnective
Healing®.

Nu putem sa raspundem la intrebari care au legatura cu afectiuni grave de sanatate si care va pot pune viata in pericol. Daca sunteti in cautarea unor sfaturi prinvind sanatatea dvs. va rugam sa consultati un specialist / doctor.

Fii curios si trimite un mesaj!
Curiozitati

Intrebari frecvente

Interviul acordat de autorul extraordinarei lucrari ``Cartea cunoasterii: CHEILE LUI ENOCH``, Dr. J.J. HURTAK si de sotia acestuia, Dr. DESIREE HURTAK

Ceea ce raspund cei doi faimosi oameni de stiinta sunt informatii care ating, misca si inspira constiinta.

Vizionarea acestui interviu poate fi un instrument pentru depasirea limitelor si accelerarea evolutiei personale.

Este un canal care faciliteaza transmiterea de energie, lumina si informatii intre macrocosmos și microcosmos, implicit intre univers si omenire.

Dupa cum afirma teoria, la un moment dat, am devenit deconectati de la aceste linii si ne-am pierdut accesul la deplinatatea legaturii noastre inerente cu universul, indepartandu-ne de ritmul nostru anterior de evolutie, rapid si expansiv.

The Reconnection® (Reconectarea) introduce „noi” linii axiatonale, care ne reconecteaza la un nivel mai puternic si mai evoluat decat pana acum. Aceste linii fac parte dintr-o retea atemporala de inteligenta, un sistem dimensional paralel ce atrage energia fundamentala, în scopul reinnoirii functiilor corpului uman.

Sedintele The Reconnection® (Reconectarea) se refera la Reconectarea personala si se realizeaza o singura data in viata. Aceasta reconectare se realizeaza in trei sesini de tratament in trei zile consecutive alaturi de un practician certificat. Nu se pot realiza de la distanta. Clientul este nevoit sa fie in aceeasi incapere cu practicianul certificat.

Sedintele The Reconnection Healing ® (Vindecare Reconectiva) se pot realiza de trei ori pe parcursul unui an. Aceste sedinte au rolul de a sustine clientul in procesul terapeutic prin care trece dupa cele trei sesiuni consecutive descrise in paragraful de mai sus. Aceste sesiuni nu sunt obligatorii. Sunt solicitate la comanda si se pot realiza si de la distanta.

Pentru mai multe informatii si inscrieri in legatura cu programul de certificare te invitam sa iei legatura cu noi: 0723 694 584, email: andraivanov.reconectarea@gmail.com.

Programul Online de Pregatire Nivelul I este o experienta profunda si dinamica de e-Learning cu Eric Pearl. Este un program de pregatire personalizat, format din opt parti care te vor introduce in plenitudinea Reconnective Healing™ (Vindecarii Reconective) – un nivel nou si evoluat de sanatate, echilibru si potential uman care nu necesita tehnici complicate sau ritualuri. Unic prin continutul sau, Nivelul I Online al Programului de Pregatire este util atat novicilor cat si practicienilor cu experienta.

Deschide posibilitati noi de interactiune cu materialul invatat si cu colegii de pe intreg globul. Interfata socio-digitala pe care o cream va permite discutii aprofundate in forumuri, mai mult timp alocat pentru intrebari si raspunsuri, insusirea informatiilor in ritmul propriu, toate acestea in confortul de acasa, de la birou, din sala de asteptare sau de la cafenea.

In Nivelul I Online ca nou venit, vei descoperi cum sa accesezi imediat aceste noi frecvente de vindecare. Ca practician cu experienta, vei descoperi acel salt calitativ care va face diferenta in modul in care lucrezi.

Vom parcurge impreuna subiecte si module care includ urmatoarele:

 • Invatam sa Ascultam cu o Noua Parte din Noi Insine
 • Integram Frecventele
 • Intelegem Stiinta Reconnective Healing™ (Vindecarii Reconective)
 • Dezbatem Credinte, Perceptii & Asteptari
 • Vindecarea si Viitorul Ingrijirii Sanatatii, inclusiv Progresul Vietii
 • Invatam sa Simtim/Ascultam Frecventele
 • Intelepciunea si Reconnection® (Reconectarea) Vietilor noastre

Programul Live de Pregatire Nivel II

Este un seminarul avansat de două zile si jumatate. Pune accent pe o bună stăpânire a vindecării reconective şi vă învaţă cum puteţi deveni practicieni ai acestei metode.

Veţi avea experienţe care vă vor lărgi nivelul de înţelegere, pe măsură ce veţi învăţa practici avansate, care vor include: timp alocat lucrului la mese în grupuri mici, facilitarea sesiunilor de vindecare la distanţă, efectuarea interviului de după ședința de vindecare şi explicarea mai în amănunt a ştiinţei şi filosofiei din spatele vindecării reconective. Veţi avea ocazia să le puneţi lui Eric şi echipei de asistenți întrebări specifice despre ce înseamnă să fii practician al acestei metode.

Acest program este ideal pentru cei care doresc să înceapă practicarea vindecării reconective şi să ofere sedinte de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) altor persoane, precum şi celor care deja practică vindecarea şi vor să încorporeze şi această metodă între cele deja practicate.

 • Citind cartea “The Reconnection® (Reconectarea), vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine” de dr. Eric Pearl (publicata de Editura For You)
 • Participand la una dintre prezentarile acestei metode de vindecare care vor avea loc la Bucuresti si alte locatii, sustinute de Andra Ivanov
 • Consultand periodic site-ul www.reconectarea.com
 • Ne puteti contacta la numarul de telefon 0723-694 584 sau prin emailandraivanov.reconectarea@gmail.com

Cerințe ulterioare de acreditare:

 • Sa programezi o sedinta de acreditare cu un mentor certificat, la nu mai puțin de 30 de zile de la incheierea Programului P.P.C.R. Aceasta sedinta are o durată de aproximativ 30 de minute. Acreditarea reusita presupune din partea ta sa-ti demonstrezi capacitatea de a facilita Reconnection® (Reconectarea) cu competenta, fara a fi îndrumat.
 • Pentru a-ti păstra statutul de PPRC, re-acreditarea este obligatorie la fiecare doi ani.
 • Pentru a facilita Reconnection® (Reconectarea), ca Practician Certificat de Reconnection® (Reconectare), aceasta acreditare este obligatorie.

Pentru a deveni practician Reconnection® (Reconectare) si pentru a avea aprobarea de a facilita Reconnection® (Reconectarea) va trebui sa parcurgeti cativa pasi cu succes.

Dupa incheierea Programului de Pregatire Online Nivel I si al Programului de Pregatire Live Nivel II sunt necesare de parcurs urmatoarele cerinte preliminare:

 • Sa fi încheiat cu succes Nivelul I și Nivelul II si sa fi dobandit statutul de Practician de Baza de Reconnective Healing® (Vindecare Reconectiva).
 • Sa ai făcuta Reconnection® (Reconectarea) personala, de catre un practician certificat de Reconnection® (Reconectare)
 • Sa facilitezi si sa documentezi patru sedinte de Reconnective Healing® (Vindecare Reconectiva) în persoana si doua sedinte de Reconnective Healing® (Vindecare Reconectiva) la distanta.
 • ******Documentarea include:
  – Prenumele clientului
  – Oras, stat/judet si tara
  – Onorariul platit

Programul de certificare Reconnection Healing® contine:

 1. Programul Online de Pregatire Nivelul I
 2. Programul Live de Pregatire Nivel II