Experienta O.R.E.(Observa Remarca Experimenteaza) = Portalul + Catalizatorul (Dev)

Cursul de formare pentru practicieni se va desfasura in Bucuresti, la datele de 30.04 - 01.05.2022.

Aboneaza-te la Newsletter si vei primi noutati cu privire la urmatorul curs Catalizatorul de la Bucuresti care va avea loc in 2022.

Al doilea curs din Romania predat de Andra Ivanov

Experienta O.R.E (Observa Remarca Experimenteaza)

Participa la Cursul "Experienta O.R.E" ( NIVELUL I ONLINE + NIVELUL II LIVE), pentru a deveni si tu Practician de Reconnective Healing din Romania, curs sustinut de Andra Ivanov.

Devino practician de Reconnective Healing

Catalizatorul, Curs Live (Nivelul II)

Devino practician de Reconnective Healing - invata sa-ti accesezi capacitatea de a fi catalizatorul care amorseaza transformari in toate planurile fiintei umane: fizic, mental, emotional si spiritual.

Beneficii la nivel personal si la nivel global

Dupa absolvirea cursului O.R.E devii Practician de Reconnective Healing. La nivel personal, acest curs va transforma povesti de viata, una cate una, incepand cu propria ta existenta.

La nivel global, ca practician de Reconnective Healing, iti aduci contributia si deschizi umanitatea catre noile posibilitati de a evolua, de a se vindeca, de a se echilibra. Astfel, atingi un potential amplificat privind atat propria transformare, cat și pe aceea a persoanelor cu care interactionezi in calitate de Practician.

Treci la Nivelul urmator - Catalizatorul: Weekend Live

Catalizatorul, Cursul LIVE (Nivelul II)

Este necesara finalizarea cursului Online, de Nivel I, pentru a trece la Nivelul urmator si a participa la Catalizator: Weekend-ul Live, predat de Andra Ivanov la Bucuresti.

 • Invatam sa simtim cu o alta parte a corpului
 • Filosofia si principiile de baza ale metodei Reconnective Healing
 • Sa lucrezi practic pentru si pe altcineva (cea mai mare parte din timp)
 • Vindecarea la distanta si holografica prin intermediul Frecventelor Reconective
  Autovindecarea
 • Cum sa te prezinti clientilor in calitate de Practician de Reconnective Healing
  Informații legate de buna organizare a cabinetului tau de practician Reconnective Healing
 • Afli care sunt standarde de practica la care aderi, pentru a deveni practician de Reconnective Healing
 • Primesti raspuns la toate intrebarile pe care le ai cu privire la aceasta lucrare si la experienta ta.

Reconnective Healing este o metoda de restabilire a echilibrului la toate nivelurile fiintei prin intermediul frecventelor reconective. Aceste frecvente exista in tine si de jur-imprejurul tau, nu intr-un loc anume. Reconnective Healing ofera o punte de legatura accesibila si fara precedent intre experienta existentei noastre, odinioara limitata la fizic, si o realitate in care totul este posibil. Ea este usa deschisa prin care ne putem intoarce la deplinatatea a ceea ce suntem cu adevarat si putem experimenta adevaratul Progres al Vietii noastre.

Afla mai multe despre metoda aici!

Unicitatea metodei Reconnective Healing consta in simplitatea ei ca metoda si in calitatea acesteia de a putea fi practicata de ORICINE.
Aceste cursuri se adreseaza oamenilor care doresc sa experimenteze noi cai de vindecare și evolutie personala accelerata și care au deschiderea de a le face accesibile prin practica, celor apropiati, lor insile, cat si celor care doresc sa beneficieze de aceste posibilitati.
Cursurile de pregatire sunt personalizate si te vor introduce intr-un nivel nou si evoluat de sanatate, echilibru si potential uman care nu necesita niciun fel de tehnici sau ritualuri.

Finalizarea cu succes a Nivelului I ONLINE (denumit Portalul) – fiecare participant trebuie să aiba un cont individual pentru a vizualiza Cursul de baza ONLINE de Nivel I. Astfel, se poate monitoriza completarea acestuia. Vizualizările de grup sau de familie sunt binevenite si incurajate, insa numai titularul contului participa la Weekendul LIVE – Catalizatorul.
Cu toate acestea, recomandam sa fi primit deja sedinta de Reconnective Healing, in prezenta sau la distanta, pana la data cursului.

Practicianul de RH poate sa faciliteze sedinte de RH in mod profesional.
Practicianul de RH este, de asemenea, eligibil pentru a urma in viitor si alte formari, cum ar fi Programul de Formare pentru Practicieni de Reconectare Personală (nivelul III), unde se invata facilitarea Reconectarii. Finalizarea acestor programe nu va ofera nici un fel de licenta de predare. Doar dr. Eric Pearl, co-instructor Jillian Fleer si membrii echipei internationale de formare pot preda aceste cursuri.

Weekend-ul de aprofundare Live este locul în care iti vei da seama de prezenta accelerata a vindecarii in toate domeniile vietii tale, vei detine maiestria personala si relatia cu frecventele inteligente ale vindecarii reconective. Vei fi parte a unui proces in care vei rezona cu colegii de clasa, va veti transforma impreuna, si astfel, la final, deveniti Practicieni de Reconnective Healing.

Dr. Eric Pearl, initiator The Reconnection recomanda Experienta O.R.E.

Dr. Eric Pearl, initiator The Reconnection recomanda prima Experienta O.R.E. de la Bucuresti, avand-o ca Instructor pe Andra Ivanov

Urmatorul Curs LIVE se va desfasura in Bucuresti, la datele de 30.04 - 01.05.2022.

Cine preda cursul Live?

Andra Ivanov, Instructori Asociat al The Reconnection, iti va dezvalui metoda Reconnective Healing.

Fiind incantata sa poata impartasi si raspandi in toata lumea aceasta lucrare uimitoare. Din 2007, activitatea ei consta in oferirea de sesiuni de Reconectare…

Esti inca nesigur/a daca aceasta cunoastere este pentru tine?

Citeste cartea „Reconectarea, vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine”, de Dr. Eric Pearl.

Dr. Eric Pearl este cel care a descoperit această metoda. Este o carte „manual” captivanta, care exploreaza multe aspecte importante despre felul in care a aparut Reconectarea, contine referinte stiintifice, cazuri concrete de vindecari, precum si faptul ca metoda Reconnective Healing/Vindecarea Reconectiva poate fi practicata de oricine doreste sa o utilizeze.

Ce spun persoane care au participat la cursul de formare pentru Practicieni de Reconnective Healing si sunt acum practicieni ai acestei metode

Marturii

Doina Tataru, castigatoare Curs de Nivel I Online – Portalul

Afla mărturisirea Doinei Tataru, castigatoare Curs de Nivel I Online – Portalul, in cadrul evenimentului de pe 4 Noiembrie:
,,Viata bate filmul!” 
Așa mi s-a întâmplat și mie în 4 nov 2021.
Am dat curs invitației primite de la Andra Ivanov de a participa la o întâlnire pe zoom…finalizată cu tragerea la sorți a cursului online nivel l.
Ce bucurie!!! 
Îmi venea să îmbrățișez laptop-ul când am auzit că sunt câștigătoare!!!
Iar vizionarea celor 8 ore de curs online mi-a adus satisfacții uriașe: informații ,,împrospătate” , stil de predare de înaltă clasă,  animații ce bucură copilul interior al privitorului și multe noutăți. 
Atât de încântată am fost încât am decis să devin profesionistă în acest domeniu și m-am înscris la cursul nivel ll/ Catalizatorul ce se va desfășura în perioada 30 aprilie – 1 mai la București. 
Nu mai stați pe gânduri!!!
Simțiți că e pentru voi această informație??? 
ACȚIONAȚI!!!
NU LĂSA PE MÂINE CE POȚI FACE AZI!
Vă îndemn eu, Doina Tătaru…. de pe meleaguri bănățene…

Felicia

Marturia extraordinara a Feliciei despre rezultatul unei sedinte de Reconnective Healing la distanta, pe care mi-a solicitat-o pentru mama sa.

(mai mult…)

Daniela M, Bucuresti

De la sedinta de Reconnective Healing la distanta din septembrie (a trecut o luna) si de la Reconectarea personala am observat: analizele hormonale, si restul….

(mai mult…)

Roberta Milos

Cum mi-au schimbat frecventele reconective viata: As vrea sa va impartasesc o experienta din viata mea, care mi-a influentat evolutia personala. Povestea incepe in anul 2015,
(mai mult…)

Elena P.

Experienta personala: Sunt Elena si lucrez in italia de 17 ani (la spital) in ultima luna situatia este critica in Italia dar si mai critica In spitalul unde lucrez. 

(mai mult…)

Felicia Dragusin

“Motanul Puss a ajuns la veterinar cu urolitiaza. A fost cea de-a treia zi in care motanul nu urina singur, elimina urina doar cu sonda. Andra Ivanov i-a facut o sedinta de Reconnective Healing® la distanta.

(mai mult…)

Angela M.

“Am suferit ani de zile de dureri ale coloanei vertebrale in zona lombara. Medicamentele si fizioterapia imi alinau temporar durerea, dar aceasta revenea mai devreme sau mai tarziu

(mai mult…)

Oferta expirata
Pana in data de 15 Mai 2020

Super Early Bird

Portalul + Catalizatorul (Cursul ONLINE + Weekend LIVE la Bucuresti)
777 EUROFERTA EXPIRATA
tva inclus
Oferta expirata
Pana la data de 20 Septembrie 2020

Early Bird

Portalul + Catalizatorul (Cursul ONLINE + Weekend LIVE la Bucuresti)
933 EUROFERTA EXPIRATA
tva inclus
Pana in data de 4 Iunie 2021

Regular

Portalul + Catalizatorul (Cursul ONLINE + Weekend LIVE la Bucuresti)
1,111 EUR
tva inclus

Facturile emise pot fi achitate in RON, USD, EUR.

Inscrie-te la Experienta O.R.E.

Intra in contact cu frecventele reconective!

Experienta O.R.E. (Observa Remarca Experimenteaza) iti va oferi sansa sa transformi viata ta si pe a celor din jur, intr-o calatorie plina de bucurie, fara limite. Fie ca esti in cautarea unei experiente unice, fie ca vrei sa mergi mai departe pe calea ta, devenind Practician de Reconnective Healing, acest eveniment este pentru tine!

Catalizatorul = Weekend LIVE la Bucuresti

Pentru participarea la cursul LIVE, este necesar sa fi parcurs anterior Cursul de nivel I - Portalul, ONLINE.

Oferta expirata
Pana in data de 15 Mai 2020

Super Early Bird

Catalizatorul (Weekend LIVE la Bucuresti)
680 EUROFERTA EXPIRATA
tva inclus
Oferta expirata
Pana in data de 20 Septembrie 2020

Early Bird

Catalizatorul (Weekend LIVE la Bucuresti)
845 EUROFERTA EXPIRATA
tva inclus
Pana in data de 4 Iunie 2021

Regular

Catalizatorul (Weekend LIVE la Bucuresti)
1,025 EUR
tva inclus

Facturile emise pot fi achitate in RON, USD, EUR.

Devino practician de Reconnective Healing!

Cursul Live - Catalizatorul iti da posibilitatea sa deprinzi maiestria de a facilita aceste frecvente, deoarece include module practice extinse cu timp de lucru efectiv, vei rezona cu colegii de curs si va veti transforma impreuna.

Inscrie-te la newsletter!

Experimenteaza o noua metoda revolutionara de evolutie si de vindecare!