Experienta O.R.E.(Observa Remarca Experimenteaza) = Portalul + Catalizatorul

Cursul initial programat a fost amanat pentru datele de 5 - 6 Iunie 2021

Locurile la cursul din 5,6 iunie 2021 s-au ocupat. Se pot inregistra cereri de inscriere carora le putem da curs doar in cazul in care cineva dintre participantii inscrisi nu poate ajunge.

In cazul in care in perioada 5, 6 iunie 2021, restrictiile vor continua sa limiteze numarul participantilor intr-o sala de curs la 25, vom mai sustine inca un curs. Acest al doilea curs se va desfasura imediat dupa primul, respectiv la datele de 8 si 9 iunie SAU in weekendul 12, 13 iunie 2021.

Primul curs din Romania predat de Andra Ivanov si Guglielmo Poli

Experienta O.R.E (Observa Remarca Experimenteaza)

Experimenteaza Experienta O.R.E ( NIVELUL I ONLINE + NIVELUL II LIVE) si participa la primul curs complet pentru acreditarea practicienilor de Reconnective Healing/Vindecare Reconectiva din Romania, sustinut de Andra Ivanov.

Dupa absolvirea cursului O.R.E/ONEX devii Practician de Reconnective Healing/Vindecare Reconectiva.

La nivel global, ca practician de Reconnective Healing/Vindecare Reconectiva, iti aduci contributia si deschizi umanitatea catre noile posibilitati de a evolua, de a se vindeca, de a se echilibra. Astfel, atingi un potential amplificat privind atat propria transformare, cat și pe cea a tuturor.

  • Cursul LIVE, denumit Catalizatorul/THE CATALYST (nivelul II) – care va avea loc pe 5, 6 Iunie 2021, la București.
  • Cursul ONLINE, denumit Portalul/THE PORTAL (NIVELUL I) – il accesezi imediat dupa inscriere (contine 8 ore de curs + o teleclasa live cu Dr. Eric Pearl și Jillian Fleer)

DE REȚINUT! Poti participa la cursul LIVE doar daca parcurgi inainte cursul de NIVELUL I ONLINE – Portalul. Vezi mai jos Cerințe de participare. Afla mai multe despre cursul de NIVEL I, Portalul: site-ul The Reconnection și site-ul Reconectarea.

Devino practician de Reconnective Healing/ Vindecare Reconectiva

Catalizatorul, Curs Live (Nivelul II)

Devino practician de Reconnective Healing/Vindecare Reconectiva - invata sa-ti accesezi capacitatea de a fi un catalizator care amorseaza transformari in toate planurile fiintei umane: fizic, mental, emotional.

La nivel personal, acest curs va transforma povesti de viata, una cate una, incepand cu propria ta existenta.

La nivel global, ca practician de Reconnective Healing/Vindecare Reconectiva, iti aduci contributia si deschizi umanitatea catre noile posibilitati de a evolua, de a se vindeca, de a se echilibra. Astfel, atingi un potential amplificat privind atat propria transformare, cat și pe cea a tuturor.

  • Cursul LIVE, denumit Catalizatorul/THE CATALYST (nivelul II) – care va avea loc pe 5, 6 Iunie 2021, la București.
  • Cursul ONLINE, denumit Portalul/THE PORTAL (NIVELUL I) – il accesezi imediat dupa inscriere (contine 8 ore de curs + o teleclasa live cu Dr. Eric Pearl și Jillian Fleer)

DE REȚINUT! Poti participa la cursul LIVE doar daca parcurgi inainte cursul de NIVELUL I ONLINE – Portalul. Vezi mai jos Cerințe de participare. Afla mai multe despre cursul de NIVEL I, Portalul: site-ul The Reconnection și site-ul Reconectarea.

Treci la Nivelul urmator - Catalizatorul: Weekend Live

Catalizatorul, Cursul LIVE (Nivelul II)

Weekend-ul de aprofundare Live este locul în care iti vei da seama de prezenta accelerata a vindecarii in toate domeniile vietii tale, vei detine maiestria personala si relatia cu frecventele inteligente ale vindecarii reconective. Vei fi parte al unui proces in care vei rezona cu colegii de clasa si va veti transforma impreuna, la final devenind Practician de Vindecare Reconectiva.

Ce vei invata?

Invatam sa simtim cu o alta parte a corpului

• Filosofia metodei Reconnective Healing/Vindecare Reconectiva
• Sa lucrezi practic pentru altcineva (cea mai mare parte din timp)
• Vindecarea la distanta si holografica prin intermediul Frecventelor Reconective
• Autovindecarea
• Cum sa te prezinti clientilor in calitate de Practician de Reconnective Healing/Vindecare Reconectiva
• Informații legate de buna organizare a cabinetului tau de practician Reconnective Healing/ Vindecare Reconectiva
• Standarde de practica Reconnective Healing/ Vindecare Reconectiva

Ce este Vindecarea Reconectiva?

Devino practician de Reconnective Healing!

Reconnective Healing/Vindecarea Reconectiva este o metoda de restabilire a echilibrului la toate nivelurile fiintei prin intermediul frecventelor reconective. Aceste frecvente exista in tine si de jur-imprejurul tau, nu intr-un loc anume.

Reconnective Healing/Vindecarea Reconectiva ofera o punte de legatura accesibila si fara precedent intre experienta existentei noastre, odinioara limitata la fizic, si o realitate in care totul este posibil. Ea este usa deschisa prin care ne putem intoarce la deplinatatea a ceea ce suntem cu adevarat si putem experimenta adevaratul Progres al Vietii noastre.

Afla mai multe despre metoda apasand butonul de mai jos!

Cui i se adreseaza?

Util atat novicilor cat si practicienilor cu experienta

Unicitatea metodei Reconnective Healing/Vindecarii Reconective consta in simplitatea ei ca metoda si in calitatea de a putea fi accesata/practicata de ORICINE.

Aceste cursuri se adreseaza în general oamenilor care doresc sa experimenteze noi cai de vindecare și evolutie personala accelerata și care au deschiderea de a le face accesibile prin practica atat celor apropiati, cat si tuturor celor care doresc sa beneficieze de aceste posibilitati.

Cursurile de pregatire sunt personalizate si te vor introduce intr-un nivel nou si evoluat de sanatate, echilibru si potential uman care nu necesita tehnici complicate sau ritualuri.

Dr. Eric Pearl, initiator The Reconnection recomanda Experienta O.R.E.

Dr. Eric Pearl, initiator The Reconnection recomanda cursul - Experienta O.R.E. (Observa Remarca Experimenteaza) = Portalul + Catalizatorul care va fi predat in Bucuresti, Romania de catre cei mai experiomentati Instructori Asociati - Andra Ivanov si Guglielmo Poli.

Cursul LIVE se va desfasura in Bucuresti, la Hotel World Trade Center, pe 5 - 6 Iunie 2021.

Cine preda cursul Live?

Instructori cu experienta care iti vor dezvalui metoda Reconnective Healing

Cursul LIVE denumit Catalizatorul va fi sustinut de Andra Ivanov (Instructor asociat The Reconnection) si Guglielmo Poli (Co-Director, Instructor Asociat si Mentor al Reconnective Healing International Teaching Team) cu asistenta echipei de predare internationala The Reconnection.

Guglielmo Poli

Co-Director, Instructor Asociat si Mentor al Reconnective Healing International Teaching Team

Guglielmo Poli este co-director al echipei internationale de formare a The Reconection. El este, de asemenea, un instructor asociat si Mentor. Guglielmo ajuta la coordonarea echipei care ii sprijina in intreaga lume pe Eric Pearl si Jillian Fleer, aducand programele…

Andra Ivanov

A devenit co-sponsor al The Reconnection in Romania, Practician certificat in 2007 si asistent didactic si mentor pentru practicieni in 2008

Fiind incantata sa poata impartasi si raspandi in toata lumea aceasta lucrare uimitoare. Din 2010 Andra este instructor international pentru „clasele reconective pentru copii” si instructor asociat din 2015. Din 2007, activitatea ei consta in oferirea de sesiuni de Reconectare…

Nu esti sigur/a daca este pentru tine?

Citeste cartea „Reconectarea, vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine”, de Dr. Eric Pearl.

Dr. Eric Pearl este cel care a descoperit această metoda. Este o carte „manual” captivanta, care exploreaza multe aspecte importante despre felul in care a aparut Reconectarea, contine referinte stiintifice, cazuri concrete de vindecari, precum si faptul ca metoda Reconnective Healing/Vindecarea Reconectiva poate fi practicata de oricine doreste sa o utilizeze.

Marturii

Ce spun persoane care au experimentat Reconnective Healing

Rodica C, Iasi, Romania

Dragă Andra, simt nevoia de a-ți mulțumi cu recunoștință pentru că ai fost “catalizatorul” prin care m-am “reconectat” la Divina energie din univers.

(mai mult…)

Doina Tataru, castigatoare Curs de Nivel I Online – Portalul

Afla mărturisirea Doinei Tataru, castigatoare Curs de Nivel I Online – Portalul, in cadrul evenimentului de pe 4 Noiembrie:
,,Viata bate filmul!” 
Așa mi s-a întâmplat și mie în 4 nov 2021.

(mai mult…)

Felicia

Marturia extraordinara a Feliciei despre rezultatul unei sedinte de Reconnective Healing la distanta, pe care mi-a solicitat-o pentru mama sa.

(mai mult…)

Daniela M, Bucuresti

De la sedinta de Reconnective Healing la distanta din septembrie (a trecut o luna) si de la Reconectarea personala am observat: analizele hormonale, si restul….

(mai mult…)

Roberta Milos

Cum mi-au schimbat frecventele reconective viata: As vrea sa va impartasesc o experienta din viata mea, care mi-a influentat evolutia personala. Povestea incepe in anul 2015,
(mai mult…)

Elena P.

Experienta personala: Sunt Elena si lucrez in italia de 17 ani (la spital) in ultima luna situatia este critica in Italia dar si mai critica In spitalul unde lucrez. 

(mai mult…)

Felicia Dragusin

“Motanul Puss a ajuns la veterinar cu urolitiaza. A fost cea de-a treia zi in care motanul nu urina singur, elimina urina doar cu sonda. Andra Ivanov i-a facut o sedinta de Reconnective Healing® la distanta.

(mai mult…)

Angela M.

“Am suferit ani de zile de dureri ale coloanei vertebrale in zona lombara. Medicamentele si fizioterapia imi alinau temporar durerea, dar aceasta revenea mai devreme sau mai tarziu

(mai mult…)

Eliza M.

“Sufeream de esofagita si de crampe abdominale care apareau aproape dupa fiecare masa, de insomnii insotite de dureri puternice de cap. Dupa doua sedinte de Reconnective Healing® aceste probleme au disparut.”

Elena S.

“Elena S. suferea de mai bine de trei ani de poliartrita reumatoida acuta. A doua zi dupa prima sedinta de Reconnective Healing® a constatat ca durerile acute au disparut, poate misca mainile si ca acum se poate ocupa din nou de treburile casei.”

Nana Ionita

“Am participat la un seminar de Reconnective Healing® si in timpul acestui seminar am observat ca pot urca scarile fara sa ma mai tin de balustrada, durerile cumplite de spate si picioare pe care le aveam aproape ca au disparut, am ras cu pofta cum nu am mai ras de foarte mult timp.”

C.A.

“Sunt medic si am vazut personal ameliorari neasteptate in boala Alzheimer la mama mea, in varsta de 82 de ani. Dupa 3 sedinte la distanta de Reconnective Healing® mama putea sa manance singura, sa stea pe scaun si sa se joace cu o minge.”

Mariana Petrescu

“Am primit diagnosticul de degenerescenta maculara totala cu pierderea vederii centrale. Eram cadru didactic, nu mai puteam sa citesc si a trebuit sa ma pensionez. Dupa sedintele de Reconnective Healing® am scapat de frica si am inceput sa vad unele culori – rosu, maro chiar si diferentieri fine de nuanta.”

Angelika D.

“Philippe, la varsta de 14 ani avea 1,49 cm si nu mai crestea, era aplecat in fata si degetele ii erau anchilozate. Dr Eric Pearl a lucrat doar 10 minute cu el si baiatul a reusit pentru prima data in viata sa isi ridice bratele deasupra capului, apoi sa isi stranga degetele complet.”

– efectele Reconnective Healing® de care a beneficiat fiul dnei, Philippe

Elena T.

“O fetita care a suferit de la nastere de tetrapareza spastica cu tremuraturi puternice dupa 3 sedinte de Reconnective Healing® poate sa bea apa singura, poate sa doarma fara sa ii fie corpul scuturat de spasme, poate sa vorbeasca, sa cante si sa aiba in general o viata mult imbunatatita.”

– efectele Reconnective Healing® de care a beneficiat fiica dnei, Maria

Alice B.

“In timpul unui antrenament de baschet m-am accidentat la picior. Am suportat 4 ani de durere pana intr-o zi, cand am descoperit Reconnective Healing®, iar vindecarea a aparut de la a doua sedinta. Sunt bucuroasa ca Reconnective Healing® m-a ajutat sa-mi reiau antrenamentele.”

Felicia G.

“Dupa 3 sedinte de Reconnective Healing® m-am vindecat de hernia ombilicala pentru care trebuia sa fiu operata, s-au atenuat varicele de la piciorul drept si am scapt de insomnii.”

Gheorghe Nicolae

Sufeream de astm bronsic, probleme hepatice si sinuzita. Dupa 3 sedinte de Reconnective Healing® facilitate de Andra Ivanov pot sa respir usor, sinuzita s-a redus si m-am impacat cu mine insumi.

Cerinte preliminare pentru participare & certificare

Cerinte de inscriere la Nivelul II, LIVE, Catalizatorul

• Finalizarea cu succes a Nivelului I ONLINE (denumit Portalul) - fiecare participant trebuie să aiba un cont individual pentru a vizualiza Cursul de baza ONLINE de Nivel I, fie achizitionat personal sau achizitionat de catre altcineva. Astfel, se poate monitoriza completarea acestuia. Vizualizările de grup sau de familie sunt binevenite si incurajate, insa numai titularul contului este eligibil pentru a se inscrie si a participa la Weekendul LIVE - Catalizatorul.
• Sa fi primit o ședinta de Vindecare Reconectiva, facilitata de un Practician Certificat de Reconnective Healing/Vindecare Reconectiva.

Va exista posibilitatea de a facilita sesiuni de Reconnective Healing/Vindecare Reconectiva chiar si in zilele si la locatia evenimentului, in afara timpului efectiv de curs.

Cu toate acestea, recomandam sa ai deja sesiunea facuta, daca este posibil.

Dupa aceasta perioada, sesiunea ce se va lua în considerare pentru a indeplini aceasta cerinta trebuie sa fie in persoana.

Conditii necesare obtinerii certificatului de practician de Reconnective Healing/ Vindecare Reconectiva

Dupa finalizarea integrala, cu succes, a NIVELULUI I - Portalul, si participarea la Cursul de Nivel II, LIVE - Catalizatorul, participantilor li se va oferi posibilitatea de a agrea „Principiile si standardele de practica”. Cei care sunt de acord cu Standardele de practica vor primi un Certificat de Participare la curs si vor obtine titlul de Practician Certificat de Reconnective Healing (PCRH).

Ce poate sa faca un PCRH (practician certificat de Reconnective Healing/ Vindecare Reconectiva)

Un PCRH poate sa ofere si sa faciliteze sesiuni de vindecare reconectiva in mod profesional si poate alege sa fie inclus in Baza noastra globala de Date de Practicieni Certificati.

Un PCRH este, de asemenea, eligibil pentru a urma in viitor si alte formari, cum ar fi Programul de certificare profesionala de practician de Reconectare Personală (nivelul III), unde se invata facilitarea Reconectarii.
Finalizarea acestor programe nu va ofera nici un fel de licenta de predare. Doar dr. Eric Pearl, co-instructor Jillian Fleer sau membrii echipei noastre formare pot preda aceste cursuri.

Pachete de curs & investitia ta pentru fiecare

Experienta O.R.E. = Portalul + Catalizatorul (Cursul ONLINE + Weekend LIVE la Bucuresti)

Oferta expirata
Pana in data de 15 Mai 2020

Super Early Bird

Portalul + Catalizatorul (Cursul ONLINE + Weekend LIVE la Bucuresti)
777 EUROFERTA EXPIRATA
tva inclus
Oferta expirata
Pana la data de 20 Septembrie 2020

Early Bird

Portalul + Catalizatorul (Cursul ONLINE + Weekend LIVE la Bucuresti)
933 EUROFERTA EXPIRATA
tva inclus
Pana in data de 4 Iunie 2021

Regular

Portalul + Catalizatorul (Cursul ONLINE + Weekend LIVE la Bucuresti)
1,111 EUR
tva inclus

Facturile emise pot fi achitate in RON, USD, EUR.

Inscrie-te la Experienta O.R.E.

Intra in contact cu frecventele reconective!

Experienta O.R.E. (Observa Remarca Experimenteaza) iti va oferi sanasa sa transformi viata intr-o calatorie de bucurie fara limite. Fie ca tu cauti o experienta unica, fie ca vrei sa mergi mai departe si devii Practician de Baza de Reconnective Healing, acest eveniment poate sa fie pentru tine.

Catalizatorul = Weekend LIVE la Bucuresti (pentru achizitionarea cursului LIVE, este necesar sa fi achizitionat anterior Cursul de nivel I - Portalul, ONLINE

Oferta expirata
Pana in data de 15 Mai 2020

Super Early Bird

Catalizatorul (Weekend LIVE la Bucuresti)
680 EUROFERTA EXPIRATA
tva inclus
Oferta expirata
Pana in data de 20 Septembrie 2020

Early Bird

Catalizatorul (Weekend LIVE la Bucuresti)
845 EUROFERTA EXPIRATA
tva inclus
Pana in data de 4 Iunie 2021

Regular

Catalizatorul (Weekend LIVE la Bucuresti)
1,025 EUR
tva inclus

Facturile emise pot fi achitate in RON, USD, EUR.

Inscrie-te la Catalizatorul Live - Catalizatorul

Devino practician de Reconnective Healing!

Cursul Live - Catalizatorul iti da posibilitatea sa stapanesti lucrarea, incluzand module practice extinse cu timp de lucru la mese, unde vei rezona cu colegii de curs si va veti transforma impreuna.

Alumni (Practicieni care doresc sa refaca cursul)

Oferta expirata
Pana in data de 30 Aprilie 2020

Super Early Bird

470 EUROFERTA EXPIRATA
tva inclus
Oferta expirata
Pana in data de 20 Septembrie 2020

Early Bird

615 EUROFERTA EXPIRATA
tva inclus
Pana in data de 4 Iunie 2021

Regular

733 EUR
tva inclus

Facturile emise pot fi achitate in RON, USD, EUR.

Inscrie-te la newsletter!

Experimenteaza o noua metoda revolutionara de evolutie si de vindecare!