Invitatie de participare la
Programul Practicianului Certificat de Reconectare

Bucuresti | 18-19 ianuarie 2020

Vrei sa devii cat mai curand Practician Certificat de Reconectare?

 

Profita de ocazie si inscrie-te la cursul oferit de The Reconnection in Bucuresti in 18-19 ianuarie 2020!
Pentru inscrieri completeza formularul de mai jos sau trimite un email la andraivanov.reconectarea@gmail.com sau sun-o pe Andra Ivanov, instructorul acestui curs: 0723 694 584.

Formular de Inscriere (Registration Form):

  Conditii preliminare de participare si informatii importante:

  * Pentru a participa este necesara absolvirea programelor de Reconnective Healing, Nivel I si Nivel II (O.N.E. Experience).
  * Sa ai certificatul tau de Practician de Baza de Reconnective Healing descarcat
  * Sa ai propria Reconectare facilitata de un Practician Certificat de Reconectare autorizat
  Dupa absolvirea cu succes a Programului Practicianului Certificat de Reconectare (PPCR) ai cel putin 30 de zile (pot fi mai multe) ca sa exersezi Reconectarea. Cand esti pe deplin increzator ca poti facilita Reconectarea corect, pasul final este sa programezi o intalnire cu un Mentor pentru a demonstra ca poti sa facilitezi Reconectarea fara greseala, din memorie si fara nici un fel de indicatii.
  Conditii ulterioare absolvirii cursului:

  1. Sa fi facilitat complet minimum 6 sedinte de Reconnective Healing (4 in persoana, 2 la distanta) pe baza unui schimb echitabil cu cel putin patru persoane diferite.

  2. Pentru a-ti primi certificatul de Practician Certificat de Reconectare este necesar sa treci examinarea certificarii tale. Deoarece tinem la angajamentul nostru privind calitatea, Practicienii Certificati de Reconectare trebuie sa se recertifice la fiecare doi ani.

  Inscrie-te la acest curs si contribuie astfel la evolutia globala facilitand Reconectari personale!

  Daca esti deja practician de Reconectare personala poti sa iti reimprospatezi modul de facilitare a Reconectarii, inscriindu-te la acest curs cu o taxa redusa.

  Inscrie-te la acest curs si contribuie astfel la evolutia globala facilitand Reconectari personale!