Ce inseamna Reconnection® (Reconectarea):

Reconectarea reprezinta o posibilitate de evolutie accelerata a fiintei umane. Aceasta, deoarece prin propria Reconnection® (Reconectare) se creeaza conditiile pentru evolutia personala accelerata la oricare nivel: fizic, mental, emotional sau spiritual.

(mai multe detalii gasiti aici la intrebari frecvente despre Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva))

In ce consta procesul Reconnection® (Reconectarii):

Liniile energetice ale corpului nostru, la origine liniile meridiane, denumite uneori si linii de acupunctura, erau conectate la liniile care inconjoara planeta precum si la reteaua energetica universala, legandu-ne cu intreg Universul. In decursul timpului am devenit deconectati de la aceste trasee energetice. Reconnection® (Reconectarea) introduce noile “linii axiatonale”, care ne dau posibilitatea de a atinge niveluri vibrationale unice si frecvente de vindecare. Posibilitatea de a evolua este introdusa prin schimbul de lumina si informatie, prin reconectarea spiralelor de ADN si reintegrarea stringurilor.

Reconectarea se faciliteaza o singura data in viata, numai in prezenta solicitantului, si consta in doua sedinte diferite, de obicei in zile consecutive.

Programele oferite de The Reconnection practicienilor de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) care doresc sa invete sa faciliteze si Reconnection® (Reconectarea) sunt predate in Bucuresti de Andra Ivanov, Instructor Asociat. https://store.thereconnection.com/product-category/register-for-programs/general-programs/the-reconnection-certified-practitioner-program/

Daca vrei sa afli in ce consta o sedinta de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) sau de Reconnection® (Reconectare) urmareste acest film scurt.

Pentru programari si inscrieri sunati la Andra Ivanov 0723694584, sau scrieti la andraivanov.reconectarea@gmail.com

Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva), asa cum arata Dr. Eric Pearl, este o intoarcere la o stare optima de echilibru, integritate si vitalitate. Este o punte intre limitele percepute pe care le acceptam in vietile noastre si felul in care poate fi viata atunci cand ne atingem potentialul real.

Este tangibila, masurabila… Puteti sa o simtiti, de fapt!

Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) va ofera acces la o constientizare interioara cu o rezonanta vibrationala care promoveaza forta, putere intelectuala, intelepciune, stabilitate emotionala si vitalitate fizica. Cand accesati acest spectru de energie, lumina si informatie, se creeaza un lant de evenimente care pot amplifica si imbunatati foarte mult toate aspectele vietii dvs. — sanatate, cariera, relatii, abundenta… Potentialul aparent de neatins devine realitate.

Despre Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) s-a dovedit stiintific* faptul ca:

Restructureaza ADN-ul deteriorat

Este de mai mult de doua ori mai eficienta decat fizioterapia in restabilirea sanatatii aparatului locomotor

Sprijina performantele atletice de varf

* Studiile stiintifice sunt disponibile la TheReconnection.com

Vindecarea poate veni sub toate formele. Experienta fiecarei persoane este unica si perfecta pentru aceasta.

Veniti si experimentati Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) si Reconnection® (Reconectarea)!

Reconectarile se comunica la The Reconnection LLC

 

Distribuie pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinmail
Aboneaza-te pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram

No Comment

Comments are closed.