Cum decurge o sedinta de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) si/sau Reconnection® (Reconectare) personala –

Articol creat de Andra Ivanov, practician de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva), Reconectare, Asistent in echipa TR,  Mentor pentru practicieni, Instructor pentru clasele Reconnection® (Reconectarea) si Copii.
In filmul scurt pe care il poti vedea aici (http://www.reconectarea.com/video/cum-decurge-o-sedinta-de-vindecare-reconectiva-reconectare) iti voi descrie pe scurt la ce sa te astepti in timpul unei sedinte de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) si / sau de Reconnection® (Reconectare).
Programeaza-ti 45-60 de minute pentru o astfel de sedinta.
Practicianul tau te va ruga sa completezi un chestionar scurt si sa reconfirmi scopul vizitei – fie ca este vorba de una sau trei sedinte de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva), o Reconectare personala sau poate o sedinta pentru un prieten, un membru al familiei sau chiar pentru animalul tau de companie.
Tot in aceasta etapa vei rezolva si onorariul pentru sedinta.
Nu este neaparat necesar sa informezi practicianul cu privire la particularitatile problemei tale. Este chiar mai bine ca nici tu nici practicianul tau sa nu va concentrati pe anumite limitari sau pe un anumit deznodamant.
Acest fapt permite sedintei sa isi manifeste efectele in modul cel mai potrivit situatiei tale.
Vino imbracat in haine confortabile. Nu este nevoie sa inlaturi bijuteriile sau ceasurile.
Evita sa folosesti parfumuri sau apa de cologne intrucat acestea ar putea sa denatureze ceea ce ai putea simti in timpul sedintei.
In timpul sedintei te vei aseza pe masa de masaj cu fata in sus timp de aproximativ 30 de minute, cu ochii inchisi iar in acest timp practicianul isi va misca mainile in jurul si in apropierea ta.
Pur si simplu relaxeaza-te si traieste o stare de asteptare, de a fi prezent la aceasta experienta unica. Nu este nevoie sa meditezi sau sa te rogi. Gandurile pot veni si pot pleca. Observa-le doar si lasa-le sa se duca.
Permite asteptarilor si atasamentului fata de un anumit deznodamant sa dispara.
Fii totodata observatorul si cel observat in timpul sedintei.
Esti pregatit si deschis sa experimentezi aceste frecvente evolutionare de energie, lumina si informatie.
Daca ai  programat o sedinta pentru copil sau animalul tau de companie, poti ramane in incapere sau imediat  in afara cabinetului in timp ce are loc sedinta. Ii poti tine in brate sau pot fi in mod activ implicati in activitati de joaca in timp ce practicianul lucreaza cu ei.
Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) este posibila si de la distanta.
 Programeaza o sedinta la distanta pentru tine, un prieten sau un membru al familiei.
Doresti sa-ti accelerezi procesul evolutiv?  Atunci  experimenteaza Reconnection® (Reconectarea), procesul unic in viata, care se desfasoara in doua sedinte sucesive. Aceasta experienta unica poate fi oferita numai in prezenta clientului de catre un practician calificat de reconectare.
Practicianul va urmari un anumit model de linii si puncte de-a lungul meridianelor de acupunctura. Ia in considerare si faptul ca intre prima si cea de-a doua sedinta a Reconnection® (Reconectarii) tale este nevoie de unul pana la doua cicluri de somn, totodata vei putea avea parte si de vindecare ca parte a procesului de Reconnection® (Reconectare).
Prin urmare Reconnection® (Reconectarea) personala afirma Andra Ivanov, practician de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) si Reconnection® (Reconectare), este optiunea ta cand obiectivul tau este evolutia personala intr-un ritm alert
Experientele fiecaruia in ceea ce priveste Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) si Reconnection® (Reconectarea) sunt unice.
Adesea vindecarile sunt semnalate imediat, doar intr-o singura sedinta sau vindecarea se poate contura in timp. Vindecarea este un proces, nu un punct terminus.
Asa cum spune dr. Eric Pearl, cel care a “descoperit” aceasta metoda:
“daca esti norocos, vindecarea ta va aparea in  forma pe care ai anticipat-o dar daca esti cu adevarat norocos , vindecarea ta va veni intr-o forma pe care nici  nu ai visat-o, una pe care Universul o are conceputa special pentru tine”.
Restabileste-ti echilibrul la toate nivelurile finite tale, sau consolideaza acest echilibru!

Accelereaza-ti procesul evolutiv. Reconecteaza-te, extinde-te, evolueaza!

Distribuie pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinmail
Aboneaza-te pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram

No Comment

Comments are closed.