Vindecarile pacientilor lui Eric Pearl au fost documentate in sase carti pana acum, inclusiv in bestseller-ul international Reconnection® (Reconectarea): Vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine”, tradus in peste 36 de limbi! Aceasta carte de referinta a fost tradusa si in limba romana si publicata de Editura For You.

Despre Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva)

Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) este o forma de vindecare aflata pentru prima oara pe planeta. Ea ne reconecteaza la totalitatea universului, dat fiind ca ne reconecteaza la deplinatatea fiintei noastre si a ceea ce suntem. Se considera ca ea poate sa ne reconecteze cu universul si cu insasi esenta noastra, nu numai prin intermediul unui set nou de frecvente de vindecare, ci, poate, printr-o banda de frecvente cu totul noua. Realitatea existentei sale s-a prezentat in mod clar, in practica si in laboratoarele de cercetare.

Despre RECONECTARE

Reconectarea este procesul generic al reconectarii cu universul, care ingaduie Reconnective Healing™ (Vindecarii Reconective) sa aiba loc. Aceste vindecari si frecvente de evolutie apartin unei benzi de frecvente cu totul noua, introdusa prin intermediul unui spectru de lumina si informatie. Reconnection® (Reconectarea) este cea care ne permite sa interactionam cu aceste noi niveluri de lumina si informatie – si aceste niveluri noi de lumina si informatie sunt cele prin care putem sa ne reconectam. Este ceva nou. Este diferit. Este real – si fiecare dintre noi poate
intra in stare de antrenare cu aceste frecvente.

Mai multe se pot citi aici.

Distribuie pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinmail
Aboneaza-te pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram

No Comment

Comments are closed.