Ce dovezi stiintifice sprijina existenta acestor frecvente?

Dr. William Tiller, autor al numeroase texte si personaj din filmul What the Bleep…, tocmai a incheiat o faza de cercetari asupra Reconnective Healing™ (Vindecarii Reconective), in cadrul carora a fost descoperit faptul ca o forma puternica si extinsa de energie, lumina si informatie a fost prezenta in sala in care s-a tinut seminarul, care a ramas cat timp s-a desfasurat acesta. Studiile universitare, inclusiv cele facute la Universitatea din Arizona, au identificat si coroborat existenta acestor frecvente.

Aceste noi frecvente, ca si lucrarea dr. Pearl care le aplica pentru vindecare, au constituit subiectul a cinci carti in afara de Reconectarea, printre care The Living Energy Universe, de dr. Gary Schwartz, PhD si Linda Russek, PhD.

Eric Pearl a facilitat sute de vindecari documentate in care s-au folosit aceste frecvente.

Zeci de mii de persoane au fost pregatite in lume pentru a lucra cu aceste frecvente si pentru a face singuri vindecari. Multe dintre ele sunt medici cu pregatire alopata, cadre medicale medii, terapeuti, chiropracticieni si cercetatori.

Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) a fost folosita pentru marirea performantelor in atletism si recuperari la nivelul competitiilor olimpice.

Multi oameni spun ca recuperarea dupa raniri si arsuri se accelereaza atunci cand sunt expuse la frecvente Reconective de vindecare.

Bolile care au fost vindecate printr-o aplicare corecta a acestor frecvente includ diferite forme de cancer, simptome legate de SIDA, de oboseala cronica, scleroza multipla, epilepsie, artrite, malformatii din nastere, paralizie etc.

Respectatul medic Richard Gerber a facut multe cercetari in acest sens intocmind si explicand sprijinul stiintific acordat diferitelor forme de vindecari bazate pe energie si frecvente, dupa cum a subliniat in bestseller-ul sau, Medicina Vibrationala.

Exista o evidenta fizica puternica a prezentei frecventelor in timpul vindecarilor.

Studiile indica faptul ca in timpul unei vindecari frecventele gamma scad in mediul inconjurator.

De asemenea, potrivit studiilor facute, Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) pare transforme starea de disconfort si de boala intr-una de sanatate si de bine.

Pacientii manifesta o serie de reactii fizice involuntare (adica „registre”) in timpul sesiunilor de vindecari.

Studiile indica faptul ca tiparele undelor cerebrale ale pacientului literalmente se adapteaza la tiparele cardiace ale inimii acestuia.

Fotografierea Kirlian si alte instrumente de masurare au dovedit si coroborat existenta acestor frecvente care sunt sunt puternice si palpabile. Ele pot fi simtite in mod normal prin teste de senzatii fizice, iar in cadrul studiilor dublu orb aleatorii s-au dovedit a fi reale.

Distribuie pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinmail
Aboneaza-te pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.