Prezentare Reconnective Healing (Vindecare Reconectiva) cu Dr. Eric Pear | Bucuresti | 7 septembrie | 17:00

O noua cale pentru o evolutie accelerata personala si profesionala

7 septembrie 2019 | Bucuresti | 17:00

Dragii mei, incepand din seara aceasta, 5 septembrie de la ora 19:00 nu mai avem cum sa procesam cererile de inscriere la prezentarea lui Eric de sambata 7 sept 2019 din Bucuresti, Hotel Caro. Prin urmare intrarea in sala va fi in limita locurilor disponibile. Va multumesc!

Data: 7 septembrie 2019

Ora de incepere: 17:00

Check-in: 16:30

Locatia: Hotel Caro, Bucuresti, Sector 2, str. Barbu Vacarescu, nr. 164A, Sala Eminescu

Prezinta: Dr. Eric Pearl

INTRARE GRATUITA 

Vei primi o invitatie gratuita la conferinta si, de asemenea, vei participa la o tombola la care premiul cel mare, in valoare de 270 dolari consta in accesul gratuit si pe viata la cursul de Nivel I online. La acest curs online, denumit Portalul, poti sa inveti cum functioneaza frecventele reconective si ti se deschid noi perspective de evolutie personala si de cariera.

Organizator: Andra Ivanov, practician certificat Reconnective Healing® & Instructor asociat la The Reconnection.

In colaborare cu Editura For You

Pentru mai multe detalii: Andra Ivanov, telefon 0723.694.584; email: andraivanov.reconectarea@gmail.com

Actioneaza cu incredere si hotarare si rezerva-ti locul in sala!

Daca te confrunti cu probleme de sanatate, cu stari de tristete, de oboseala, daca ai relatii de munca sau de familie care nu te implinesc, daca vrei sa evouezi si esti deschis catre noi posibilitati, conferinta speciala din 7 septembrie 2019 sustinuta de Dr. Eric Pearl si solutiile pe care le vei afla atunci pot sa produca o imbunatatire semnificativa in viata ta.

Ofera-ti aceasta oportunitate rara de a-ti transforma viata intr-o calatorie mai frumoasa si mai fericita!

Dr. Eric Pearl este un celebru medic chiropractician care a pus bazele si a dezvoltat o metoda de vindecare, denumita Reconnective healing, care lucreaza prin intermediul frecventelor reconective si astfel intreaga fiinta se echilibreaza la nivel fizic, mental, emotional si spiritual.

Ai rara ocazie sa vezi direct cum se petrece acest tip de vindecare, sa afli de la sursa ce este acest fenomen si poate chiar sa fii pe scena cu dr Eric Pearl in cadrul demonstratiei de vindecare pe care o va sustine in cadrul conferintei.