Nivelul II reinnoirea statutului practicienilor de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) existenti – Bucuresti iulie 2015

Predat în engleză. Traducere simultană în limba română.

Nivelul II:Participarea pentru reînnoirea statutului practicienilor de vindecare reconectivă existenți

13, 14 iulie 2015

București, Hotel Intercontinental, Bulevardul Nicolae Bălcescu 4

Prețul noilor programe pentru practicienii existenți de nivelul I/II, la planul de învățământ extins anume pentru Nivelul II este de 1970 Ron.


Nivelul II: Programul Practicianului de bază de Vindecare Reconectivă

Luni, 13 iulie 2015 – 9:30 – 19:00 (Înregistrarea participanților începe la ora 8:45)
Marți, 14 iulie 2015 – 9:30 – 19:00 (Înregistrarea participanților începe la ora 8:45)

Acest program, Nivelul II, care se desfășoară pe parcursul a două zile – Programul Practicianului de bază de Vindecare Reconectivă – pune un accent deosebit pe pregătirea ta avansată în scopul de a putea să oferi Vindecarea Reconectivă în mod profesionist.
Această pregătire avansată va include module de practică, cu perioade de timp alocate lucrului la mesele de masaj, facilitare de ședințe de vindecare la distanță și o explicare temeinică a științei și filosofiei care stau la baza Vindecării Reconective.
4Vei avea ocazia de a adresa lui Eric Pearl și echipei noastre internaționale de predare întrebările pe care le ai despre cum devii practician de bază de Vindecare Reconectivă.
Acest program e conceput să te ajute să-ți demarezi noua practică și să oferi Vindecarea Reconectivă în comunitatea ta. Dacă ai deja un cabinet destinat îngrijirii sănătății, vei afla despre metode prin care să incluzi și Vindecarea Reconectivă în activitatea acestui cabinet.

*Te rugăm să reții: Pentru a te putea înscrie la tariful special de reînnoire, e necesar să fi încheiat anterior un program de Nivelul I/II de Vindecare Reconectivă și să fii în conformitate.
Dacă achiți costul, fără a întruni cerințele de mai sus, în momentul verificării administrative, vei fi contactat pentru a te înscrie la un program, la tariful existent, sau ți se vor restitui banii, din care se va opri o taxă administrativă de 25 USD. Soldul total achitat in USD, la tariful special, poate fi aplicat în cazul înscrierii corecte la curs, fără nicio altă taxă suplimentară.
Click AICI pentru a citi descrierea completă despre Nivelul II: Programul Practicianului de bază de Vindecare Reconectivă.

Nota noastrăSe pot înscrie la programul Nivel II, pentru reluare, în scopul reînnoirii statutului de practician (ca Practician de Bază de Vindecare Reconectivă) doar practicienii de vindecare reconectivă absolvenți ai programelor Level I/II anterior anului 2013. Pe site-ul Reconectării înregistrarea în această situație se face accesând acest :

Confirmarea înregistrării
Este esenţial ca noi să avem adresa voastră corectă de e-mail, pentru a vă putea trimite confirmarea înscrierii. Veţi primi, de asemenea, prin e-mail, de la biroul nostru, o confirmare cu informaţii despre program, cu suficient timp înainte de data la care se va ţine programul. Dacă nu primiţi confirmarea până cel târziu cu două săptămâni înainte de program, contactaţi biroul nostru la telefon +1 323 960 0012 sau 0723 694 584 sau prin e-mail, pe adresa info@thereconnection.com şi vă vom retrimite informaţiile.
Pentru ca să vă înscrieți la seminar sunt două posibilități:
1. Înscrierea prin accesarea LINKULUI,
Aceasta presupune ca, înainte de a vă înregistra să luați legatura telefonic cu noi pentru toate explicațiile necesare înregistrării:
Andra Ivanov la telefon 0723 694 584, andraivanov.reconectarea@gmail.com sau cu Alina Crișu telefon 0736 841 331, alinadianacrisu@yahoo.ro
2. Dacă vă înscrieți prin site-ul nostru, , fără să mai luați legătura cu Andra sau Alina, când ajungeți pe pagina https://store.thereconnection.com/checkout/ selectați butonul Andra Ivanov la “Register through:”
După ce faceți înregistrarea trimiteți confirmarea înregistrării dvs. la următoarea adresă de email: andraivanov.reconectarea@gmail.com