Reconectarea in cadrul festivalului Evolutie Constienta

 
O ocazie speciala pentru toti cei pasionati de vindecare si armonizare interioara prin metode naturale, holistice si neinvazive se iveste in cadrul festivalului de spiritualitate “Evolutie Constienta” ce va avea loc la Cluj in data de 24-25 mai 2014.
1  Fondatorul Reconnection® (Reconectarii), doctorul Eric Pearl este cunoscut pe o scara foarte larga in media, in literatura de specialitate si chiar  in lumea psihologiei (ramura transpersonala). Cu numeroase aparitii in media (New York Times, CNN, American’s Health Network, FOX TV etc), si sustinator de conferinte si seminarii in zeci de tari si locuri cu renume precum United Nations si Madison Square Garden, Dr. Eric Pearl este sustinut de cercetatorii de avangarda cu renume mondial cum sunt Deepak Chopra, MD  si Wayne Dyer, PhD. Lucrarea sa de baza Reconnection® (Reconectarea) Vindeca-i pe altii, Vindeca-te pe tine” este tradusa in 39 de limbi si asa cum spune chiar Deepak Chopra “aceasta carte ofera o perspectiva interesanta si proaspata asupra dinamicii vindecarii”.
Pe plan stiintific, Dr. Pearl, sustinut de cercetatori afiliati unor institutii de prestigiu precum Harvard, Yale sau Stanford a demarat studii in ceea ce priveste Frecventele  Reconective de Vindecare si rezultatele acestora asupra oamenilor.
Reconectarea se creeaza in fiinta si dinspre Fiinta, inspre noi si posibilitatile infinite din noi … prin noi, ca un sistem energetic care “re-calibreaza” si re-genereaza tot ceea ce este uitat, “dezafectat”, in stare latenta sau in afara echilibrului.
Reconectarea devine reintegrare, iar aceasta la randul ei devine vindecare si implicit evolutie.
In momentul prezent sunt pe planeta peste 90.000 de oameni care practica Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva).
In Romania Reconnection® (Reconectarea) a fost practic adusa de catre Andra Ivanov care este asistent (Teaching Assistent) international si Mentor acreditat pentru practicieni alaturi de Dr. Eric Pearl si echipa acestuia la seminarele oferite de Reconnection® (Reconectare) in alte tari ale lumii.
2  Ca practician acreditat de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) si de Reconnection® (Reconectare) si ca instructor abilitat sa tina cursuri “Reconectarea si copiii” ( Reconnective Kids ), Andra Ivanov detine o experienta bogata nu numai in urma practicii personale dar si ca urmare a faptului ca a lucrat cu numeroase persoane cu diverse afectiuni si probleme de sanatate. Locuieste in Bucuresti si ofera sedinte de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) si la distanta si Reconnection® (Reconectare) in cadrul propriului cabinet.
Prezentarea Reconnective Healing™ (Vindecarii Reconective) din data de 24 mai 2012, la ora 12  in cadrul festivalului “Evolutie Constienta” este sustinuta de Andra Ivanov si va va oferi oportunitatea:

  • de a afla ce este Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) si cum functioneaza
  • de a experimenta cum se simt frecventele reconective asistand totodata la o demonstratie a acestei metode de vindecare
  • de a afla cum puteti deveni practicieni de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) si Reconnection® (Reconectare)
  • de a afla ce este Reconnection® (Reconectarea) si mai ales
  • de a primi raspunsuri la toate intrebarile pe care le veti formula in timpul intalnirii

Pe parcursul festivalului cei interesati pot sa se programeze pentru sedinte de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) si Reconnection® (Reconectare) in zilele de 24 si 25 mai.
Pentru mai multe informatii cu privire la festivalul “Evolutie Constienta” accesati:    http://info-spiritual.ro/festivalul-evolutie-constienta/   
https://www.facebook.com/VindecareReconectiva?fref=ts
Va astept,
cu drag Andra