Certificari pentru
practicienii de Reconnection® (Reconectare)

Bucuresti 21 iulie 2016

Programul:

Joi 21 iulie 2016, orele: 17:00, 18:00, 19:00.

Locatia din Bucuresti se va stabili si anunta in functie de numarul de inscrieri.

Taxa de certificare este echivalentul a 45 $ de persoana.

Durata certificarii este de aproximativ 20-30 minute.

Dupa cum stii, certificarea este o conditie ulterioara participarii la Programul Practicianului Certificat de Reconnection® (Reconectare).

Certificarea ulterioara necesara pentru a deveni Practician Certificat de Reconnection® (Reconectare):

Dupa cel putin 30 de zile de la terminarea programului (Programul Practicianului Certificat de Reconnection® (Reconectare) – PPCR) te poti programa pentru completarea PPCR-ului.

DSCF6842

 

Certificarea cu succes inseamna ca poti demonstra cu compententa abilitatea de a facilita Reconnection® (Reconectarea) fara greseli si fara niciun fel de instructiuni.

Certificarea este necesara deoarece iti permite sa facilitezi reconectarea ca Practician Certificat de Reconnection® (Reconectare).

Ca urmare a certificarii cu succes The Reconnection iti va trimite certificatul care atesta calitatea ta de practician de Reconnection® (Reconectare) si poti incepe sa facilitezi Reconnection® (Reconectari) pentru clienti.

Pentru mentinerea statutului de Practician Certificat de Reconnection® (Reconectare) este necesara reacreditarea o data la doi ani.

 Pentru inscrieri te rog sa ma suni direct la tel 0723694584, sau sa imi scrii email la: andraivanov.reconectarea@gmail.com

 

Distribuie pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinmail
Aboneaza-te pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram

No Comment

Comments are closed.