Faimosul doctor care a descoperit cum functioneaza frecventele reconective
si care a uimit o lume intreaga cu descoperirea sa
va sustine o conferinta fascinanta despre Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva)
la Bucuresti in 6 mai 2017 la ora 13:00

Dr. Eric Pearl cunoscut in Romania prin programele Reconectarii si prin cartile sale „Reconectarea: vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine” si „Solomon vorbeste”, publicate de Editura For You, are bucuria sa se intalneasca, la Bucuresti, cu publicul larg dornic de informatie despre Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) direct de la sursa.

Vrei cartile cu autograf de la dr. Eric Pearl, autorul lor? Participa la conferinta!

20150321_007895-212

Participa la aceasta captivanta prezentare din 6 mai 2017 si vei experimenta realitatea contactului cu frecventele reconective intr-un mod pe care il poti integra in viata ta pentru totdeauna.

Asigura-ti locul la prezentare si vei afla de ce Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) uimeşte comunitatea medicală, vei descoperi de ce spitale şi universităţi din intreaga lume investesc timp şi bani în încercarea de a explica acest tip de vindecare.

Si, mai important decat orice altceva, vei afla cum anume poti sa inveti si tu sa lucrezi cu frecventele reconective, sa te vindeci pe tine si sa ii vindeci si pe altii!

Eric va relata povestea sa remarcabilă despre Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) şi va face demonstraţii ale vindecarii in fata publicului, folosind voluntari din sala. Asigura-te ca vei fi si tu acolo!

20150321_007815-145

Aici puteti viziona invitatia pe care a facut-o Eric tuturor romanilor care doresc sa devina practicieni de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva).

http://www.reconectarea.com/video/eric-pearl-experienta-umana-limitata-si-nelimitata

Ce castigi daca participi: vei afla despre noi cazuri uimitoare de vindecare si despre cum poti sa fii si tu un participant activ la acest miracol al vindecarii care este lucrul cu frecventele reconective.

Vei invata ce poti sa faci ca sa te vindeci pe tine si pe cei dragi, cum poti fi de folos celor din jur si cum poti sa iti aduci contributia in lume intr-un mod plin de semnificatie, in calitate de practician.

Ce spun alti participanti despre intalnirea cu dr. Eric Pearl si frecventele reconective:

„A fost neasteptat, magnific. M-a deteminat sa vreau sa merg mai departe, am decis sa patrund mai mult in acest spatiu, sa imi doresc sa evoluez pentru a merge pe acest drum. (Loredana Iulia Cojocaru – Ploiesti)

„Ceea ce m-a atras de prima data la Reconectare a fost faptul ca nu conteaza cum lucreaza acest tip de energie iar efectele sale se simt atat in timpul sedintei cat si dupa aceasta o perioada indelungata. Este un proces care nu necesita interventia noastra, doar contactul cu aceasta energie. Prezenta noastra este de ajuns pentru a initia acest proces iar rezultatele sunt neasteptate.” (E.M. din Bucuresti, 27 de ani)

Din experiența sa, Andra Ivanov, promoter al programelor Reconectării din anul 2007, practician de vindecare reconectivă, Reconnection® (Reconectare), instructor asociat la The Reconnection va asigură ca aceasta conferinta este o ocazie care merita fructificata de catre toti cei care doresc sa se informeze despre felul cum functioneaza frecventele reconective si despre istoria descoperii acestora de catre dr. Eric Pearl.

Foloseste aceasta ocazie remarcabila si rezerva-ti locul la conferinta din 6 mai 2017

20150321_007794-125

care va avea loc la Hotel Pullman Bucuresti – World Trade Center (fost Sofitel) Piața Montreal nr. 10, București, cod postal 011469, sala Plaza astfel:

  • De la ora 13:00 pentru participarea la conferinta sustinuta de dr. Eric Pearl (accesul in sala conferintei se face incepand cu ora 11:00)

Pretul unui bilet este de 85 lei.

Important: Dragi participanti, puteti sa va procurati din timp biletele la conferinta lui Eric din 6 mai 2017 astfel:

– prin cumpararea directa a biletelor de la sediul Editurii For You (str. Hagi Ghita nr. 58 sector 1 Bucuresti)

– prin achitarea costului biletului direct in contul nr. RO77RZBR0000060016054447 deschis la Banca Raiffeisen Bank Ag. Mihalache

– beneficiati de reducere promotionala prin procurarea biletelor direct de la standul Editurii For You de la Body Mind Spirit – Sala Palatului, Bucuresti, in perioada 17-19 februarie 2017,

Pentru informatii suplimentare, inscrieri si intrebari pe care le ai inainte de conferinta te poti adresa:

Editurii For You tel 021/665.66.23 si 0724.212.695, email soceanucamelia_edforyou@yahoo.com, www.editura-foryou.ro

– dnei Andra Ivanov, practician de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva), Reconnection® (Reconectare), instructor asociat la The Reconnection, date de contact:  tel. 0723 694 584, andraivanov.reconectarea@gmail.com, www.reconectarea.com,

Te asteptam cu drag sa participi si sa te intalnesti cu Eric Pearl  la acest eveniment unic

  • in data de 6 mai 2017
  • ora de incepere a conferintei este 13:00
  • ora de acces in sala conferintei: incepand cu ora 11:00

Conferinta va avea loc la Hotel Pullman Bucuresti – World Trade Center (fost Sofitel) Piața Montreal nr. 10, București, cod postal 011469, sala Plaza

Distribuie pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinmail
Aboneaza-te pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram

No Comment

Comments are closed.