• Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) este o forma de vindecare care se afla aici pe planeta pentru prima oara. Ea ne reconecteaza la totalitatea universului, dat fiind ca ne reconecteaza la totalitatea fiintei noastre si la ceea ce suntem. Se considera ca ea poate sa ne reconecteze cu universul si cu esenta noastra divina nu numai prin intermediul unui set nou de frecvente ale vindecarii, ci si prin intermediul unei benzi de frecventa cu totul noua.
 • Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) se inscrie, mai degraba, in sensul vindecarii prin Spirit, sau prin spiritualitate. Ceea ce se intampla ar putea fi definit cel mai bine ca si o „comunicare spirituala / schimb de informatii la nivel spiritual”.
 • Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) vine printr-o inteligenta superioara sau universala, iar rezultatul este acela care este cel mai potrivit, indiferent de ceea ce noi sau pacientul consideram, in mod constient, ca ar fi cel mai potrivit.
 • Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) nu este Atingerea Vindecatoare, Atingerea Terapeutica sau Atingerea pentru Sanatate. Nu este Reiki, Johrei, Jin Shin, sau Qi Gong. Nu este nici o tehnica pe care ati intalnit-o pana acum. Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) nu este deloc o tehnica. Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) transcende tehnica.
 • Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) depaseste cu mult ceea ce numim de obicei vindecare energetica. De asemenea, nu este vorba nici de „vindecare prin credinta”. Nu trebuie sa credeti in proces pentru ca el sa functioneze.
 • Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) nu este nici o tehnica, nici o colectie de tehnici. Ea nu prea are de-a face cu reguli si cu proceduri.
 • Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) ESTE O NOUA STARE DE A FI. Ea devine voi. Voi deveniti ea. Si sunteti schimbati pentru totdeauna. Punct.
 • Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) nu e doar ceva ce simtim, sau ceva ce simte pacientul, este ceva ce putem vedea, efectiv, cum lucreaza.
 • Aceasta nou mod de vindecare se refera la un proces de evolutie, care ia nastere din co-creatie, la cel mai inalt nivel de interactiune vibrationala cu Universul. Cand trecem in zona trans-senzoriala (adica dincolo de cele cinci simturi de baza pe care le avem), trecem intr-un taram in care co-existam cu o energie si cu o prezenta care depasesc ceea ce am cunoscut pana acum.
 • Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) nu inseamna un pacient intins pe masa si un vindecator care, aplecat deasupra lui, indruma energie in corpul acestuia, sau cauta zonele de congestie.
 • Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) este o calatorie, nu un punct de sosire. Procesul nu se stinge, pur si simplu, atunci cand sedinta s-a incheiat, pentru ca nu se termina niciodata. Mereu poti sa progresezi; mereu poti sa fii mai bun. Sedintele continua adesea singure, dupa ce s-a incheiat perioada alocata.
 • Vindecarile la care veti fi martori se vor petrece intr-o clipa, cu ajutorul fortei si prin forta Gratiei Divine.
 • Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) ESTE O CHESTIUNE CARE SE DECIDE INTRE PACIENT SI UNIVERS.
 • Toata lumea se vindeca – desi nu neaparat in modul in care se asteapta sa se intample acest lucru. Recunoscand ca „vindecarea” inseamna reconectarea cu perfectiunea universului, ne dam seama ca universul stie ce ne trebuie si ce vom dobandi, ca rezultat a ceea ce am primit. Chestia este ca ceea ce ne trebuie s-ar putea sa nu corespunda intotdeauna cu ceea ce asteptam noi, sau cu ceea ce credem ca vrem.
 • Un pacient cufundat in energie reconectiva are parte de mai mult decat o simpla „reparatie”. El este impregnat cu lumina si schimba informatii intr-o conferinta la nivel inalt cu universul. Desi aspectul de experienta transcendentala al sedintei poate sau nu sa faca parte din vindecare, el este un dar pretios si rar, adesea recunoscut ca fiind experienta cea mai semnificativa din viata.
 • Cel mai putin probabil sa traiasca deplinatatea unei experiente de vindecare este persoana care vine insistand ca tratamentul trebuie sa functioneze. Daca exista vreun mod de a interfera cu vindecarea, este prin genul acesta de atasament, prin aceasta nevoie atotconsumatoare si insistenta ca, de data asta, va functiona.
 • Nu se vindeca boala sau infirmitatea – se vindeca persoana.
 • Alegerea de a se vindeca apartine pacientului.
 • „A te face bine” este o definitie mult prea limitata a vindecarii. Faptul ca ne gandim in acest fel ne deposedeaza de dreptul nostru din nastere, acela de a fi in comuniune directa cu Dumnezeu / Iubirea / Universul de a fi, prin urmare, fiinte care se sustin singure si se vindeca singure. Dupa cum inclinam sa credem deseori, vindecarea poate insemna si reabilitarea simptomelor, a bolilor, a infirmitatilor si a altor aspecte observabile, care impiedica functionarea deplina.
 • Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) inseamna si restaurarea integritatii spirituale a unei persoane. In esenta, vindecarea este asa: eliberarea sau indepartarea unui blocaj sau a unei interferente care ne-a tinut separati de perfectiunea Universului.
 • Dar, vindecarea se refera la evolutia noastra si include si restructurarea evolutiva a ADN-ului nostru si reconectarea cu universul, la un alt nivel.
 • Fenomenul Reconnection® (Reconectarii) ne transporta, intr-o masura diferita, inapoi in amintirile noastre interioare, la aceasta epoca de aur si ne leaga cu sentimentul nostru initial, de conexiune profunda cu tot ce este in viata. Ne intoarcem si, in aceeasi masura, inaintam catre ceva nou. Vindecarea vine din aceasta integritate. Adevarata vindecare. Vindecarea ce aduce evolutie.
 • Nivelul de vindecare despre care vorbim aici nu ne-a fost accesibil tot timpul.
 • In acest nou capitol al omenirii, am ajuns, in sfarsit, sa recunoastem si sa onoram inteligenta unei forte vindecatoare superioare. Putem sa recunoastem ca aceasta energie stie ce nu in regula cu noi, ce ajustari sunt necesare, si in ce ordine. Tipul acesta de vindecare nu are nici o legatura cu credinta in vechile paradigme de diagnosticare si dirijare.
 • Iubirea pe care se bazeaza vindecarea este iubirea pe care se bazeaza viata si universul. Este iubirea care iti permite sa iesi din ego, sa te dai la o parte si sa fii observator si observat in acelasi timp. Este iubirea care da voie puterii care a facut corpul sa vindece corpul. Atunci are loc transformarea. Atunci curge lumina si informatia. Asta inseamna iubirea.
 • Prezentul si viitorul vindecarii: sa pasim doar in cadru, sa devenim un termen al ecuatiei si sa lasam lucrurile sa aiba loc.
 • Multi practicieni (doctori, chiropracticieni si specialisti in osteopatie) introduc Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) in practicile lor unii pe tacute, altii mai zgomotos.
 • Pe masura ce pasim pe cale si ne realizam potentialul, vom intelege, incet-incet, ca ADN-ul nostru se modifica. Sistemul nostru imunitar se modifica si se intareste. Celulele noastre vor primi mesaje si seturi de instructiuni, iar noi vom sti cu siguranta ca acele suplimente si vitamine, desi ne sunt de pret acum, vor cadea de la sine, pe masura ce ne vom capata bunastarea. Iluminarea nu ne va face mai sensibili, ci ne va intari sistemul in asa fel, incat nimic nu va mai putea sa treaca prin lumina pe care o purtam. Treptat, vom putea sa ne lepadam de orice dependenta aparenta de substantele chimice cu care calatorim.
 • Este timpul sa ne asumam proprietatea asupra a ceea ce suntem, sa stim ca noi suntem Lumina si sa permitem intelepciunii care a creat corpul, sa conduca acest corp.
 • Impotrivirea la vindecare poate lua multe forme; unele dintre acestea sunt atat de profund intretesute cu alte aspecte ale vietii pacientului, incat le putem vedea numai dintr-o perspectiva suficient de larga.
 • Un alt lucru de care nu se ocupa Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) este tanguiala. Persoanele de pe masa nu au nevoie sa stea acolo, sa boceasca si sa retraiasca experiente vechi si dureroase. Asta le tine fixate in trecut, in loc sa le dea voie sa mearga inainte. Universul se re-creeaza in jurul imaginii nostre de realitate. Daca punem mereu vechile noastre casete, vom incepe sa le si reproducem. Cu siguranta, ideea ca „fara truda nu-i castig” nu mai este valabila. Doua lucruri functioneaza, intre iluzoriile nostre limite de timp: decizia noastra de a accepta vindecarea si iminenta si deplinatatea demonstrarii ei.
 • De cate sedinte este nevoie? De oricate sunt necesare pentru ca persoana sa accepte vindecarea. La fel cum nu exista doi fulgi de zapada identici, nu exista nici doua sedinte de vindecare la fel. Unii ar putea alege mai multe sedinte, altii doar una. Daca nu s-a produs nici o schimbare vizibila pana la sfarsitul celei de a treia sedinte, probabil ca aceasta nu este cea mai potrivita cale pentru ca pacientul sa isi atinga rezultatele pe care le doreste in mod constient. Asta nu este terapie, si nu este nici necesar, nici de dorit ca cineva sa vina mereu la sedinte.
 • Pacientii se pot hotari de la o sedinta la alta daca doresc sa continue.
 • Unii pacienti marturisesc ca, desi fiecare sedinta este unica, cea de-a treia are ceva absolut special.
 • Sedintele reconective sunt aproape intotdeauna percepute ca placute, pretioase si unice.
 • Realitatea existentei acestei forme de vindecare a fost demonstrata in mod clar in practica si, de asemenea, in laboratoarele de cercetare.
 • Cu totii avem capacitatea de a transporta aceasta noua frecventa de vindecare. Nu este un dar pentru cativa alesi.
 • Da, toata lumea are capacitatea sa poarte aceste frecvente si sa devina vindecator. Da, toata lumea poate ajunge la acest nivel, insa au ochii inchisi. Doar cativa sunt aceia care indraznesc sa deschida ochii, iar cei care ii deschid sunt adesea orbiti de ceea ce vad.
 • Cine este vindecator?  La aceasta faza a tranzitiei nostre, vindecarea este o capacitate pe care o au toti. Toate aceste consideratii se bazeaza pe aprecierea „valorii”, iar valoarea noastra a fost deja stabilita, prin simplul fapt ca suntem. Este minunat sa aspiram sa devenim o persoana mai buna. Suntem aici ca sa invatam si ca sa evoluam. Nu avem nimic de demonstrat, nimic de realizat, nimic de facut ca sa devenim valorosi. Deja suntem toate acestea. Nu putem aspira la ceva ce deja ne apartine.
 • Este un dar al acestor vremuri; inteligenta si intelepciunea de care avem nevoie ca sa ne indrume este deja aici.
 • Activarea mainilor. Prin activare intelegem ca ajutam la formarea unei brese, prin care sa primiti aceasta energie vindecatoare si care sa actioneze ca un canal, prin care ea sa treaca de la univers catre dvs. Acest pas este catalizatorul unui proces care va porneste in calatoria de transformare, dandu-va posibilitatea sa transportati si sa gazduiti aceste noi frecvente. Acest proces va activeaza receptivitatea latenta la accesarea acestor noi frecvente vindecatoare. Are loc o antrenare de rezonanta, de la o persoana la alta, care aminteste intru-catva de modul in care se antreaneaza ceasurile cu pendul, atunci cand se afla in aceeasi incapere. O activare mai serveste si altui scop. Ea demonstreaza realitatea energiei, pentru ca o pot simti cu propriile maini. Aceste frecvente sunt extrem de palpabile si inconfundabile. Senzatiile anume pe care le simt oamenii pot fi diferite, de la om la om si chiar de la o mana la alta, insa exista un fir distinct de continuitate, care devinde de nocontestat, pe masura ce auziti experientele altor participanti. Sunt obisnuite relatarile despre senzatii de gadilare, palpitatie, raceala, caldura, impingere, tragere, pana la o senzatie ca un vant care trece prin maini. Chiar aceasta diversitate si faptul ca ea este determinata de o Putere Superioara face ca ceea ce vine sa fie ceea ce este cel mai potrivit. Acest proces este auto-regulator, auto- determinator, auto-ajustabil si intotdeauna perfect reactiv.
 • Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) ofera o perspectiva asupra acestor credinte, care arata inutilitatea incercarii de a le atribui semnificatii specifice. Senzatiile pe care le simtim – noi si pacientii cu care lucram – fac parte exact din procesul respectiv; ele reprezinta ceea ce ne trebuia atat noua, cat si pacientilor si ceea ce primiti.
 • Atunci cand oamenii simt, efectiv simt, aceste senzatii neasteptate in maini, este ca si cum ni s-ar fi dat un fel de celule receptoare, codificate in ADN, astfel incat ele sa se cupleze in momentul in care noi interactionam cu aceste frecvente.
 • Atunci cand ni se activeaza mainile, sau oricare alta parte din corp, acesti receptori se trezesc la viata si , odata treziti , apare si receptivitatea; ea este un element a ceea ce suntem de aici inainte.
 • Dupa ce ati simtit energia o data, o puteti gasi din nou, daca va plasati, pur si simplu, atentia pe ea. Ati inceput transformarea, pentru a putea transporta si gazdui aceste frecvente.
 • Ca rasa, patrundem la un nivel de frecventa la care neadevarurile nu isi vor mai putea antrena vibratiile si , fiind prea dense , pur si simplu se vor destrama; separarile vor fi vindecate, iar superstitiile vor disparea.
 • In prezent, facem primii pasi catre aceasta Reconnection® (Reconectare). Noi suntem avantgarda care duce acest nou val de vindecare, in linia intai a ceea ce se va dovedi a fi stadiul urmator de evolutie a omenirii.
 • Aceste frecvente reconective au ceva specific, ceva ce le diferentiaza de altele la care am avut acces pana acum pe planeta.
 • Retineti ca frecventele reconective se auto-ajusteaza si se auto-regleaza, ele fiind indrumate de Inteligenta Superioara a Universului.
 • Vindecarile apar prin unitate si unime.
 • Ca vindecatori, devenim o veriga din lantul reconectarii. Energia vindecatoare vine de la Sursa, ea curge in noi si prin noi, emanand de la noi si inspre noi. Aceasta energie este ca o lumina care trece printr-o prisma. Noi suntem prisma. Ne alaturam pacientului si universului, pentru a genera un camp reciproc format din iubire – in cel mai exaltat sens al acestui cuvant – si o stare de unitate. Universul recunoaste nevoile pacientului si apoi furnizeaza circumstantele care permit o reactie corespunzatoare la aceste nevoi.
 • Ca practicieni, atunci cand facilitam aceste energii, nu numai ca sprijinim vindecarea unei persoane, ci o si ajutam sa integreze niste transformari de o maretie si de o importanta necunoscute pana atunci.
 • Rolul nostru, al practicienilor, in cadrul sedintei este sa indepartam interferentele sau blocajele din calea persoanei respective / pacientului. Dupa ce am indepartat blocajele, este responsabilitatea persoanei respective sa avanseze.
 • Noi nu suntem vindecatori. Noi suntem doar un termen al ecuatiei. Ecuatia are trei termeni: un termen este pacientul, un termen suntem noi, iar un alt termen este Dumnezeu. Cand Dumnezeul din noi se intalneste cu Dumnezeul din pacient, se intampla lucrurile cele mai uimitoare. Ecuatia aceasta se numeste uneori „Puterea lui Unu” sau „Puterea lui Trei”.
 • Frecventele vibrationale ale pacientului interactioneaza cumva cu vibratiile care vin din univers prin implicarea noastra si reactioneaza la ele. Atunci cand aceste frecvente (ale pacientului, ale practicianului si ale universului) interactioneaza, undele se pot combina in asa fel, incat sa creeze o frecventa cu totul noua.
 • Nu practicienii care facilitam sedintele de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) suntem vindecatorul; numai Dumnezeu este vindecatorul. Noi suntem doar o parte din ecuatie, care ne dam la o parte din drum si lasam o Putere Superioara sa indrume.
 • Sarcina pe care o avem ca practicieni este sa ascultam, apoi sa fim catalizatorul vindecarii pacientului.
 • Cercetarile stiintifice realizate au demonstrat ca atunci cand oamenii folosesc energia reconectiva, de fapt se absoarbe ceva. Oamenii primesc energie, nu o trimit.
 • Asa cum vindecatorii trebuie sa-si accepte rolul de canale, la fel si pacientii trebuie sa-si accepte rolul de primitori.
 • Treaba pacientului este, pur si simplu, sa se puna la dispozitia energiilor vindecatoare si apoi sa accepte ceea ce aduc acestea. Si este sigur ca ele vor aduce ceva. Doar ca ceea ce aduc s-ar putea sa fie o surpriza.
 • Atasamentul, asteptarea unui anumit rezultat este cea mai puternica interferenta in cadrul procesului de vindecare, o constrangere care impiedica curgerea a ceea ce v-ar placea sa primiti.
 • Atasamentul este unul dintre putinele lucruri care pot interfera si incetini acest proces de vindecare.
 • Cand lucram cu energiile reconective, nu numai ca diagnosticarea este inutila, dar ea chiar ne impiedica. Cu cat stim mai putine despre pacient, cu atat mai bine, pentru ca este cu atat mai probabil ca vom incerca sa dirijam sedinta, in mod constient sau in alt fel. Cu cat mai putin incercam sa dirijam, cu atat mai mult facem loc Universului sa dirijeze si cu atat mai marete sunt rezultatele. Atunci cand ne dam la o parte, apare un anumit nivel de gratie si usurinta.
 • Treaba noastra, ca vindecatori, este de a ne da la o parte din drum, pur si simplu, si de a lasa ceva ce este atotstiutor si atotvazator sa ia deciziile potrivite.
 • Daca va deschideti si cautati aceasta reconectare, meritati sa o primiti. Nu asteptati pana cand credeti ca egoul vostru este tinut sub control.
 • Din pacate, recurgerea la solutia medicala de la inceput intarzie, de cele mai multe ori, un ajutor natural important , insa corpul nostru are cu atat mai multe sanse sa se vindece complet si deplin, cu cat apelam mai devreme la cineva care ne poate ajuta. Daca luam medicamente si ne mascam simptomele chiar de la inceput, pana ce lucrurile vor ajunge sa se inrautateasca atat de mult, incat sa fim nevoiti sa mergem la cineva care sa se ocupe de indepartarea cauzei si sa dea voie corpului sa se vindece, se poate ca sanatatea nostra sa fi ajuns deja la un punct de la care sa nu mai poata fi recuperata 100%. La fel, daca o luam de la inceput pe calea chirurgicala si operatia nu da rezultate, atunci, pana ajungem sa consultam un chiropractician, un acupuncturist sau pe altcineva care sa lucreze din perspectiva indepartarii dezechilibrului si sa dea voie vindecarii noastre sa vina de sus, de jos, dinauntru si din afara, ne vom putea duce la ei doar cu partea din noi care a mai ramas intreaga. Evident, 100% din mai putin de 100% este, totusi, mai putin de 100%.
 • Oare nu e logic ca, daca organismul nostru are posibilitatea sa se vindece, sa cautam pe cineva care sa ne ajute sa facilitam acest proces in noi, inainte de a apela la un set de masuri de natura mai invaziva?
 • Pe masura ce publicul isi deschide ochii, medicina isi deschide mintea.
Distribuie pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinmail
Aboneaza-te pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram

No Comment

Comments are closed.