Marturia doamnei Felicia G. cu privire la efectele

sedintelor de Reconnective Healing™ 

 

M-am vindecat de varice si de insomnie

Sunt Felicia G. de la Ocna Mures

In acest septembrie 2017 am avut bucuria sa am trei intalniri minunate de Vindecare Reconectiva, facilitate de doamna Andra Ivanov, experienta unica in viata unui om.

Efectele nu au fost imediate. Mai intai am observat ca nu ma mai doare umarul si s-a inchis hernia ombilicala pe care urma s-o operez.

Nu-mi venea sa cred! Ba da, CRED! Cu bucurie si iubire. Cu Iubire si Recunoștinta! S-au atenuat varicele de pe piciorul drept, am dormit bine (aveam dese insomnii), merg mai bine, ma simt supla si inviorata desi eu sunt cam grasa pentru moment!

Ce am exprimentat in timpul sedintelor de Reconnective Healing

Prima data am dormit. A fost un vis, au venit trei oameni mici cu aspect mongoloid si imi impingeau umarul drept, cel dureros. Pe partea cealalta se plimba un fel de calugar budist, iar la picioare a aparut o femeie cenusie de piatra care misca din buze si parea suparata.

Am mai simtit o mana mica pe ochiul stang, o senzatie usoara de frig.

A doua oara nu am mai dormit. Am asteptat si am simtit maini puternice care imi apasau stomacul, au urcat si au palpat indelung gatul. A aparut si un guler mare de scoarta de copac maro roscat stralucitor, pe care erau ochi mici, veseli, care se miscau, se inchideau… In aer erau niste valuri cenusii deschis de lumina. Era caldut si bine.

A treia intalnire era ca un basm. Eu eram un Gulliver feminin intinsa langa sosea, in orasul meu natal, pe jumatate in pamant. Pe sosea au aparut coloane multe de copii veseli cam intre 10 si 16 ani. Purtau uniforme albastre, stegulete, cravate! Cateva coloane au iesit din sosea si au venit peste mine, au trecut…

In tabloul 2 eram tot acolo, dar prin talpa stanga cineva imi turna pietricele lucioase, bleumarin, rotunjite, plate… multe, multe, nu se mai opreau!

In tabloul urmator eram pamantul unei gradini, cineva planta rasaduri de flori galbene si mov si alte plante fara flori, cu frunze cerate si rotunjite, multe, dese, dese!

Am avut la sfarsit o senzatie de bucurie!

Multumesc, multumesc, multumesc!

Felicia G

Distribuie pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinmail
Aboneaza-te pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram

No Comment

Comments are closed.