Marturia doctorului C.A. cu privire la efectele sedintelor de Reconnective Healing™

Sunt dr. C.A. si intalnirea mea cu Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) (V.R.) s-a petrecut in septembrie 2014, absolut intamplator (?!), navigand pe Facebook. Era vorba de un filmulet in care dr. Eric Pearl povestea ce s-a intamplat, dupa sedintele de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) cu un copil din Grecia, care avea diagnosticul de „paralizie cerebrala”.

Am vizionat filmuletul, dupa care am cautat sa gasesc pe site-ul dr-ului Eric Pearl daca exista practicieni de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) si in Romania. Si am gasit ceea ce cautam, asa am descoperit-o pe Andra Ivanov. I-am trimis un mesaj la care mi-a raspuns rapid si am fost surprinsa placut de atitudinea deschisa si prietenoasa a Andrei atunci cand ne-am intalnit fata in fata. 

Am inceput initial sedinte de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) pentru mine personal. De la Andra am aflat ca e posibil ca aceste sedinte de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) sa se faca si la distanta. Pacientul si practicianul se pot afla si la mii de kilometri distanta deoarece totul este energie.

Asa mi-a venit ideea de a-i oferi prin Andra Ivanov, practician de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) si Reconnection® (Reconectare), aceste sedinte de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) mamei mele, in varsta de 82 de ani, rezidenta intr-un camin de batrani din Bucuresti.

Mama este diagnosticata de peste sapte ani cu boala Alzheimer si, pentru ca boala se agravase, de un an era imobilizata la pat, neputandu-se deplasa sau alimenta singura si mancand doar hrana pasata.
Zis si facut. Asa a inceput Povestea…

Sedintele au fost in numar de trei (pana acum), in cazul ei, la o luna interval intre ele.

Ca medic alopat, cu peste 20 ani de practica medicala, nu m-am gandit decat sa ii ofer mamei posibilitatea de a veni in contact cu aceste energii vindecatoare ale Universului.

A fost un cadou. Fara asteptari…

La ce este invatat un medic alopat ca se poate astepta in cazul unui bolnav cu boala Alzheimer? La nimic spectaculos. La evolutia catre ceva „mai rau”.

Ce s-a intamplat, de fapt? 

Dupa prima sedinta, mama, care nu mai are dantura (si nici proteza dentara!) a inceput sa manance hrana obisnuita, nu pasata; sigur, carnea inca trebuie maruntita. A inceput sa isi foloseasca mai bine membrele superioare, care erau aproape anchilozate.

A doua sedinta a fost inainte de Craciunul 2014. De Craciun mama a stat la masa festiva impreuna cu colegii de camin, pe un scaun (inainte nu putea sa stea pe un scaun decat cu mare greutate) si a mancat singura (cu mana ei si cu ajutorul furculitei) cinci(!) sarmale.

A treia sedinta a fost recent, cam cu doua saptamani in urma.
Mama a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai bine (pana acum nu dorea sa vorbeasca), deci dorinta de a comunica s-a imbunatatit considerabil, este foarte atenta si receptiva la tot ce se intampla in jurul ei.
Azi am vazut, personal, cum manca singura supa folosindu-se de lingura. Ne-am jucat chiar cu o mingiuta (eu o aruncam si ea o prindea).

Nu pot decat sa expun faptele pentru ca CE S-A INTAMPLAT IN REALITATE nu stiu sa explic. Cu mintea mea limitata nu pot decat sa presupun.

Povestea continua…
Multumesc Universului, Energiilor Reconective Vindecatoare!
Multumesc dnei Andra Ivanov, practician de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) si Reconnection® (Reconectare), care a facilitat mamei mele aceste trei sedinte la distanta

C.A.,
Medic,
Bucuresti, ianuarie 2015

 

Distribuie pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinmail
Aboneaza-te pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram

No Comment

Comments are closed.