Marturia dnei Alice B. cu privire la efectele sedintelor de Reconnective Healing™

„In urma unui antrenament de baschet, m-am accidentat la laba piciorului drept, astfel incat circa patru ani am avut dificultati de mers, dureri si miscari din ce in ce mai restrictive.

Imediat dupa aceasta, am urmat cursurile de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) de la Amsterdam. Dupa un timp, am decis ca este cazul sa imi vindec piciorul si sa imi ofer o Reconnection® (Reconectare) personala. La inceputul lunii decembrie a anului 2010, chiar de Sf. Nicolae, am avut prima sesiune de Reconnection® (Reconectare) la Bucuresti. O experienta pe care am asteptat-o cu multa pasiune si care mi-a oferit o deschidere extraordinara a unei lumi infinite. Am avut intalniri cu diferite spirite care mi-au transmis mesaje atat personale, cat si pentru practicianul meu. Am calatorit in locuri nemaintalnite si cu puternica idee ca acestea erau din alte dimensiuni.

Vreau sa mentionez ca, desi eram constienta ca sunt la prima mea sesiune de Reconnection® (Reconectare) si deci undeva pe o masa de masaj, eram in acelasi timp foarte prezenta in vibratia, informatia si energia Reconnection® (Reconectarii). Eram surprinsa de cate vad, aud si simt si stiu ca imi spuneam ca este cazul sa nu uit nicio imagine din cele care se derulau. A fost si ramane o bucurie imensa sa ma gandesc la aceasta experienta de viata.

A doua sesiune mi-a adus vindecarea piciorului cu probleme. In timpul sesiunii, am simtit cum cineva imi roteste piciorul de la genunchi. Am fost „rugata” parca sa imi las piciorul cat mai liber pentru a se putea face vindecarea. Asa am si facut si au urmat alte miscari ale piciorului meu drept. In timpul acesta, am stiut ca voi fi vindecata. Practicianul meu de Reconnection® (Reconectare) nu stia de problema respectiva, eu venind acolo pentru cresterea mea personala.

Dupa circa patru zile de la Reconnection® (Reconectare), am simtit ca vindecarea piciorului este totala.

Intre timp, am revenit la antrenamentele de baschet si pentru aceasta sunt extrem de fericita. Ii multumesc Reconnection® (Reconectarii), practicianului meu si imi multumesc si mie pentru faptul ca mi-am facut acest cadou.”

( Alice B., 30 de ani, Olanda)

Distribuie pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinmail
Aboneaza-te pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram

No Comment

Comments are closed.