Marturia dnei Elena T. cu privire la efectele sedintelor de Reconnective Healing™

de care a beneficiat fiica sa, Maria

Maria sufera de tetrapareza spastica cu elemente extrapiramidale, adica in plus fata de tetrapareza spastica ea are niste tremuraturi, cum au de exemplu, persoanele care sufera de Parkinson.

Navigand pe internet am vizionat un video despre un copil cu paralizie cerebrala care a avut rezultate foarte bune ca urmare a sedintelor de Reconnective Healing.

Atunci m-am hotarat sa o programez si pe Maria la trei sedinte de Reconnective Healing la cabinetul Andrei Ivanov.

Dupa prima sedinta am observat ca Maria, care nu putea inainte sa bea singura din pahar, decat cu paiul, acum poate sa tina paharul si sa bea din el fara sa verse continutul. Poate sa bea lichide chiar si stand in picioare. Acum, dupa prima sedinta, aceasta este deja o imbunatatire.

Mai este o imbunatatire in ceea ce priveste echilibrul. Ea imi spune ca se simte mai bine, poate sa stea intr-un picior. La kinetoterapie o punea sa stea intr-un picior si nu putea sa stea decat o secunda-doua si îsi pierdea echilibrul. Acum poate sa stea mai mult intr-un picior, ca o barza! De asemenea, acum isi tine capul mai bine, in sensul ca nu mai sta cu capul atat de mult intr-o parte ca inainte. Si pot sa spun ca dupa a doua sedinta s-a observat lucrul acesta.

Anterior sedintelor de Reconnective Healing fata nu putea sa vorbeasca, nici nu prea o intelegeam ce spune, avea o voce mai scazuta… Acuma chiar strigă „Mami pot sa strig tare, pot sa vorbesc tare”. Acum poate sa faca ceva ce ii placea foarte mult si nu putea: sa cante!

Sotul meu, care este mai sceptic de felul lui nu si-a spus parerea despre progresele Mariei decat dupa a treia sedinta, dar la un moment dat a zis: „Stii ceva? Eu dupa prima sedinta am vazut la Maria imbunatatiri ”. Asta m-a convins sa mai revenim cand va fi cazul, la sedintele de Reconnective Healing. El crede acum in aceasta metoda. Si eu cred in ea. Si vedem ca fiica noastra se simte mai bine.

O alta imbunatatire pe care am remarcat-o ulterior a fost aceea ca Mariei i s-au masurat dioptriile putandu-se folosi pentru prima oara aparatura medicala specifica.

Inainte de sedintele de Reconnective Healing la controlul ofalmologic ea nu putea sa stea la aparatul respectiv deoarece îi tremura atat de tare capul incat nu putea sa-si fixeze ochiul la aparat, ca sa-i poata masura doctorul dioptriile… nu putea! Ma chinuiam, o tineam eu de cap, transpiram de efort, prin urmare nu era posibil sa i se faca controlul la ochi cu aparatul. Din aceste motive se folosea doar optotipul pentru determinarea dioptriilor.

Acum, facandu-i controlul, nu mi-a venit sa cred ca imediat a stat nemiscata si doamna doctor a reusit sa-i masoare dioptriile. I-a masurat foarte usor dioptriile, nu i s-a mai miscat capul, nu a mai avut tremuraturile acelea, noi suntem foarte incantati, extrem de incantati!

Cand dormea, Maria avea tot timpul niste spasme, tot timpul ii zvacneau cand mainile, cand picioarele, dar niste zvacnituri din acelea puternice. Deoarece dorm cu ea, am putut sa observ diferenta. Un alt rezultat al sedintelor de Reconnective Healing este ca Maria are acum un somn linistit, fara spasme.

Dupa prima sedinta, in noaptea urmatoare, cand am dormit cu mana pe ea, nu mi-a venit sa cred: ma trezeam si ma uitam la ea, nu misca deloc. Din cand in cand, ma uitam la ea sa vad daca respira. Eram obisnuita ca ea sa tresara in somn, sa zvacneasca tot timpul, si din noaptea aceea am inceput sa ma obisnuiesc ca are un somn mai linistit si mai odihnitor si astfel pot sa ma odihnesc si eu.

Si sotul meu imi zice ca am avut o idee buna ca am venit la dumneavoastra, faptul ca ea se simte mai bine, ne da speranta ca, in timp, va face si alte progrese.

Va multumesc, chiar va multumesc din suflet, multumim si ei ca s-a hotarat si a acceptat sa vina la cele trei sendinte de Reconnective Healing.

Tinem legatura si o sa mai venim si la anul. Noi corespondam asa ca ne spuneti cand ar fi bine sa mai facem sedinte de Reconnective Healing. Si eu ma simt mai bine de cand ea mi-a facut Maria sedinta!

 

 

 

Distribuie pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinmail
Aboneaza-te pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram

No Comment

Comments are closed.