EXPERIMENTEAZA O.N.E

Vino sa te joci cu frecventele reconective!

Observe. Notice. Experience. – O.N.E. (Observa. Remarca. Experimenteaza)

Pe parcursul acestui program personal si intensiv vei fi impreuna cu alte persoane care sunt cautatori ca si tine. Ai ocazia sa impartasesti felul in care progresezi si experimentezi bucuria de a vindeca pe altii si de a te vindeca pe tine. Vindecarea fiecarei persoane este unica si te invitam sa o descoperi pe a ta. Cursul Elementele Esentiale ale Reconnective Healing iti va fi trimis gratuit cand te inregistrezi la O.N.E.

 

Reconecteaza-ti viata

Este nou

Este real

Este diferit

 

Descrierea cursurilor Reconectarii facuta chiar de Dr. Eric Pearl

https://www.youtube.com/watch?v=hssI8sP_mLM&t=1s

Fondata de Dr. Eric Pearl, Reconnective Healing este noua Energie, Lumina si Informatie pe planeta.

Este o forma evoluata de interactiune energetica ce continua sa ne promoveze sanatatea, echilibrul si calitatea vietii cu libertate totala si constiinta extinsa. Sprijina capacitatea noastra de a ne vindeca singuri si de a avea impact in viata altor persoane. Este recunoscuta de stiinta actuala sub numele de frecvente Reconnective Healing, ca nou spectru atotcuprinzator de energie, lumina si informatie.

Aceste frecvente vibrationale, desi includ sistemele energetice si beneficiile tuturor tehnicilor energetice, sunt accesibile fara pasi complicati, proceduri sau ritualuri… si pot fi invatate de toata lumea.

Pentru a afla mai multe despre povestea si experienta doctorului Eric Pearl, cititi bestsellerul sau international Reconectarea, vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine, lucrare tradusa pana acum in 40 de limbi.

Aceasta carte ofera o perspectiva interesanta si proaspata asupra dinamicii vindecarii” – Deepak Chopra, M.D

Eric Pearl spune povestea sa despre cum l-a transformat energia reconectiva si cum si noi toti putem face la fel. Daca esti hotarat in ceea ce priveste sanatatea si vindecarea, citeste aceasta carte!” – Christiana Northrup, M.D. Universitatea colegiului de medicina din Vermont

 

DR. ERIC PEARL

Dr. Eric Pearl este forta care a propulsat The Reconnection® si Reconnective Healing.

Dr. Eric Pearl a fost prezentat in publicatii media de varf, inclusiv The Dr. Oz Show, The New York Times si CNN. El a sustinut prezentari in locatii renumite cum ar fi Natiunile Unite sau Madison Square Garden. Cartea sa de renume international Reconectarea, vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine este tradusa in 40 de limbi.

Afla de aici cat de cunoscut este dr Eric Pearl care a aparut in interviuri in numeroase publicatii: http://www.thereconnection.com/articles/

 

CUM POT INVATA SI EU ACEASTA LUCRARE?

Incepe cursul online Elementele Esentiale ale Reconnective Healing. Acest curs personal de opt ore va aprofunda intelegerea principiilor Reconnective Healing si forta acestor frecvente pe masura ce ele apar in viata ta cotidiana.

Apoi alatura-te noua live! Cursul Elementele Esentiale ale Reconnective Healing este doar inceputul aventurii tale. Dupa ce il termini, alatura-te noua live, in persoana, pentru experienta finala cu Dr. Eric Pearl si Jillian Fleer. Intr-un weekend de neuitat vei realiza o vindecare dinamica in toate planurile vietii tale si vei dobandi abilitatea de a lucra impreuna cu colegii de curs.

 

Stiinta care sustine Reconnective Healing

Daca vrei sa afli secretele universului, gandeste in termeni de energie, frecventa si vibratie” – Nikola Tesla

O noua stiinta apare schimband intelegerea traditionala despre sanatate si vindecare si concentrandu-se pe experiente care cuantifica efectele energiei, luminii si informatiei asupra fiintelor umane.

Deschizatoare de drum este echipa internationala a oamenilor de stiinta de renume mondial incluzand pe William Tiller, PhD, Gary Schwartz, PhD si Konstantin Korotkov, PhD cu studiile lor despre frecventele Reconnective Healing descoperite pentru prima oara de Dr. Eric Pearl.

Rezultatele importante si profunde ale acestor cercetari atrag atentia celor mai buni si straluciti membri ai comunitatii stiintifice.

 

Pentru a te inregistra la cursuri ia legatura cu mine la tel 0723 694 584 sau email andraivanov.reconectarea@gmail.com

Pentru mai multe informatii viziteaza: ReconnectiveHealing.com

 

Distribuie pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinmail
Aboneaza-te pe retelele socialeFacebookgoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram

No Comment

Comments are closed.