RECONNECTIVE HEALING® (VINDECAREA RECONECTIVA)
NIVELUL I
ESTE OFERIT ACUM ONLINE!!!

ELEMENTELE ESENTIALE ALE PROGRAMULUI DE PREGATIRE IN RECONNECTIVE HEALING™ (VINDECAREA RECONECTIVA)

8 ore captivante online de continut si interactiune directa cu Dr. Eric Pearl

Pentru informatii suplimentare si inscrieri cu reducere, ia legatura cu noi:

0721 390 483 sau 0723 694 584, email: andraivanov.reconectarea@gmail.com

PROGRESUL VIETII ORIUNDE TE-AI AFLA

Frecventele Reconnective Healing™ (Vindecarii Reconective) (VR) pot fi accesate de oriunde – ele exista in tine si de jur imprejurul tau, nu intr-un loc anume. Le putem simti si ne putem antrena sa simtim aceste frecvente atat direct, cat si la mari distante, auzind, citind despre ele si urmarindu-le in actiune. Ele sunt transmise kinestezic prin vaz si sunet. Acest lucru face ca mediul virtual atat de raspandit in prezent sa fie locul perfect de insusire si predare a programului Elementele Esentiale ale Reconnective Healing™ (Vindecarii Reconective).

Ani de zile am predat Nivelul I de VR pe viu deoarece cunoastem importanta experientei de grup. Dar, in prezent tehnologia digitala a extins enorm modul in care interactionam si relationam unii cu altii! Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) evolueaza odata cu timpul, asa cum trebuie sa o faca toate marile activitati. Faptul ca punem la dispozitie Nivelul I Online, iti ofera de-acum ocazia sa accesezi si sa iti insusesti aceasta lucrare la un pret mult mai convenabil! Acorda-ti zilnic timp pentru evolutia si vindecarea ta. Daca ai un telefon mobil, o tableta, un laptop sau calculator, poti incepe drumul de a te vindeca pe tine si pe altii.

Programul Online de Pregatire Nivelul I de VR este o experienta profunda si dinamica de e-Learning cu Eric, care iti permite in acelasi timp sa lucrezi in ritmul tau … si deschide posibilitati noi de interactiune cu materialul invatat si cu colegii de pe intreg globul. Interfata socio-digitala pe care o cream va permite discutii aprofundate in forumuri, mai mult timp alocat pentru intrebari si raspunsuri, insusirea informatiilor in ritmul propriu, toate acestea in confortul de acasa, de la birou, din sala de asteptare sau de la cafenea. In Nivelul I, vei invata cum sa simti frecventele VR, cum sa le urmaresti, sa te conectezi la ele si sa interactionezi cu ele, cu spectrul atotcuprinzator de Energie, Lumina & Informatie®. In plus, Nivelul I te va face eligibil sa mergi mai departe, la experienta pe viu a Nivelului II cu Dr. Eric Pearl si Echipa de Instructori cand vor veni intr-un oras sau o tara din apropiere.

Nivelul I Online este un program de pregatire personalizat, format din opt parti care te vor introduce in plenitudinea Reconnective Healing™ (Vindecarii Reconective) – un nivel nou si evoluat de sanatate, echilibru si potential uman care nu necesita tehnici complicate sau ritualuri. Unic prin continutul sau, Nivelul I Online al Programului de Pregatire este util atat novicilor cat si practicienilor cu experienta. Ca nou venit, vei descoperi cum sa accesezi imediat aceste noi frecvente de vindecare. Ca practician cu experienta, vei descoperi acel salt calitativ care va face diferenta in modul in care lucrezi.

Vom parcurge impreuna subiecte si module care includ urmatoarele:

 • Invatam sa Ascultam cu o Noua Parte din Noi Insine
 • Integram Frecventele
 • Intelegem Stiinta Reconnective Healing™ (Vindecarii Reconective)
 • Dezbatem Credinte, Perceptii & Asteptari
 • Vindecarea si Viitorul Ingrijirii Sanatatii, inclusiv Progresul Vietii
 • Invatam sa Simtim/Ascultam Frecventele
 • Intelepciunea si Reconnection® (Reconectarea) Vietilor noastre

Cu Nivelul I Online, te vei angrena in aceste module interactive si – intr-un cadru privat – il vei asculta pe Dr. Eric Pearl vorbind despre experienta lui personala, despre comunitatea in care intri si despre noua carte pe care o va tipari cu privire la Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) si revendicarea integritatii tale. Ca student al Nivelului I Online, vei vedea si asculta materiale care nu au fost publicate pe niciun forum iar opiniile tale vor modela felul in care aceste concepte sunt impartasite lumii.

Inscrie-te acum cu o reducere: 

Link: 👉 Devino practician The Reconnective Healing®

Dupa incheierea cu succes a acestui program de pregatire, vei putea sa participi la Nivelul II Live: Programul Practicianului de Baza de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva).

No Refund/Cancellation/Postponement Policy for Registrations

Nu exista Politica de Rambursare/Anulare/Amanare pentru Inregistrari

 

OBTII REDUCERI MARI DE PRET CAND TRECI LA NIVELUL URMATOR

Nivelul I (Online) + Nivelul II (In persoana): Programul de Pregatire al Practicianului de Baza de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva)

Invata sa-i vindeci pe altii in timp ce te vindeci pe tine! Cufunda-te in lucrarea practica a Reconnective Healing™ (Vindecarii Reconective). Dupa ce termini Nivelul II, vei fi calificat sa devii Practician de Baza de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva). Vei putea fi trecut oficial in Registrul Practicienilor si, daca doresti sa-ti deschizi un cabinet, vei avea echipa de marketing de la The Reconnection care sa te sustina!

Pentru informatii suplimentare si inscrieri cu reducere, ia legatura cu noi:

0721 390 483 sau 0723 694 584, email:andraivanov.reconectarea@gmail.com

 

DESPRE RECONNECTIVE HEALING™

(VINDECAREA RECONECTIVA)

Schimbarea paradigmei globale este in curs de desfasurare pe masura ce comunitatile stiintifice si spirituale se reunesc intr-o viziune comuna cu privire la locul nostru in univers. Aceasta este o perspectiva care afirma interconectarea noastra si capacitatea de a depasi granitele iluzorii ale timpului si spatiului. Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) ofera o punte de legatura accesibila si fara precedent intre experienta existentei noastre odinioara limitata la fizic sau “locala”, si o realitate “non-locala” in care totul este posibil. Ea este usa prin care ne putem intoarce la deplinatatea a ceea ce suntem cu adevarat si putem experimenta adevaratul Progres al Vietii! Acum, pe masura ce explorezi Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) si tu te poti alatura numarului in crestere al oamenilor de pe planeta care se regasesc in realitatea potentialului nostru uman nelimitat ! Pentru prima oara este disponibila acum o experienta de pregatire online interactiva, multimedia, pentru a putea explora Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) din confortul casei tale, in ritmul tau propriu. Descopera singur simplitatea eleganta a Reconnective Healing™ (Vindecarii Reconective) … in timp ce iti aprofundezi intelegerea istoriei ei, a stiintei ei si folosirea acestei lucrari pentru transformarea personala si globala. Aceasta este sansa ta sa redefinesti si sa reconsideri credintele traditionale despre vindecare si umanitate, in timp ce inveti sa asculti cu alta parte a ta. 

 

Inscrie-te azi: 👉 Devino practician The Reconnective Healing®

Incepe-ti calatoria in noua realitate si asterne-ti noul drum pentru Progresul in Viata Ta!

 

 

 

Nivelul II

Programul de bază al practicianului de vindecare reconectivă

 • Condiţii prealabile– finalizarea cu succes a seminarului de Nivel I şi– o ședință de vindecare reconectivă făcută de un practician de vindecare reconectivă calificat.

 

Seminarul avansat de două zile si jumatate „Programul de bază al practicianului de vindecare reconectivă”pune accent pe o bună stăpânire a vindecării reconective şi vă învaţăcum puteţi deveni practicieni ai acestei metode. Veţi avea experienţe care vă vor lărgi nivelul de înţelegere, pe măsură ce veţi învăţa practici avansate, care vor include: timp alocat lucrului la mese în grupuri mici, facilitarea sesiunilor de vindecare la distanţă, efectuarea interviului de după ședința de vindecare şi explicarea mai în amănunt a ştiinţei şi filosofiei din spatele vindecării reconective. Veţi avea ocazia să le puneţi lui Eric şi echipei de asistenți întrebări specifice despre ce înseamnă să fii practician al acestei metode.

 

Acest program este ideal pentru cei care doresc să înceapă practicarea vindecării reconective şi să ofere sedinte de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) altor persoane, precum şi celor care deja practică vindecarea şi vor să încorporeze şi această metodă între cele deja practicate.

Aspecte evidențiate pe parcursul seminarului:

 • Recapitulare a auto-vindecării şi vindecării fără folosirea mâinilor;
 • Vindecare holografică şi la distanţă;
 • Ştiinţă şi filosofie avansate;
 • Conştientizare mai profundă a câmpului de energie, lumină şi informaţie care ne înconjoară;
 • Facilitarea unei sesiuni de vindecare reconectivă;
 • Cum se devine practician de vindecare reconectivă;
 • Prezentarea lucrării altor persoane;
 • Împărtăşirea poveştii proprii de vindecare;
 • Încorporarea acestei practici în extinderea activităţilor de vindecare curente sau a profesiei de vindecător;
 • Sfaturi de marketing şi strategii.

 

După ce absolviţi cu succes Seminarul de Nivel II, veţi primi un Certificat de absolvire şi titlul de „Practician de baza de vindecare reconectivă”. Astfel veţi îndeplini una dintre condițiile necesare pentru a urma și Seminarul de Nivel III – „Programul pentru practicienii certificaţi de Reconnection® (Reconectare)”, după ce îndepliniţi si celelalte condiţii prealabile (mentionate aici:

http://www.reconectarea.com/practician-de-reconectare )

Pentru informatii suplimentare si inscrieri cu reducere, ia legatura cu noi:

0721 390 483 sau 0723 694 584, email:andraivanov.reconectarea@gmail.com

 

Inscrie-te acum cu o reducere

Link: 👉 Devino practician The Reconnective Healing®