Afla mai multe despre Reconnection® (Reconectarea) si Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva)

De ce sa ma programez la sedinte de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva)?

Pentru ca Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) este o noua etapa in materia vindecarii si se adreseaza fiintei umane in intregul ei: fizic, mental, emotional si spiritual.

– La nivel fizic, in ultimii ani s-au inregistrat mii de vindecari spectaculoase sau ameliorari ale unor boli grave precum cancerul, poliartrita reumatoida, fibromialgia, scolioza, paralizia cerebrala etc.

– Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) inseamna si restaurarea integritatii spirituale a unei persoane. In esenta, vindecarea inseamna: eliberarea sau indepartarea unui blocaj sau a unei interferente care ne-a tinut separati de perfectiunea Universului.

Acest nivel de vindecare nu ne-a fost accesibil pana la descoperirea frecventelor reconective care includ energie, lumina si informatie.

De ce sa ma programez la Reconnection® (Reconectare)?

Reconnection® (Reconectarea) reprezinta o posibilitate de evolutie accelerata a fiintei umane in toate planurile.
Prin procesul Reconnection® (Reconectarii) se „re-calibreaza” si re-genereaza tot ceea ce este uitat, „dezafectat”, in stare latenta sau in afara echilibrului din sistemul energetic al omului.

Reconnection® (Reconectarea) se faciliteaza o singura data in viata, numai in prezenta solicitantului, si consta in doua sedinte diferite, de obicei in zile consecutive.

Reconectarea devine reintegrare, iar aceasta la randul ei devine vindecare si implicit evolutie.

Te-ai convins si tu?

Fa-ti programari pentru Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva), pentru Reconnection® (Reconectare), si traieste noua ta viata!

Programare telefonica:

Andra Ivanov

Practician de Baza de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva),
Practician Certificat de Reconnection® (Reconectare),
Instructor Asociat la The Reconnection
(Associate Instructor)

0723 694 584