Programul Practicienilor Certificati de Reconectare (Nivelul III)

4 - 5 Decembrie 2021 in BUCURESTI la Hotel WTC

Aflați cum să facilitați experiența unică în viață a Reconectării Personale, un schimb extins de energie, lumină și informație®.

Acest program cuprinzător de certificare se extinde și mai mult asupra abilităților dvs. de Practician de Bază de Reconnective Healing (PBRH) și vă permite să oferiți această aplicație rafinată a frecvențelor Reconnective Healing care promovează evoluția personală accelerată și progresul vieții.

Evoluați și extindeți-vă practica de Reconnective Healing ca Practician Certificat de Reconectare (RCP). Veți descoperi noi niveluri ale acestei lucrări pe care nu le-ați experimentat încă învățând să facilitați Reconectarea Personală.

De asemenea, acest program revizuiește și explorează în detaliu arta, știința și filozofia la care ați fost introdus în Programele de Reconnective Healing, de Imersiune Live si Online.

Facilitati transmiterea de energie si lumina in viata dvs.!

Ce este Reconectarea Personală?

Inițial, meridianele energetice (numite uneori linii de acupunctură) din corpul nostru erau conectate la liniile rețelei ce înconjoară planetă și se intersectează în zone energetice recunoscute, cum ar fi Machu Picchu și Sedona.

Aceste linii de rețea erau destinate să se extindă în afară și să ne conecteze la o rețea considerabil mai vastă, legându-ne energetic de întregul univers. Fiecare dintre corpurile noastre conține propriul set de linii și puncte energetice și, cu toate că ele sunt doar fragmente din ceea ce au fost cândva, aceste linii și puncte continuă să ne servească că interfață a noastră cu universul.

Această interfață este un canal care ne facilitează transmiterea de energie, lumina și informații între mare și mic, între macrocosmos și microcosmos, între univers și omenire.

La un moment dat am devenit deconectați de la aceste linii și ne-am pierdut accesul la deplinătatea legăturii noastre inerente cu universul, îndepărtându-ne de ritmul nostru anterior de evoluție, rapid și expansiv.

Reconectarea personală aduce „noi” linii axiatonale care ne reconectează la un nivel mai puternic și mai evoluat ca niciodată. Aceste linii fac parte dintr-o rețea atemporală de inteligență, un sistem paralel-dimensional care atrage energia de bază pentru funcțiile de reînnoire ale corpului uman.

Inscrierile se realizeaza astfel:

Trimiteti un email cu titlul "Ma inscriu la PPCR 4 - 5 Decembrie ” la adresa de email: andraivanov.reconectarea@gmail.com, incluzand si numarul tau de telefon.

Cineva din echipa noastra te va contacta pentru a-ti trimite factura.

Conditii preliminare pentru participare:

• Absolvirea Programelor Nivel I si Nivel II si dobandirea statutului de Practician de Baza de Reconnective Healing – respectiv certificatul de practician descarcat, daca a fost primit de la TR
• Efectuarea a patru sedinte de Reconnective Healing in prezenta clientului si doua la distanta achitate si documentate cu formular pentru sedinta*.

Formularul pentru sedintele de Reconnective Healing necesare va include:

• Numele clientului
• Adresa, cu orasul si tara
• Onorariul achitat pentru sedinta de vindecare reconectiva

• Sa ai reconectarea facuta de catre un Practician Certificat de Reconectare

Acreditarea ulterioara necesara pentru a deveni Practician Certificat de Reconectare:

  • Dupa cel putin 15 de zile de la terminarea programului (Programul Practicianului Certificat de Reconectare – PPCR) programeaza-te la instructorul tau sau la un mentor acreditat pentru completarea PPCR-ului.

Acreditarea cu succes inseamna ca poti demonstra compententa de a facilita Reconectarea fara niciun fel de instructiuni in fata instructorului sau mentorului la care te programezi in acest scop.

Dupa ce instructorul sau mentorul considera ca ai trecut aceasta proba cu succes, el comunica rezultatul la Biroul Reconectarii si vei primi Certificatul de Practician de Reconectare care iti atesta aceasta competenta.

Acreditarea este necesara deoarece doar astfel poti facilita Reconectari Personale in calitate de Practician Certificat de Reconectare.

ATENTIE! Pentru mentinerea statutului de Practician Certificat de Reconectare este necesara reacreditarea o data la doi ani.

Ce calificare dobandesti dupa acest curs?

După finalizarea cu succes a acestui program PPCR de 2 zile în persoană (Nivelul III) și indeplinirea conditiilor ulterioare cursului (certificarea cu succes), veți primi certificatul de Practician Certificat de Reconectare (RCP) si veti fi indreptatiti sa facilitati Reconectari Personale.

4 - 5 DECEMBRIE 2021

PPCR (Nivel III) la Bucuresti

Programul Practicienilor Certificati de Reconectare. Acest program cuprinzător de certificare extinde și mai mult abilităților dvs. de Practician de Bază de Reconnective Healing (PBRH) si va permite sa oferiti ceea ce ati invatat intr-un mod revolutionar.
999 EUR (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter!

Experimenteaza o noua metoda revolutionara de evolutie si de vindecare!