Programul Practicienilor Certificati de Reconectare (Nivelul III)

3-4 iulie in BUCURESTI la Hotel Parliament

Aflați cum să facilitați experiența unică în viață a Reconectării Personale, un schimb extins de energie, lumină și informație®.

Acest program cuprinzător de certificare se extinde și mai mult asupra abilităților dvs. de Practician de Bază de Reconnective Healing (PBRH) și vă permite să oferiți această aplicație rafinată a frecvențelor Reconnective Healing care promovează evoluția personală accelerată și progresul vieții.

Evoluați și extindeți-vă practica de Reconnective Healing ca Practician Certificat de Reconectare (RCP). Veți descoperi noi niveluri ale acestei lucrări pe care nu le-ați experimentat încă învățând să facilitați Reconectarea Personală.

De asemenea, acest program revizuiește și explorează în detaliu arta, știința și filozofia la care ați fost introdus în Programele de Reconnective Healing, de Imersiune Live si Online.

Facilitati transmiterea de energie si lumina in viata dvs.!

Ce este Reconectarea Personală?

Inițial, meridianele energetice (numite uneori linii de acupunctură) din corpul nostru erau conectate la liniile rețelei ce înconjoară planetă și se intersectează în zone energetice recunoscute, cum ar fi Machu Picchu și Sedona.

Aceste linii de rețea erau destinate să se extindă în afară și să ne conecteze la o rețea considerabil mai vastă, legându-ne energetic de întregul univers. Fiecare dintre corpurile noastre conține propriul set de linii și puncte energetice și, cu toate că ele sunt doar fragmente din ceea ce au fost cândva, aceste linii și puncte continuă să ne servească că interfață a noastră cu universul.

Inscrierile se realizeaza in doua moduri:

Puteti trimite un email cu titlul "Vreau sa ma inscriu la RCPP" la andraivanov.reconectarea@gmail.com alaturi de numarul tau de telefon.
Cineva din echipa noastra te va contacta pentru urmatorul pas.

SAU

Va puteti inscrie direct de pe site-ul RECONNECTIVE ACADEMY apasand pe butonul de mai jos.

Reconectati-va si accesati legaturile cu universul!

Cu ce ajuta mai exact?

Această interfață este un canal care ne facilitează transmiterea de energie, lumina și informații între mare și mic, între macrocosmos și microcosmos, între univers și omenire.

La un moment dat am devenit deconectați de la aceste linii și ne-am pierdut accesul la deplinătatea legăturii noastre inerente cu universul, îndepărtându-ne de ritmul nostru anterior de evoluție, rapid și expansiv.

Reconectarea personală aduce „noi” linii axiatonale care ne reconectează la un nivel mai puternic și mai evoluat ca niciodată. Aceste linii fac parte dintr-o rețea atemporală de inteligență, un sistem paralel-dimensional care atrage energia de bază pentru funcțiile de reînnoire ale corpului uman.

Ce puteti face dupa curs?

După finalizarea cu succes a acestui program RCPP de 2 zile în persoană (Nivelul III) și finalizarea cerințelor postului dvs., veți avea capacitatea de a obține certificatul dvs. de Practician Certificat de Reconectare (RCP), certificat pentru a facilita Reconectarea Personală.

3 - 4 IULIE

RCCP (Nivel III) la Bucuresti

Programul Practicienilor Certificati de Reconectare. Acest program cuprinzător de certificare se extinde și mai mult asupra abilităților dvs. de Practician de Bază de Reconnective Healing (PBRH) si va permite sa oferti ceea ce ati invatat intr-un mod revolutionar.
999 EUR
Reconecteaza-te cu frecventele inalte!

Te poti inregistra si direct de pe site-ul RECONNECTIVE ACADEMY.

APASA PE BUTONUL DE MAI JOS:

Facilitati experiența unică în viață a Reconectării Personale, un schimb extins de energie, lumină și informație®.

Veți descoperi noi niveluri ale acestei lucrări pe care nu le-ați experimentat încă învățând să facilitați Reconectarea personală.

Rezervare Hotel Parliament

Puteti face o rezervare la Hotel Parliament. Acest hotel este intr-o zona centrala. Aveti acces usor la zona metropolitana din Bucuresti.

Cursul se va sustine aici, in una dintre salile de conferinta pe care hotelul le pune la dispozitie.

Adresa HOTEL PARLIAMENT: Strada Izvor nr. 106, Sector 5, Bucuresti

Inscrie-te la newsletter!

Experimenteaza o noua metoda revolutionara de evolutie si de vindecare!