Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L., in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.reconectarea.com isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta al prelucrarii datelor cu caracter personal cu numarul de inregistrare 33022.

Drepturi de autor

S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L. este autorul Site-lui si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea sa, sau sunt licentiate pentru a fi folosite.

Licente de utilizare

S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L. poate acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea sa. Aceasta licenta nu include:

  • revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;

  • download-ulsau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;

  • utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L.

Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L. pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil” . S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L. _nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.reconectarea.com sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L. _fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L. nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat administrarea site-ului pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L. sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L. isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L. si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L. si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L. sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Minori

S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L. nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori, insa poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati acest Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Drepturi de proprietate intelectuala

S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L. _respecta drepturile intelectuale ale altora. In cazul in care considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L. o notificare care sa cuprinda:
semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate si:

  • o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;

  • o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;

  • adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra;

  • o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;

  • o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

Politica de confidentialitate

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. AUM MED TERAPII HOLISTICE S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul societatii.