Metoda Reconnective Healing®

Despre Reconnective Healing® (Vindecarea Reconectiva) & Reconectarea personala (The Reconnection®)

Reconectarea reprezinta o posibilitate de evolutie accelerata a fiintei umane. Aceasta, deoarece prin propria Reconectare se creeaza conditiile pentru evolutia personala accelerata la oricare nivel: fizic, mental, emotional sau spiritual.

Liniile energetice ale corpului nostru, la origine liniile meridiane, denumite uneori si linii de acupunctura, erau conectate la liniile care inconjoara planeta precum si la reteaua energetica universala, legandu-ne cu intreg Universul. In decursul timpului am devenit deconectati de la aceste trasee energetice. Reconnection® (Reconectarea) introduce noile “linii axiatonale”, care ne dau posibilitatea de a atinge niveluri vibrationale unice si frecvente de vindecare. Posibilitatea de a evolua este introdusa prin schimbul de lumina si informatie, prin reconectarea spiralelor de ADN si reintegrarea stringurilor.

Reconectarea se faciliteaza o singura data in viata, numai in prezenta solicitantului, si consta in doua sedinte diferite, de obicei in zile consecutive.

Despre Reconnective Healing® (Vindecarea Reconectiva) s-a dovedit stiintific* faptul ca:

• Restructureaza ADN-ul deteriorat

• Este de mai mult de doua ori mai eficienta decat fizioterapia in restabilirea sanatatii aparatului locomotor

• Sprijina performantele atletice de varf

* Studiile stiintifice sunt disponibile la TheReconnection.com

Vindecarea poate veni sub toate formele. Experienta fiecarei persoane este unica si perfecta pentru aceasta.

  • Reconnective Healing® (Vindecarea Reconectiva) este o forma de vindecare care se afla aici pe planeta pentru prima oara. Ea ne reconecteaza la totalitatea universului, dat fiind ca ne reconecteaza la totalitatea fiintei noastre si la ceea ce suntem. Se considera ca ea poate sa ne reconecteze cu universul si cu esenta noastra divina nu numai prin intermediul unui set nou de frecvente ale vindecarii, ci si prin intermediul unei benzi de frecventa cu totul noua.
  • Reconnective Healing® (Vindecarea Reconectiva) se inscrie, mai degraba, in sensul vindecarii prin Spirit, sau prin spiritualitate. Ceea ce se intampla ar putea fi definit cel mai bine ca si o „comunicare spirituala / schimb de informatii la nivel spiritual”.
  • Reconnective Healing® (Vindecarea Reconectiva) vine printr-o inteligenta superioara sau universala, iar rezultatul este acela care este cel mai potrivit, indiferent de ceea ce noi sau pacientul consideram, in mod constient, ca ar fi cel mai potrivit.
  • Reconnective Healing® (Vindecarea Reconectiva) nu este Atingerea Vindecatoare, Atingerea Terapeutica sau Atingerea pentru Sanatate. Nu este Reiki, Johrei, Jin Shin, sau Qi Gong. Nu este nici o tehnica pe care ati intalnit-o pana acum. Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) nu este deloc o tehnica. Reconnective Healing (Vindecarea Reconectiva) transcende tehnica.

Reconnective Healing® (Vindecarea Reconectiva) depaseste cu mult ceea ce numim de obicei vindecare energetica. De asemenea, nu este vorba nici de „vindecare prin credinta”. Nu trebuie sa credeti in proces pentru ca el sa functioneze.

Reconnective Healing® (Vindecarea Reconectiva) nu este nici o tehnica, nici o colectie de tehnici. Ea nu prea are de-a face cu reguli si cu proceduri.

Reconnective Healing® (Vindecarea Reconectiva) ESTE O NOUA STARE DE A FI. Ea devine voi. Voi deveniti ea. Si sunteti schimbati pentru totdeauna.

Ce este si cum functioneaza Reconnective Healing?

Beneficii

Imbunatateste viata personala
Vindeca relatiile tensionate cu ceilalti
Restabileste echilibrul organismului
Poate vindeca depresia si bolile cronice
Restructureaza ADN-ul deteriorat
Faciliteaza reconectarea cu sufletul

Inscrie-te la newsletter!

Experimenteaza o noua metoda revolutionara de evolutie si de vindecare!