Politica de nerestituire

1. CONFIRMARE DE INREGISTRARE

Aceasta politica se refera la politica de nerestituire pentru evenimentele, cursurile, prezentarile si conferintele realizate de firma AUM – MED TERAPII HOLISTICE S.R.L, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/7527/2006 , cod unic de identitate fiscala 18648405,  avand sediul social in Str. Doamna Oltea Nr. 5E, sector 2, Bucuresti.

Este esential sa avem adresa dvs. de e-mail corecta, deoarece va vom trimite un email cu o confirmare a comenzii la Inregistrarea dvs cu succes. Veti primi, de asemenea, o fisa de Informatii cu privire la Programul Aprofundat de Instruire Live (Cursul Catalizatorul sau Cursul de Formare pentru Practicieni de Reconectare), ce va include informatii despre Hotel / Venue, prin e-mail, cu cel putin doua saptamâni Inainte de data programata a Evenimentului Live. Daca nu ati primit Fișa de informare cu privire la Programul Aprofundat de Instruire Live cu doua saptamâni Inainte de data programata a Programului de formare, contactati biroul nostru la +1 323 960 0012 sau e-mail la info@TheReconnection.com si ne vom asigura ca il retrimitem. 

2. POLITICA DE NERESTITUIRE PENTRU INREGISTRaRI 

Odata platite, taxele de Inregistrare pentru Experienta O.R.E, Programul Aprofundat de Instruire Live (Cursul Catalizatorul sau Cursul de Formare pentru Practicieni de Reconectare), cat și alte evenimente, sunt nerambursabile. Orice termeni de pe aceasta pagina care se refera la „Programele Aprofundate de Instruire Live (Cursul Catalizatorul sau Cursul de Formare pentru Practicieni de Reconectare)“ se aplica, de asemenea, la experienta O.R.E si la alte evenimente marca The Reconnection LLC si ale organizatorului de eveniment. In cazul In care o persoana inregistrata doreste sa reprogrameze participarea lui sau ei, la un program Live de formare, o cerere de Inregistrare este transferabila la un alt program de formare Live sau un eveniment gazduit de atat de The Reconnection LLC, si organizatorul de eveniment sau afiliati ai sai, alte reprezentante, succesori sau alti desemnati, atât timp cât persoana inresigtrata ne ofera o notificare cu cel putin treizeci (30) de zile, in scris sau electronic (prin email), ce include dorinta de a se transfera Inregistrarea. Programul Aprofundat de Instruire Live (Cursul Catalizatorul sau Cursul de Formare pentru Practicieni de Reconectare) sau evenimentul reprogramat trebuie sa aiba loc in termen de un (1) an de la data desfasurarii Programului Live sau evenimentului pentru care s-a facut inscrierea initiala.

Un certificat de transfer va fi salvat In dosarul dumneavoastra personal din cadrul The Reconnection, avand aceeasi valoare ca suma platita pentru Inregistrarea originala. O taxa administrativa de 50 USD se va aplica In cazul In care transferati Programul Aprofundat de Instruire Live (Cursul Catalizatorul sau Cursul de Formare pentru Practicieni de Reconectare) sau alt eveniment, dupa cum este permis mai sus. Vânzarea sau transferul de credite a unui astfel de program, catre o alta persoana, nu este permisa.

*In cazul reprogramarii cursului din motive de forta majora, prin “data pentru care s-a facut inscrierea initiala” este data la care Cursul a avut loc realmente.

3. POLITICA de ANULARE / AMANARE/ INREGISTRARE CU REDUCERE 

Ne rezervam dreptul de a anula sau amâna o experienta ORE, Programul Aprofundat de Instruire Live (Cursul Catalizatorul sau Cursul de Formare pentru Practicieni de Reconectare) sau evenimente conexe (e) la propria noastra discretie. Daca vom anula sau amâna un Program Aprofundat de Formare Live sau alt eveniment, vom depune eforturi considerabile pentru a reprograma Programul sau evenimentul anulat sau amânat In termen de douasprezece (12) luni de la data initiala de start. Taxele de Inregistrare platite de cei inregistrati pentru un Program Aprofundat de Instruire Live (Cursul Catalizatorul sau Cursul de Formare pentru Practicieni de Reconectare) anulat sau amânat se aplica noului Program avand acelasi pret in dolari. In cazul In care atat The Reconnection LLC, cat si organizatorul de eveniment alege sa nu reprogrameze acest Program sau evenimentul live, solicitantul Inregistrarii va primi o restituire. In acest caz, responsabilitatea noastra este limitata la o rambursare a oricarei taxe de Inregistrare deja platite. Nici The Reconnection LLC si nici organizatorul cursului, nu sunt responsabili pentru bilete de avion, hoteluri, alte costuri de bilete sau plati, sau orice penalitati de taxe similare sau pierderi aferente sau care nu au legatura, costuri și / sau cheltuieli pe care persoana Inregistrata le poate suporta sau le suporta ca urmare a oricaror anulari sau modificari de calatorie. Va rugam sa așteptati treizeci (30) de zile pentru a procesa orice rambursari sau modificari de credit. 

Datele si locatiile Programului Aprofundat de Instruire Live (Cursul Catalizatorul sau Cursul de Formare pentru Practicieni de Reconectare) pot fi modificate fara notificare prealabila. Atat The Reconnection LLC, cat si organizatorul de eveniment iși rezerva dreptul de a schimba pe oricare sau chiar pe toti instructorii Programul Aprofundat de Instruire Live (Cursul Catalizatorul sau Cursul de Formare pentru Practicieni de Reconectare) sau din cadrul altor evenimente, fara notificare prealabila. 

Reduceri asociate achizitiei initiale sunt netransmisibile. Inscrierile reduse sunt direct transferabile doar pentru a viza seminarii care in prezent se afla la pretul respectiv sau mai ridicat fata de achizitia initiala. Seminariile targetate care au o reducere curenta mai redusa decat achizitia initiala vor trebui sa se Inregistreze la seminarul dorit, cu o reducere echivalenta cu diferenta dintre reducerea initiala si reducerile curente disponibile. Taxa administrativa va fi, de asemenea, evaluata pentru astfel de transferuri. Toate platile sunt adaptate la taxele aplicabile și moneda locala pentru seminarul dorit. Vânzarea sau transferul de bilete de seminar sau credite nu este permisa. Reduceri de preturi afișate online nu sunt valabile Impreuna cu orice alta oferta și sunt supuse impozitului, dupa caz. 

Prin Inregistrarea la un Program Aprofundat de Instruire Live (Cursul Catalizatorul sau Cursul de Formare pentru Practicieni de Reconectare), confirmati  atat The Reconnection LLC, cat si organizatorul de eveniment nu face nici o reprezentare, declaratie sau garantie daca veti atinge In cele din urma o suficienta Intelegere și cunoștinte pentru a deveni un Practician de Reconnective Healing.  Indiferent daca deveniti practician, odata platita, taxa de Inregistrare devine nerambursabila. Orice drept la o restituire nu depinde de faptul ca deveniti practician de Reconnective Healing. 

4. INFORMATII DESPRE TAXE 

Toate preturile afisate pe website, includ TVA-ul aplicabil sau alte taxe, daca este cazul. Daca doriti sa primiti o factura cu TVA pentru achizitia dvs., va rugam sa ne contactati la info@TheReconnection.com cu subiectul “CERERE PENTRU FACTURA cu TVA, in Atentia Contabilitatii.” Va rugam sa retineti ca atat The Reconnection LLC, cat si organizatorul de eveniment nu sunt responsabili pentru orice taxe suplimentare care pot fi adaugate la achizitia dvs de catre orice agentie de impozitare, din cauza faptului ca procesarea platilor se face in Statele Unite ale Americii. 

5. INFORMATII DESPRE PLATA 

The Reconnection LLC este o afacere cu sediul In SUA, cu capacitatea de a procesa cele mai multe carduri bancare In multe tipuri de monede. In prezent acceptam carduri de credit / debit de la Visa, MasterCard, Discover, JCB, și Card Diner In toate monedele disponibile pe site-ul nostru, precum și plati PayPal și American Express numai USD. Suma de plata Incasata de pe cardul de credit sau de debit vor fi procesate In moneda de plata afișata pe pagina de verificare. Suma pe care o platiti In moneda selectata se poate baza pe o rata de schimb valutar, care este stabilit la momentul respectiv de cumparare. Aceasta suma poate fluctua In functie de modificarile cursului de schimb Intre moneda selectata și USD. Atat The Reconnection LLC, cat si organizatorul de eveniment nu sunt esponsabili pentru nicio modificare pe site-ul nostru dupa plata sau alte discrepante fata de ratele listate de alte servicii de schimb valutar. Cecurile, Transferurile Online si Ordinele de Plata nu sunt acceptate In prezent on-line. Daca sunteti In imposibilitatea de a plati folosind unul dintre tipurile de plata disponibile pe site-ul nostru, va rugam sa contactati biroul nostru la +1 323 960 0012 pentru a determina daca sunt disponibile orice aranjamente alternative de plata.  

7. POLITICA de RAMBURSARE / RETURNARE PENTRU PRODUSE SI BUNURI

Returnarile pentru produsele si marfurile fizice cumparate prin intermediul magazinului online The Reconnection necesita autorizare prealabila din partea The Reconnection. Returnarea trebuie sa fie solicitata In termen de treizeci (30) de zile de la data vânzarii. Taxele de transport si manipulare sunt nerambursabile. Vom Inlocui, substitui sau repara, la discretia noastra, numai produsele The Reconnection considerate defecte. Software-ul sau produsul descarcabil este Intotdeauna nerambursabil. Toate achizitiile, fie ca sunt bunuri fizice, servicii, software sau orice alt produs descarcabil facut pe site-ul The Reconnection sunt nerambursabile. Nu exista schimburi; toate vânzarile de pe website sunt finale. Produsele furnizate și / sau vândute de catre partenerii The Reconnection, organizatori de evenimente, promoteri sau alte parti afiliate sunt supuse politicii de returnare a celeilalte parti In cauza.