Programul Practicianului Certificat de Reconectare (P.P.C.R.) – Bucuresti

Programul Practicianului Certificat de Reconectare (P.P.C.R.) - Bucuresti

Locatia evenimentului: IBIS STYLES BUCHAREST CITY CENTER. Adresa: Strada Știrbei Vodă, nr. 146, București.

30 Noi -1 Dec 2024

Aflați cum să facilitați experiența unică în viață a Reconectării Personale, un schimb extins de energie, lumină și informație®.

Acest program cuprinzător de certificare se extinde și mai mult asupra abilităților dvs. de Practician de Bază de Reconnective Healing (PBRH) și vă permite să oferiți această aplicație rafinată a frecvențelor Reconnective Healing care promovează evoluția personală accelerată și progresul vieții.

Evoluați și extindeți-vă practica de Reconnective Healing ca Practician Certificat de Reconectare (RCP). Veți descoperi noi niveluri ale acestei lucrări pe care nu le-ați experimentat încă învățând să facilitați Reconectarea Personală.

De asemenea, acest program revizuiește și explorează în detaliu arta, știința și filozofia la care ați fost introdus în Programele de Reconnective Healing, de Imersiune Live si Online.

Facilitati transmiterea de energie si lumina in viata dvs.!

Ce este Reconectarea Personală?

Inițial, meridianele energetice (numite uneori linii de acupunctură) din corpul nostru erau conectate la liniile rețelei ce înconjoară planetă și se intersectează în zone energetice recunoscute, cum ar fi Machu Picchu și Sedona.

Aceste linii de rețea erau destinate să se extindă în afară și să ne conecteze la o rețea considerabil mai vastă, legându-ne energetic de întregul univers. Fiecare dintre corpurile noastre conține propriul set de linii și puncte energetice și, cu toate că ele sunt doar fragmente din ceea ce au fost cândva, aceste linii și puncte continuă să ne servească că interfață a noastră cu universul.

Această interfață este un canal care ne facilitează transmiterea de energie, lumina și informații între mare și mic, între macrocosmos și microcosmos, între univers și omenire.

La un moment dat am devenit deconectați de la aceste linii și ne-am pierdut accesul la deplinătatea legăturii noastre inerente cu universul, îndepărtându-ne de ritmul nostru anterior de evoluție, rapid și expansiv.

Reconectarea personală aduce „noi” linii axiatonale care ne reconectează la un nivel mai puternic și mai evoluat ca niciodată. Aceste linii fac parte dintr-o rețea atemporală de inteligență, un sistem paralel-dimensional care atrage energia de bază pentru funcțiile de reînnoire ale corpului uman.

Inscrierile se realizeaza astfel:

1) Accesand butonul de mai jos (plata cu cardul)

2) Trimiteti un email cu titlul "Ma inscriu la PPCR 30 Noi -1 Dec 2024” la adresa de email: andraivanov.reconectarea@gmail.com, incluzand si numarul tau de telefon.

Cineva din echipa noastra te va contacta pentru a-ti trimite factura.

Conditiile preliminare de participare la programul Practicianului Certificat de Reconectare (P.P.C.R.)

● Absolvirea Programelor Nivel I si Nivel II si dobandirea statutului de Practician de Baza de Reconnective Healing – respectiv certificatul de practician descarcat, primit de la The Reconnection.

● Efectuarea a patru sedinte de Reconnective Healing in prezenta clientului si doua la distanta, achitate si documentate cu formular pentru sedinta (Este posibil sa indepliniti aceasta cerinta si pana la prezentarea pentru Certificare).

Formularul pentru sedintele de Reconnective Healing necesare va include:
– Numele clientului, adresa de email, telefon;
– Adresa, cu orasul si tara;
– Onorariul achitat pentru sedinta de Reconnective Healing;

● Sa ai Reconectarea personala facuta de catre un Practician Certificat de Reconectare

Conditiile ulterioare de participare la programul Practicianului Certificat de Reconectare (P.P.C.R.)

  1. CERTIFICAREA ULTERIOARA NECESARA PENTRU A DEVENI PRACTICIAN CERTIFICAT DE RECONECTARE:

Dupa cel putin 15 de zile de la terminarea programului (Programul Practicianului Certificat de Reconectare – P.P.C.R) te poti programa la Instructor sau la un Mentor pentru completarea P.P.C.R-ului, respectiv pentru certificare.Certificarea cu succes inseamna ca poti demonstra compententa de a facilita Reconectarea, fara nici un fel de indrumari si fara nici o greseala in fata Instructorului sau Mentorului la care te programezi in acest scop.
Numai dupa ce Instructorul sau Mentorul considera ca ai trecut aceasta proba cu succes, el va comunica rezultatul la Biroul The Reconnection L.L.C si vei primi Certificatul de Practician Certificat de Reconectare care iti atesta aceasta competenta si iti da dreptul sa practici Reconectarea Personala..

Certificarea este necesara deoarece doar astfel poti facilita Reconectari Personale in calitate de Practician Certificat de Reconectare. Taxa de certificare este de 45 U.S.D (echivalent in RON), si se plateste inainte de sustinerea examinarii Instructorului sau Mentorului la care te programezi in acest scop.

2. RECERTIFICAREA PENTRU MENTINEREA STATUTULUI DE PRACTICIAN CERTIFICAT DE RECONECTARE

ATENTIE! Pentru mentinerea statutului de Practician Certificat de Reconectare este necesara recertificarea din doi in doi ani, de la data primei Certificari. Onorariul pentru fiecare re-certificare ulterioara si care se desfasoara dupa fiecare doi ani de practica este de 45 U.S.D (echivalent in RON).
Neprezentarea la certificarea initiala reprezinta nedobandirea calitatii de Practician Certificat de Reconectare, in lipsa careia nu poti facilita Reconectari.
Neprezentarea la recertificarea dupa fiecare doi ani de practica atrage automat pierderea calitatii de Practician Certificat de Reconectare ceea ce se reflecta si in evidentele The Reconnection LLC.
ATENTIE! Doar in situatia in care se constata la finalul cursului ca ai nevoie de mai mult timp, (decat cel alocat in curs) pentru a asimila ceea ce s-a predat, iti vom comunica necesitatea de a participa la o sedinta de mentoring (personala, contra cost) cu Instructorul sau cu un Mentor. Prin aceasta sedinta (doar daca este necesara), iti poti completa ceea ce reprezinta minimul necesar de demonstrat pentru a deveni eligibil sa participi la examenul tau de Certificare ca Practician Certificat de Reconectare.

Ce calificare dobandesti dupa acest curs?

După finalizarea cu succes a acestui program RCPP de 2 zile în persoană (Nivelul III) și indeplinirea conditiilor ulterioare cursului (certificarea cu succes), veți primi certificatul de Practician Certificat de Reconectare (RCP) si veti fi indreptatiti sa facilitati Reconectari Personale.

30 Noi -1 Dec 2024

PPCR (Nivel III) la Bucuresti

Programul Practicienilor Certificati de Reconectare. Acest program cuprinzător de certificare extinde și mai mult abilităților dvs. de Practician de Bază de Reconnective Healing (PBRH) si va permite sa oferiti ceea ce ati invatat intr-un mod revolutionar.
999 EUR

Inscrie-te la newsletter!

Experimenteaza o noua metoda revolutionara de evolutie si de vindecare!