Reconectarea in viata mea

Misiunea

Reconectarea in viata mea

Totul s-a schimbat pentru mine in anul 2006 cand am citit cartea Reconectarea: vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine, de Dr Eric Pearl.

Aceasta lucrare m-a atins, miscat si inspirat atat de mult, încat atunci cand ofer sedintele de Reconnective Healing® stiu ca aduc o schimbare importantă in lume, contribui la o lume mai buna si mai frumoasa, plina de sanatate si echilibru.

Prima schimbare a fost aceea ca am devenit organizator pentru cursurile din Romania chiar inainte de a deveni practician. Din 2007 practic exclusiv Reconnective Healing® si Reconectarea dupa o cariera de succes in domeniile inginerie si drept.

Am dobandit incredere in mine si am mers mai departe, devenind instructor asociat la The Reconnection. Practic aceasta metoda pentru mine si pentru altii; am facut Reconnective Healing® (vindecari reconective) pentru mine, pentru familie si pentru numerosi clienti.

M-am vindecat singura prin Reconnective Healing® de o problema de sanatate care in conditii obisnuite ar fi necesitat interventie chirurgicala.

Astfel, mi-am schimbat viata in bine in plan fizic, mental, emotional si spiritual.

Sunt alaturi de clientii mei cu toata iubirea in timpul si dupa efectuarea sedintelor pentru impartasirea rezultatelor. De asemenea, le raspund la intrebari si ii asist cu bucurie in drumul lor pentru a deveni ei insisi practicieni, daca aleg acest lucru.

Astfel cream o comunitate a celor care sunt inspirati sa evolueze prin intermediul acestei metode. Deoarece Reconectarea mi-a schimbat viata intr-un mod minunat, mai departe doresc sa facilitez experimentarea acestei noi cai de vindecare si evolutie personala accelerata.

Cu respect,
Andra Ivanov

Experienta

Alaturi de clienti prin iubire si intelegere

Sunt promoter al Reconnection® (Reconectarea) in Romania din anul 2007.

Pasiunea pentru aceasta metoda m-a inspirat sa predau ca Instructor Asociat, in Romania si in lume cursurile de Reconectare, sa fiu mentor pentru practicieni si examinatorul lor in procesul de certificare.

Am sustinut peste 100 de ateliere publice de prezentare a Reconnective Healing® in Bucuresti si alte orase. In cadrul acestora participantii au putut sa vada direct cum decurge o sedinta de Reconnective Healing®. Au vazut cum functioneaza aceasta metoda si au primit primit raspunsuri la toate intrebarile lor.

Certificari

Invat si daruiesc

Practician certificat, Reconnetive Healing® (Vindecare Reconectiva)
Instructor asociat, Reconectare personala (The Reconnection®)
Instructor certificat, Reconnective Kids (Reconectarea si copiii)

0
1000 de persoane
Peste 1000 de persoane au beneficiat pana acum de sedinte de Reconnective Healing®.
0
500 de participanti
Aproape 500 de participanti au beneficiat de cursurile de Reconnective Healing®.
0
100 de Ateliere
Am prezentat la peste 100 de ateliere aceasta metoda revolutionara in Romania, Croatia, Cehia, Dubai etc..
0
600 de participanti
Cursurile de Reconnective Healing® predate de Dr. Eric Pearl in Romania la care am fost promoter au fost absolvite de peste 600 de participanti.

Inscrie-te la newsletter!

Experimenteaza o noua metoda revolutionara de evolutie si de vindecare!