Ce este experienta O.N.E.?

(Observa. Remarca. Experimenteaza)

 

Experienta O.N.E. este formata din: cursul online de Nivel I denumit „Portalul“ si cursul live de Nivel II denumit „Catalizatorul“.
Pachetul „Portalul“ include: cursul online „Elementele Esentiale ale Reconnective Healing“ , doua capitole din video cu explicatii denumit „Vocea Interioara“ si o teleclasa.

Porneste in calatoria ta prin cursul online Elementele Esentiale ale Reconnective Healing®!

Aceasta este o experienta personala si dinamica de invatare online cu fondatorul Reconectarii, Dr. Eric Pearl.

Vei aprofunda intelegerea principiilor de baza ale Reconnective Healing® si beneficiile acestor frecvente pe masura ce incep sa apara fara efort in viata ta. Vei experimenta o noua abordare pentru a simti, a urma, a interactiona si a de te conecta cu tot si toti din jurul tau.
Catalizatorul (Experienta profunda de weekend – Nivelul II) se preda live dupa absolvirea cursului online de Nivel 1 (Portalul). Cursul live are loc la Praga in data de 4-6 octombrie 2019.

Sub indrumarea personala a lui Eric vei invata vindecarea dinamica, vei experimenta un nou nivel de libertate in toate aspectele vietii tale si ii vei ajuta si pe altii sa o realizeze in viata lor!

Aceasta experienta de neuitat de weekend subliniaza faptul ca stapanesti lucrarea, care include module de practica extensiva cu timp de lucru la mese, in cadrul carora vei rezona si te vei transforma puternic, alaturi de colegii tai de clasa. Te vei antrena in lucrul la distanta, in vindecarea holografica, vei exersa arta de a primi si a facilita sedintele de Reconnective Healing®, vei explora stiinta si filozofia care reprezinta Reconnective Healing®.

Indiferent ca urmaresti o experienta unica in viata sau doresti sa avansezi si sa devii practician, acest eveniment spectaculos care iti poate schimba viata este potrivit pentru tine!

Iata in ce consta experienta O.N.E.: cursul online de Nivel I denumit „Portalul“ si cursul live de Nivel II denumit „Catalizatorul“.
In cadrul experientei O.N.E.:

 • Te bucuri de 3 zile de experienta fascinanta
 • Iti extinzi posibilitatile
 • Devii practician certificat de Reconnective Healing®
 • Vezi o intreaga lume noua
 • Te conectezi la puterea ta interioara
 • Experimentezi bucuria
 • Te ridici la cea mai inalta forma a ta de expresie
 • Gusti din tot ce iti ofera viata mai bun
 • Primesti acces si sprijin de la comunitatea Reconnection
 • Te conectezi la puterea ta innascuta
 • Vezi noi perspective
 • Esti inspirat
 • Accesezi conexiuni profunde cu tine si cu ceilalti
 • Reconecteaza-te!
 • Vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine!

Porneste in calatoria ta prin cursul online Elementele Esentiale ale Reconnective Healing®. Aceasta este o experienta personala si dinamica de invatare electronica, cu fondatorul Reconectarii, Dr. Eric Pearl.

Experienta profunda de weekend este aceea prin care iti dai seama de aparitia rapida a vindecarii in toate zonele vietii tale. Prin ghidarea personala a lui Eric impreuna cu echipa de predare internationala, vei recunoaste si detine propria maiestrie si relatie cu inteligenta frecventelor de Reconnective Healing®.

Reuniunea noastra va starni noi revelatii si receptari impreuna cu inteligenta Reconnective Healing®, unde ea este conductorul iar TU esti catalizatorul atat pentru tine, cat si pentru toti si totul din viata ta. Impreuna vom introduce cea mai puternica Scanteie Catalitica in tine si vom inradacina o inspiratie vindecatoare magnifica si coerenta, care va transforma pentru totdeauna viata ta, a omenirii si a planetei noastre! Aceasta este cea mai mare ocazie sa fii tot ceea ce esti!

Cerintele preliminare pentru Experienta profunda de weekend:

 • Completarea cu succes a inregului curs online Elementele Esentiale ale Reconnective Healing®, (Nivelul I) – fiecare solicitant trebuie sa aiba propriul cont individual pentru a putea urmari cursul online Elementele Esentiale ale Reconnective Healing®, achizitionat personal sau de catre altcineva pentru ei. Astfel se monitorizeaza parcurgerea cursului. Te incurajam sa il vizionezi impreuna cu familia sau cu un grup dar numai detinatorul cursului este eligibil sa participe la Experienta profunda de weekend (Nivelul II).
 • Sa fi primit o sedinta de Reconnective Healing® facilitata de un Practician de Baza de Reconnective Healing®. *

* Desi recomandam sa ai ca cerinta preliminara sedinta de Reconnective Healing®, sedintele de Reconnective Healing® si Reconectare personala vor fi disponibile pentru tine la fata locului prin intermediul asistentilor din echipa de predare. Taxa pentru acestea va fi platita direct practicianului. Te rugam sa fii constient ca sedintele de Reconnective Healing® la distanta sunt disponibile doar pana la 30 zile anterior Experientei profunde de weekend. Dupa aceasta data, sedinta ta de Reconnective Healing® trebuie sa fie realizata in persoana.
Cum sa devii Practician de Baza Reconnective Healing® (PBRH) :

 • Dupa ce parcurgi cu succes intregul curs online Elementele Esentiale ale Reconnective Healing® (Nivelul I), si intreaga Experienta de weekend live ( Nivelul II), este necesar sa accepti „Standardele de Practica”.
 • Ulterior acordului cu „Standardele de Practica” vei primi un Certificat de Completare si vei obtine titlul de Practician de Baza de Reconnective Healing® (PBRH)
 • Ca PBRH, vei fi recunoscut de catre Reconnection, LLC pentru a oferi si facilita sedinte de Reconnective Healing® in mod profesionist si poti alege sa fii listat in Directorul practicienilor din site-ul The Reconnection.
 • Ca PBRH esti totodata eligibil sa mergi mai departe si sa participi la Programul Practicianului Certificat de Reconectare (Nivelul III), in cadrul caruia vei invata sa facilitezi Reconectarea personala.
 • Completarea acestor programe nu acorda permisiunea de predare. Doar Dr. Eric Pearl si membrii acreditati de catre echipa de predare Reconnection autorizata pot preda aceasta lucrare. Daca nu esti sigur ca un eveniment este predat de catre un Instructor sau membru autorizat al Echipei de Predare Reconnection, te rugam sa ne contactezi la info@TheReconnection.com.