The Reconnection® (Reconectarea) este cartea care va schimba multe puncte de vedere şi moduri de a aborda vindecarea energetica. Citiţi şi vă convingeţi de energia deosebită a acestei cărţi!
 
Recomandari de la autori consacrati

„Această carte oferă o perspectivă interesantă şi proaspătă asupra dinamicii vindecării.”

-dr. Deepak Chopra, autor al volumelor Calea Iubirii şi Întinereşte şi trăieşte mai mult
“Eric e un om uimitor, care are minunatul dar al vindecării.
Citiţi această carte şi transformaţi-vă!”

– John Edward, medium clarvăzător, autor al volumului Trecerea dincolo

„Această carte reprezintă adevărul – adevărul despre un mod nou şi revoluţionar de a vindeca şi de a fi vindecat, aflat la dispoziţia oricui … Dacă aveţi intenţii serioase cu privire la sănătate şi vindecare, citiţi această carte!”

-dr. Christiane Northrup, autor al volumelor Corpurile Femeii, Înţelepciunea Femeii şi Înţelepciunea menopauzei

„Dacă citiţi numai două cărţi anul acesta, asiguraţi-vă că acest giuvaer este una dintre ele.”

-dr. Hank Wesselman, autor al volumelor Spiritwalker, Medicinemaker şi Visionseeker
 
 
Ei bine, poate că va fi nevoie să reanalizaţi tot ce aţi citit, până acum, despre vindecarea convenţională. „Noile” frecvenţe de vindecare pe care le descrie Dr. Pearl transcend în totalitate „tehnica” şi vă duc la niveluri aflate dincolo de ceea ce era accesibil, până acum, tuturor şi oriunde. Cartea vă conduce de-a lungul călătoriei lui Eric Pearl – de la descoperirea capacităţii de a facilita vindecări, până la binemeritata sa reputaţie ca instrument prin care acest proces este prezentat lumii. Dar mai important decât orice este faptul că Reconnection® (Reconectarea) dezvăluie metode pe care le puteţi folosi personal, pentru a lucra cu aceste noi energii vindecătoare şi a le stăpâni.

 

Cartea poate fi cumparata de aici.

CUMPARA