Solomon vorbeste

 

Eric Peal întruchipează Procesul de Creație, ca însăși Forța Vieții, întrupată! Pentru el, este o stare naturală de a fi, care, în prezența sa, ne devine și nouă naturală. Cea mai recentă carte a sa, SOLOMON VORBEȘTE despre reconectarea vieții tale, este o expresie fascinantă a sursei de inspirație a lui Eric, prin învățăturile lui Solomon, entitatea care vorbește prin Fred…”

~ Barbara Marx Hubbard, co-fondatoare și președintă a Fundației pentru Evoluție Conștientă

Recomandari de la autori consacrati
carte-solomon-vorbeste-reconecteaza-ti-viata

Prin Eric Pearl și Frederik Ponzlov, Solomon a putut avea un impact real și fără precedent în evoluția vindecării energetice…”

~ Dannion Brinkley, autorul bestsellerului Salvat de Lumină

SOLOMON VORBEȘTE despre reconectarea vieții tale este, pur și simplu, o carte care trebuie citită! Iată o carte așteptată de mult timp…”

~ Lee Carroll, primul care a transmis prin channeling mesaje de la Kryon

[Această] carte… te poartă într-o călătorie în care să înțelegi cum funcționează vindecarea, că noi, ca indivizi, ne îndreptăm spre un nou nivel de conștiință și cum putem să ne ocupăm de ea…”

~ Prințesa Märtha Louise, cunoscută vorbitoare, învățător spiritual și co-autoare (cu Elisabeth Nordeng), a bestsellerului norvegian, The Spiritual Password

Oare de ce medici proeminenți, fizicieni din fizica cuantică și cercetători din toată lumea sunt interesați de aparenta întâlnire întâmplătoare, pe care Dr. Eric Pearl a avut-o cu unul din pacienții săi? Ce a însemnat acea întâlnire care-i va accelera radical nu doar traiectoria vieții, ci va influența, în final, și viața a milioane de oameni… și care, foarte probabil, îți va influența și ție viața, într-un mod profund? Ce este acest fenomen?

Astăzi, Dr. Pearl, în colaborare cu Frederick Ponzlov, are cu adevărat ceva nou de spus.

Despre cei doi autori

Dr. Eric Pearl a renunțat la unul dintre cabinetele de chiropractică cele mai de succes din Los Angeles, în momentul în care el și alte persoane au început să fie martore la vindecări miraculoase. În prezent, el a devenit autoritatea proeminentă și vizionarul recunoscut cu privire la un nou nivel de vindecare și evoluție a vieții pe această planetă; el și-a luat anagajamentul de a împărtăși lumina și informația procesului de Vindecare Reconectivă, prin conferințe și seminarii numeroase pe tema The Reconnection® (Reconectarii) Dr. Pearl a apărut la nenumărate emisiuni de televiziune din S.U.A. și întreaga lume. De asemenea, a fost invitat să vorbească la Națiunile Unite și a ținut o prezentare la Madison Square Garden, în fața unei săli pline, iar informații despre seminariile sale au fost prezentate în diverse publicații, printre care și New York Times.www.TheReconnection.com

Frederick Ponzlov este scenarist, profesor de actorie și actor premiat. Absolvent al Universității din Wisconsin, Milwaukee, a studiat actoria la Neighborhood Playhouse din New York, iar apoi a plecat la Los Angeles. Acolo a urmat cariera de scenarist, iar prima sa apariție publică, Undertaking Betty – în care joacă actorii Naomi Watts, Christopher Walken, Brenda Blethyn și Alfred Molina – a câștigat un Premiu BAFTA. În ultimii 30 de ani, Frederick a predat și continuă să predea cursuri de actorie în Long Beach, California, unde locuiește în prezent. Entitatea Solomon a fost cu el cea mai mare parte a vieții sale și, după ani de tăcere, această carte îi marchează debutul în public. www.fredponzlov.com

Cartea poate fi achizitionata de aici.

CUMPARA