Ambele programe ale Reconectării (Combo Package Nivelul I + Nivelul II) – Bucuresti iulie 2015

Predat în engleză. Traducere simultană în limba română.
Ambele programe ale Reconectării (Combo Package) cuprind:
Conferința Esența Vindecării susținută de dr. Eric Pearl în data de 10 iulie 2015
Nivelul I:  “Elementele Esențiale ale Vindecării Reconective”
Nivelul II:  “ Programul de Bază al Practicianului de Vindecare Reconectivă” 10-14 iulie 2015
București, Hotel Intercontinental, Bulevardul Nicolae Bălcescu 4
Nivelul I este introducerea în antrenamentul cu frecvenţele vindecării reconective, fiind perfect conştienţi de ele. Veţi învăţa cum să vă conectaţi cu aceste frecvenţe, cum să le simţiţi, să le urmăriţi, să interacţionaţi cu ele şi să le folosiţi pentru a vă reconecta cu adevărata voastră esenţă, cu evoluţia voastră şi cu potenţialul vostru real.
Acest program de două zile, cu un puternic caracter practic, vă va introduce în plenitudinea vindecării reconective. Este un nivel nou și mult mai extins de: sănătate, echilibru şi potenţial uman, care nu are nevoie de nicio tehnică, de „jucării” vindecătoare sau ritualuri complexe, bazate pe frică.
Aspecte evidențiate pe parcursul programului:

 • Recunoaşterea câmpului de energie, lumină şi informaţie care vă înconjoară;
 • Accesarea frecvenţelor vindecării reconective;
 •  Vindecarea fără folosirea mâinilor;
 • Auto-vindecarea;
 • Explorarea unui alt mod de a fi conştient;
 • Introducerea vindecării reconective în viaţa de fiecare zi;
 • Ştiinţa şi filosofia vindecării reconective.

4Sub îndrumarea directă a lui Eric Pearl şi a asistenților de program aleşi cu grijă de el, veţi lucra pe rând împreună cu alţii la mesele de masaj, pe tot parcursul week-end-ului. Veți învăţa o varietate de moduri de a descoperi şi de a vă familiariza cu multiplele aspecte ale spectrului vindecării reconective, constând în energie, lumină şi informaţie.
Dacă sunteţi la început de drum în domeniul vindecării, veţi descoperi cum să accesaţi acest spectru nou şi extins al frecvenţelor de vindecare. Dacă sunteţi un vindecător avansat, veţi face acel salt inefabil care vă va aduce o înţelegere mai cuprinzătoare a aspectelor esenţiale ale vindecării.
După finalizarea acestui program începeți  Nivelul II, Programul de bază al practicianului de vindecare reconectivă.
Nivelul II: “ Programul de Bază al Practicianului de Vindecare Reconectivă”
Program de două zile – luni şi marţi, 13, 14 iulie 2015
Condiţii prealabile
– finalizarea cu succes a programului de Nivel I şi
– o ședință de vindecare reconectivă făcută anterior de către un practician de vindecare reconectivă calificat.
Programul avansat de două zile „Programul de bază al practicianului de vindecare reconectivă” pune accent pe o bună stăpânire a vindecării reconective şi vă învaţă cum puteţi deveni practicieni ai acestei metode. Veţi avea experienţe care vă vor lărgi nivelul de înţelegere, pe măsură ce veţi învăţa practici avansate, care vor include: timp alocat lucrului la mese în grupuri mici, facilitarea sesiunilor de vindecare la distanţă, efectuarea interviului de după ședința de vindecare şi explicarea mai în amănunt a ştiinţei şi filosofiei din spatele vindecării reconective.
Veţi avea ocazia să le puneţi lui Eric şi echipei de asistenți întrebări specifice despre ce înseamnă să fii practician al acestei metode.
Din experiența sa, Andra Ivanov, mentor pentru practicieni, practician de vindecare reconectivă, Reconnection® (Reconectare) și promoter al programelor Reconectării din anul 2007  vă asigura ca acest program este ideal pentru cei care doresc să înceapă practicarea vindecării reconective şi să ofere ședințe de vindecare altor persoane, în prezență și la distanță,  precum şi celor care deja practică vindecarea şi vor să încorporeze şi această metodă între cele deja practicate.
Aspecte evidențiate pe parcursul programului:

 • Recapitulare a auto-vindecării şi vindecării fără folosirea mâinilor;
 • Vindecare holografică şi la distanţă;
 • Ştiinţă şi filosofie avansate;
 • Conştientizare mai profundă a câmpului de energie, lumină şi informaţie care ne înconjoară;
 •  Facilitarea unei sesiuni de vindecare reconectivă;
 • Cum se devine practician de vindecare reconectivă;
 • Prezentarea lucrării altor persoane;
 • Împărtăşirea poveştii proprii de vindecare;
 • Deschiderea unui cabinet;
 • Încorporarea acestei practici în extinderea activităţilor de vindecare curente sau a profesiei de vindecător;
 • Sfaturi de marketing şi strategii.

După ce absolviţi cu succes Programul de Nivel II, veţi primi un Certificat de absolvire şi titlul de „Practician calificat de vindecare reconectivă”. Astfel veţi îndeplini una dintre condițiile necesare pentru a urma și Programul de Nivel III – „Programul pentru practicienii certificaţi de Reconnection® (Reconectare)”, după ce îndepliniţi condiţiile prealabile. Acestea din urmă, vor fi programate în București începând cu luna septembrie 2015.
Confirmarea înregistrării
Este esenţial ca noi să avem adresa voastră corectă de e-mail, pentru a vă putea trimite confirmarea înscrierii. Veţi primi, de asemenea, prin e-mail, de la biroul nostru, o confirmare cu informaţii despre program, cu suficient timp înainte de data la care se va ţine programul. Dacă nu primiţi confirmarea până cel târziu cu două săptămâni înainte de program, contactaţi biroul nostru la telefon +1 323 960 0012 sau 0723 694 584 sau prin e-mail, pe adresa info@thereconnection.com şi vă vom retrimite informaţiile.
Pentru ca să vă  înscrieți la program sunt două posibilități:
1. Înscrierea prin accesarea ,  Aceasta presupune ca, înainte de a vă  înregistra să  luați legatura telefonic cu noi pentru toate explicațiile necesare înregistrării:
Andra Ivanov la telefon 0723  694  584, andraivanov.reconectarea@gmail.com sau cu
Alina Crișu telefon 0736 841 331,  alinadianacrisu@yahoo.ro
2. Dacă vă înscrieți prin site-ul nostru, ,  fără să mai luați legătura cu Andra sau Alina, când ajungeți pe pagina https://store.thereconnection.com/checkout/  selectați butonul Andra Ivanov la  “Register through:”
După ce faceți înregistrarea trimiteți confirmarea înregistrării dvs. la următoarea adresă de email:  andraivanov.reconectarea@gmail.com