Certificari pentru practicienii de Reconnection® (Reconectare) Bucuresti 21 iulie 2016

Certificari pentru
practicienii de Reconnection® (Reconectare)

Bucuresti 21 iulie 2016

Programul:
Joi 21 iulie 2016, orele: 17:00, 18:00, 19:00.
Locatia din Bucuresti se va stabili si anunta in functie de numarul de inscrieri.
Taxa de certificare este echivalentul a 45 $ de persoana.
Durata certificarii este de aproximativ 20-30 minute.
Dupa cum stii, certificarea este o conditie ulterioara participarii la Programul Practicianului Certificat de Reconnection® (Reconectare).
Certificarea ulterioara necesara pentru a deveni Practician Certificat de Reconnection® (Reconectare):
Dupa cel putin 30 de zile de la terminarea programului (Programul Practicianului Certificat de Reconnection® (Reconectare) – PPCR) te poti programa pentru completarea PPCR-ului.

DSCF6842
 
Certificarea cu succes inseamna ca poti demonstra cu compententa abilitatea de a facilita Reconnection® (Reconectarea) fara greseli si fara niciun fel de instructiuni.
Certificarea este necesara deoarece iti permite sa facilitezi reconectarea ca Practician Certificat de Reconnection® (Reconectare).
Ca urmare a certificarii cu succes The Reconnection iti va trimite certificatul care atesta calitatea ta de practician de Reconnection® (Reconectare) si poti incepe sa facilitezi Reconnection® (Reconectari) pentru clienti.
Pentru mentinerea statutului de Practician Certificat de Reconnection® (Reconectare) este necesara reacreditarea o data la doi ani.
 Pentru inscrieri te rog sa ma suni direct la tel 0723694584, sau sa imi scrii email la: andraivanov.reconectarea@gmail.com