Conferinta Eric Pearl 2017 – detalii si inscriere

In 6 mai 2017 binecunoscutul si apreciatul dr. Eric Pearl
revine in Romania!!!

Faimosul doctor care a descoperit cum functioneaza frecventele reconective
si care a uimit o lume intreaga cu descoperirea sa

va sustine o conferinta fascinanta despre
Vindecarea reconectiva
la Bucuresti in 6 mai 2017 la ora 13:00 la
Sala Plaza – Hotel Pullman Bucuresti

Dr. Eric Pearl cunoscut in Romania prin programele Reconectarii si prin cartile sale „Reconectarea: vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine” si „Solomon vorbeste”, publicate de Editura For You, are bucuria sa se intalneasca, la Bucuresti, cu:

  • publicul larg dornic de informatie despre Reconnective Healing (vindecarea reconectiva) direct de la sursa (la ora 13:00)
  • practicienii de baza de Reconnective Healing (Foundational Practitioners of Reconnective Healing) din Romania la ora 11:00 in Sala Roma, Hotel Siqua (tel. hotel 021.319.5160), Calea Plevnei nr. 59A, Bucuresti

Participa la aceasta captivanta prezentare din 6 mai 2017 si vei experimenta realitatea contactului cu frecventele reconective intr-un mod care iti va ramane in memorie pentru mult timp!
Asigura-ti locul la prezentare si vei afla de ce vindecarea reconectiva uimeşte comunitatea medicală, vei descoperi de ce spitale şi universităţi din intreaga lume investesc timp şi bani în încercarea de a explica acest tip de vindecare.
Si, mai important decat orice altceva, vei afla cum anume poti sa inveti si tu sa lucrezi cu frecventele reconective, sa te vindeci pe tine si sa ii vindeci si pe altii!
Eric va relata povestea sa remarcabilă despre vindecarea reconectiva şi va face demonstraţii ale vindecarii in fata publicului, folosind voluntari din sala. Asigura-te ca vei fi si tu acolo!
Aici puteti viziona invitatia pe care a facut-o Eric tuturor romanilor care doresc sa devina practicieni de vindecare reconectiva.

Ce castigi daca participi: vei afla despre noi cazuri uimitoare de vindecare si despre cum poti sa fii si tu un participant activ la acest miracol al vindecarii care este lucrul cu frecventele reconective.
Vei invata ce poti sa faci ca sa te vindeci pe tine si pe cei dragi, cum poti fi de folos celor din jur si cum poti sa iti aduci contributia in lume intr-un mod plin de semnificatie, in calitate de practician.
Ce spun alti participanti despre intalnirea cu dr. Eric Pearl si frecventele reconective:
A fost neasteptat, magnific. M-a deteminat sa vreau sa merg mai departe, am decis sa patrund mai mult in acest spatiu, sa imi doresc sa evoluez pentru a merge pe acest drum. (Loredana Iulia Cojocaru – Ploiesti)
Ceea ce m-a atras de prima data la Reconectare a fost faptul ca nu conteaza cum lucreaza acest tip de energie iar efectele sale se simt atat in timpul sedintei cat si dupa aceasta o perioada indelungata. Este un proces care nu necesita interventia noastra, doar contactul cu aceasta energie. Prezenta noastra este de ajuns pentru a initia acest proces iar rezultatele sunt neasteptate.” (E.M. din Bucuresti, 27 de ani)
Din experiența sa, Andra Ivanov, promoter al programelor Reconectării din anul 2007, practician de vindecare reconectivă, Reconectare, mentor pentru practicieni vă asigură ca aceasta conferinta este o ocazie care merita fructificata de catre toti cei care doresc sa se informeze despre felul cum functioneaza frecventele reconective si despre istoria descoperirii acestora de catre dr. Eric Pearl.
Important: Dragi participanti, puteti sa va procurati din timp biletele la conferinta lui Eric din 6 mai 2017 astfel:
– prin cumpararea directa a biletelor de la sediul Editurii For You (str. Hagi Ghita nr. 58 sector 1 Bucuresti)
– prin achitarea costului biletului direct in contul nr. RO77RZBR0000060016054447 deschis la Banca Raiffeisen Bank, Agenția Mihalache
– solicitati practicienilor de vindecare reconectiva pe care ii cunoasteti sa va procure bilete pentru a putea participa la acest eveniment important.
Pretul unui bilet este de 85 lei.
Pentru informatii suplimentare, inscrieri si intrebari pe care le ai inainte de conferinta te poti adresa:
Editurii For You tel 021/665.66.23 si 0724.212.695, email soceanucamelia_edforyou@yahoo.com, www.editura-foryou.ro
– doamnei Andra Ivanov, practician de Vindecare Reconectiva, Reconectare, Instructor asociat la The Reconnection, date de contact: tel. 0723 694 584, andraivanov.reconectarea@gmail.com, www.reconectarea.com
Te asteptam cu drag sa participi si sa te intalnesti cu Eric Pearl la acest eveniment unic in data de 6 mai 2017 ora 13:00 la Sala Plaza – Hotel Pullman Bucuresti – World Trade Center (fost Sofitel) – Piata Montreal nr. 10, Bucuresti.