Dupa 5 ani, binecunoscutul si apreciatul dr. Eric Pearl revine in Romania!!!

Binecunoscutul doctor care a descoperit cum functioneaza frecventele reconective
si care a uimit o lume intreaga cu descoperirea sa va sustine o conferinta fascinanta despre Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) la Bucuresti in 21 martie 2015 la ora 15:30.
Dr. Eric Pearl cunoscut in Romania prin programele Reconectarii si prin cartile sale „Reconectarea: vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine” si „Solomon vorbeste”, publicate de Editura For You, are bucuria sa se intalneasca, la Bucuresti, cu:

  •  practicienii din Romania (la ora 13:00) si
  •  publicul larg dornic de informatie despre Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) direct de la sursa (la ora 15:30)

Participa la aceasta captivanta prezentare din 21 martie 2015 si vei experimenta realitatea contactului cu frecventele reconective intr-un mod care iti va ramane in memorie pentru mult timp!sala perspectiva
Asigura-ti locul la prezentare si vei afla de ce Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) uimeşte comunitatea medicală, vei descoperi de ce spitale şi universităţi din intreaga lume investesc timp şi bani în încercarea de a explica acest tip de vindecare.
Si, mai important decat orice altceva, vei afla cum anume poti sa inveti si tu sa lucrezi cu frecventele reconective, sa te vindeci pe tine si sa ii vindeci si pe altii!
Eric va relata povestea sa remarcabilă despre Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) şi va face demonstraţii ale vindecarii in fata publicului, folosind voluntari din sala. Asigura-te ca vei fi si tu acolo!IMG_0153
Aici poti viziona un scurt film despre marturia unei vindecari efectuata de Eric pe un voluntar din public: https://www.youtube.com/watch?v=8VDpUftIWLY&feature=share
Ce castigi daca participi: vei afla despre noi cazuri uimitoare de vindecare si despre cum poti sa fii si tu un participant activ la acest miracol al vindecarii care este lucrul cu frecventele reconective.
Vei invata ce poti sa faci ca sa te vindeci pe tine si pe cei dragi, cum poti fi de folos celor din jur si cum poti sa iti aduci contributia in lume intr-un mod plin de semnificatie, in calitate de practician.
Ce spun alti participanti despre intalnirea cu dr. Eric Pearl si frecventele reconective:
„A fost neasteptat, magnific. M-a deteminat sa vreau sa merg mai departe, am decis sa patrund mai mult in acest spatiu, sa imi doresc sa evoluez pentru a merge pe acest drum. (Loredana Iulia Cojocaru – Ploiesti)
„Ceea ce m-a atras de prima data la Reconectare a fost faptul ca nu conteaza cum lucreaza acest tip de energie iar efectele sale se simt atat in timpul sedintei cat si dupa aceasta o perioada indelungata. Este un proces care nu necesita interventia noastra, doar contactul cu aceasta energie. Prezenta noastra este de ajuns pentru a initia acest proces iar rezultatele sunt neasteptate.” (E.M. din Bucuresti, 27 de ani)
Din experiența sa, Andra Ivanov, promoter al programelor Reconectării din anul 2007, practician de vindecare reconectivă, Reconnection® (Reconectare), mentor pentru practicieni va asigură ca aceasta conferinta este o ocazie care merita fructificata de catre toti cei care doresc sa se informeze despre felul cum functioneaza frecventele reconective si despre istoria descoperii acestora de catre dr. Eric Pearl.
Foloseste aceasta ocazie remarcabila si rezerva-ti locul la conferinta din 21 martie 2015 care va avea loc la Romexpo in sala Titulescu astfel:

  •          De la ora 13:00 intalnire cu practicienii de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) din Romania pentru sesiunea de Intrebari si raspunsuri
  •          De la ora 15:30 pentru participarea la conferinta sustinuta de dr. Eric Pearl

 
Important: Dragi participanti, puteti sa va procurati din timp biletele la conferinta lui Eric din 21 martie 2015 astfel:

  •  prin cumpararea directa a biletelor de la sediul Editurii For You (str. Hagi Ghita nr. 58 sector 1 Bucuresti)
  •  de la standul Editurii For You si
  •  de la standul Reconnection® (Reconectarea) – Andra Ivanov din cadrul Body Mind Spirit Expo care se desfasoara la Sala Palatului in perioada  27 februarie – 1 martie 2015
  •  prin achitarea costului biletului direct in contul nr. RO77RZBR0000060016054447 deschis la Banca Raiffeisen Bank Ag. Mihalache.

Costul unui bilet este 80 de lei.
Pentru informatii suplimentare, inscrieri si intrebari pe care le ai inainte de conferinta te poti adresa:
– Editurii For You tel 021/665.66.23 si 0724.212.695
– dnei Andra Ivanov, practician de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva), Reconnection® (Reconectare), Mentor pentru practicieni, Teaching Assistant, la tel. 0723 694 584, email andraivanov.reconectarea@gmail.com
Te invit cu drag sa citesti articole si sa vizionezi filme despre Reconnection® (Reconectare) si Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) dand click pe linkurile urmatoare:
 https://www.reconectarea.com/video/prezentare-stand-reconectarea-andra-ivanov-la-bms-expo-febr-2015
www.reconectarea.com
www.andraivanov.blogspot.com
www.youtube.com/channel/UCZ8ua5KAqYKTijJ3KViPx5Q