Acum poti deveni si tu practician acreditat de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva)

Vrei sa practici Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) pentru tine si cei apropiati? atunci vino si inscrie-te in perioada 13-15 iunie 2014 la Belgrad unde are loc seminarul de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva) Nivelul I : “Elementele esentiale ale Reconnective Healing™ (Vindecarii Reconective)”. Seminarul si antrenamentul tau in lucrul cu frecventele reconective de vindecare va fi sustinut chiar de Dr. Eric Pearl – fondatorul Reconectarii, si de asistentii sai. Vei invata cum sa te conectezi cu aceste frecvente, cuSeminarii Reconnection® (Reconectarea)m sa le simti, sa le urmaresti, sa interactionezi cu ele si sa le folosesti pentru a te reconecta cu adevarata ta esenta, cu evolutia ta si cu potentialul tau real.
Daca doresti sa devii profesionist in Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) nu mai este nevoie decat de a urma seminarul nivelului II.
Avand in vedere faptul ca cel mai probabil nu vor mai exista alte seminare in Romania inainte de anul 2015, aceasta este o ocazie deosebita, participantii romani avand avantajul de a beneficia de traducere simultana in casti in limba romana.
Pentru mai multe detalii accesati : https://www.reconectarea.com/evenimente/prezentare-esenta-vindecarii-cu-eric-pearl-belgrad-13-iunie-2014
Deasemenea aceasta este o ocazie importanta si pentru practicienii deja existenti, respectiv cei care au participat la cele doua seminarii inainte de anul 2013 de a-si actualiza statultul de Practician de Baza de Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva). In cazul participarii (retake) acestia vor beneficia de o reducere considerabila in ceea ce priveste seminarul de Nivel II. Pentru mai multe detalii in aceasta privinta accesati: https://www.reconectarea.com/practicieni/statutul-si-acreditarea-practicienilor/scrisoare-din-partea-reconnection-llc-adresata-practicienilor-cu-privire-la-statutul-practicienilor-de-vindecare-reconectiva-si-reconectare
Beneficiaza de singurele seminare ale Reconnection® (Reconectarii) din 2015 care ofera traducere in limba romana si sunt cele mai apropiate de Romania.
 Pentru inscrieri sunati la Andra Ivanov : 0723694584