Nivelul I: Program “Elementele Esențiale ale Vindecării Reconective” – Bucuresti iulie 2015

Predat în engleză. Traducere simultană în limba română.
Conferința Esența Vindecării susținută de dr. Eric Pearl în data de 10 iulie 2015
Nivelul I: “Elementele Esențiale ale Vindecării Reconective”
10-12 iulie 2015
București, Hotel Intercontinental, Bulevardul Nicolae Bălcescu 4
Nivelul I este introducerea în antrenamentul cu frecvenţele vindecării reconective, fiind perfect conştienţi de ele. Veţi învăţa cum să vă conectaţi cu aceste frecvenţe, cum să le simţiţi, să le urmăriţi, să interacţionaţi cu ele şi să le folosiţi pentru a vă reconecta cu adevărata voastră esenţă, cu evoluţia voastră şi cu potenţialul vostru.
Acest program de două zile, cu un puternic caracter practic, vă va introduce în plenitudinea vindecării reconective. Este un nivel nou și mult mai extins de: sănătate, echilibru şi potenţial uman, care nu are nevoie de nicio tehnică, de „jucării” vindecătoare sau ritualuri complexe, bazate pe frică.
Aspecte evidențiate pe parcursul programului:

  • Recunoaşterea câmpului de energie, lumină şi informaţie care vă înconjoară;
  •  Accesarea frecvenţelor vindecării reconective;
  •  Vindecarea fără folosirea mâinilor;
  •  Auto-vindecarea;
  •  Explorarea unui alt mod de a fi conştient;
  •  Introducerea vindecării reconective în viaţa de fiecare zi;
  •  Ştiinţa şi filosofia vindecării reconective.

4Sub îndrumarea directă a lui Eric Pearl şi a asistenților de program aleşi cu grijă de el, veţi lucra pe rând împreună cu alţii la mesele de masaj, pe tot parcursul week-end-ului. Veți învăţa o varietate de moduri de a descoperi şi de a vă familiariza cu multiplele aspecte ale spectrului vindecării reconective, constând în energie, lumină şi informaţie.
Dacă sunteţi la început de drum în domeniul vindecării, veţi descoperi cum să accesaţi acest spectru nou şi extins al frecvenţelor de vindecare. Dacă sunteţi un vindecător avansat, veţi face acel salt inefabil care vă va aduce o înţelegere mai cuprinzătoare a aspectelor esenţiale ale vindecării.
Din experiența sa, Andra Ivanov, promoter al programelor Reconectării din anul 2007,  practician de vindecare reconectivă, Reconnection® (Reconectare), mentor pentru practicieni vă asigură că: acest program este ideal pentru cei care doresc să înceapă practicarea vindecării reconective şi să ofere sesiuni de vindecare altor persoane, precum şi lor înșile.
După ce veţi absolvi cu succes acest program, veţi putea să vă înscrieţi la Nivelul II, Programul de bază al practicianului de vindecare reconectivă, sau să vă înscrieți direct la ambele programe  .
Confirmarea înregistrării
Este esenţial ca noi să avem adresa voastră corectă de e-mail, pentru a vă putea trimite confirmarea înscrierii. Veţi primi, de asemenea, prin e-mail, de la biroul nostru, o confirmare cu informaţii despre program, cu suficient timp înainte de data la care se va ţine programul. Dacă nu primiţi confirmarea până cel târziu cu două săptămâni înainte de program, contactaţi biroul nostru la telefon +1 323 960 0012 sau 0723 694 584 sau prin e-mail, pe adresa info@thereconnection.com şi vă vom retrimite informaţiile.
Pentru ca să vă  înscrieți la program sunt două posibilități:
1. Înscrierea prin accesarea
Aceasta presupune ca, înainte de a vă  înregistra să  luați legatura telefonic cu noi pentru toate explicațiile necesare înregistrării:
Andra Ivanov la telefon 0723  694  584, andraivanov.reconectarea@gmail.com sau cu Alina Crișu telefon 0736 841 331,  alinadianacrisu@yahoo.ro
2. Dacă vă înscrieți prin site-ul nostru, ,  fără să mai luați legătura cu Andra sau Alina, iar când ajungeți pe pagina
https://store.thereconnection.com/checkout/  selectați butonul Andra Ivanov la “Register through:”
După ce faceți înregistrarea trimiteți confirmarea înregistrării dvs. la următoarea adresă de email:  andraivanov.reconectarea@gmail.com