Programul Practicianului Certificat de Reconnection® (Reconectare) (denumit anterior Nivel III)

Pentru prima oară în România este disponibil Programul Practicianului Certificat de Reconnection® (Reconectare) (denumit anterior Nivel III) la București în zilele de 4 și 5 octombrie 2014!
Cine se califică pentru acest Program:

 • Practicienii de bază de Vindecare Reconectivă: prima participare sau Retake

Ce se învață în acest program:

 • Participanții învață să faciliteze reconectarea personală pentru alte persoane, iar ulterior își completează statutul de Practicieni Certificați de Reconnection® (Reconectare) (descriere detaliată pe www.reconectarea.com).

Locul de desfășurare: Hotel Caro București, Bd. Barbu Văcărescu nr. 164A, sector 2.
Datele de desfășurare: 4-5 octombrie 2014, orele 9:00 – 18:00.

Pentru informații suplimentare și înscrieri luați legătura cu
Andra Ivanov prin telefon: 0723694584 , sau email:andraivanov.reconectarea@gmail.com
Vă puteți înscrie și direct prin linkul: https://store.thereconnection.com/product/october-4-5-2014-rcpp-bucharest-romania/
Valorificați oportunitatea de a participa la acest seminar în București pentru a deveni Practician Certificat de Reconnection® (Reconectare)!
Anunta-ma prin telefon sau email daca doresti sa participi.
lucru la mese

Informatii, cerinte si conditii de participare la acest program:

Programul Practicianului Certificat de Reconnection® (Reconectare) (PPRC)

Învață cum să facilitezi experiența unică a Reconectării, care este un schimb extins de energie, lumină și informații. Acest program cuprinzător de certificare îți dezvoltă într-o măsură mai mare aptitudinile de Practician de Baza de Vindecare Reconectivă și-ți permite să oferi publicului un alt aspect al vindecării reconective, de data aceasta în cadrul Reconectării, respectiv ca Practician Certificat de Reconnection® (Reconectare).

Evoluează și exinde-ți practica de vindecare reconectivă!

Învățând să facilitezi Reconnection® (Reconectarea), vei descoperi niveluri noi ale acestei lucrări, pe care încă nu le-ai cunoscut. De asemenea, acest program trece în revistă și explorează mai detaliat arta, știința și filosofia ce ți-au fost prezentate în Programul Practicianului de Bază de Vindecare Reconectivă.

CE ESTE RECONECTAREA?

Inițial, meridianele energetice (numite uneori linii de acupunctură) din corpul nostru erau conectate la liniile rețelei ce înconjoară planeta și se intersectează în zone energetice recunoscute, cum ar fi Machu Picchu și Sedona. Aceste linii de rețea erau destinate să se extindă în afară și să ne conecteze la o rețea considerabil mai vastă, legându-ne energetic de întregul univers.

Fiecare dintre corpurile noastre conține propriul set de linii și puncte energetice și, cu toate că ele sunt doar fragmente din ceea ce au fost cândva, aceste linii și puncte continuă să ne servească ca interfață a noastră cu universul.

Această interfață este un canal care ne facilitează transmiterea de energie, lumină și informații între mare și mic, între macrocosmos și microcosmos, între univers și omenire.

După cum afirmă teoria, la un moment dat, am devenit deconectați de la aceste linii și ne-am pierdut accesul la deplinătatea legăturii noastre inerente cu universul, îndepărtându-ne de ritmul nostru anterior de evoluție, rapid și expansiv.

Reconectarea introduce „noi” linii axiatonale, care ne reconectează la un nivel mai puternic și mai evoluat decât până acum. Aceste linii fac parte dintr-o rețea atemporală de inteligență, un sistem dimensional paralel ce atrage energia fundamentală, în scopul reînnoirii funcțiilor corpului uman.

***

Pentru a întruni condițiile de participare la acest program, este necesar:

 • să fii Practician de Bază de Vindecare Reconectivă,

 • să ți se fi facilitat propria Reconnection® (Reconectare), în două zile separate, de către un practician certificat și

 • să fi efectuat șase ședințe de vindecare reconectivă, pe baza unui schimb financiar echitabil.

La încheierea cu succes a acestui program, vei avea capacitatea de a-ți obține certificatul de Practician Certificat de Reconnection® (Reconectare) și aprobarea de a facilita Reconnection® (Reconectarea), la finalizarea cu succes a cerințelor ulterioare. O listă întreagă a Programelor practicianului de Reconnection® (Reconectare) certificat poate fi găsită aici: http://www.thereconnection.com/event-category/the-reconnection-certitfied-practitioner-program/

Cerințe prealabile:

 • Să fi încheiat cu succes Nivelul I și Nivelul II și să fi dobândit statutul de Practician de Baza de Vindecare Reconectivă.

 • Să ai făcută Reconnection® (Reconectarea) personală, de către un practician certificat de Reconnection® (Reconectare)

 • Să facilitezi și să documentezi patru ședințe de vindecare reconectivă în persoană și două ședințe de vindecare reconectivă la distanță.

  • Documentarea include:

   • Prenumele clientului

   • Oraș, stat/județ și țară

   • Onorariul plătit

Cerințe ulterioare de acreditare:

 • Să programezi o ședință de acreditare cu un mentor certificat, la nu mai puțin de 30 de zile de la încheierea Programului P.P.C.R. Această ședință are o durată de aproximativ 30 de minute. Acreditarea reușită presupune din partea ta să-ți demonstrezi capacitatea de a facilita Reconnection® (Reconectarea) cu competență, fără a fi îndrumat.

 • Pentru a-ți păstra statutul de PPRC, re-acreditarea este obligatorie la fiecare doi ani.

 • Pentru a facilita Reconectarea, ca Practician Certificat de Reconnection® (Reconectare), această acreditare este obligatorie.

Pentru informații suplimentare și înscrieri luați legătura cu
Andra Ivanov prin telefon: 0723694584 , sau
Valorificați oportunitatea de a participa la acest seminar în București pentru a deveni Practician Certificat de Reconnection® (Reconectare)!
Va astept cu tot dragul!