Sedinte de Reconectare Personala

Prin sedintele Reconectarea Personala (The Reconnection®) se „re-calibreaza” si re-genereaza tot ceea ce este uitat, „dezafectat”, in stare latenta sau in afara echilibrului din sistemul energetic al omului.

Initial, meridianele energetice (numite uneori linii de acupunctura) din corpul nostru erau conectate la liniile retelei ce inconjoara planeta si se intersecteaza in zone energetice recunoscute, cum ar fi Machu Picchu si Sedona. Aceste linii de retea erau destinate sa se extinda in afara si sa ne conecteze la o retea considerabil mai vasta, legandu-ne energetic de intregul univers.

Fiecare dintre corpurile noastre contine propriul set de linii si puncte energetice si, cu toate ca ele sunt doar fragmente din ceea ce au fost candva, aceste linii si puncte continua sa ne serveasca ca interfata a noastra cu universul.

Aceasta interfata este un canal care ne faciliteaza transmiterea de energie, lumina si informatii intre mare si mic, intre macrocosmos si microcosmos, intre univers si omenire.

La un moment dat am devenit deconectati de la aceste linii si ne-am pierdut accesul la deplinatatea legaturii noastre inerente cu universul, indepartandu-ne de ritmul nostru anterior de evolutie, rapid si expansiv.

Beneficii

Desi nu se pot oferi garantii si nu se pot face promisiuni cu privire la rezultatele sedintelor, din practica, se pot da exemple ale unor rezultate obiective, palpabile si masurabile, inregistrate de unii Clienti, precum:

  • aliniaza persoana la “noile” linii axiatonale si o reconecteaza la un nivel personal mai consistent;
  • reinnoieste corpul uman pe toate planurile: spiritual, psiho-emotional, fizic;
  • ofera noi perspective de viata.

Durata

  • 1h

Frecventa

  • se realizeaza o singura data in viata si consta in doua sedinte, preferabil in zile consecutive.

Modul de desfasurare

  • In cabinet, numai in prezenta solicitantului.
Marturii video

Selectie din interviul luat de Andra Ivanov, practician certificat, Dr. Eric Pearl la Bucuresti, martie 2014. Aflam astfel, cine poate practica vindecarea reconectiva si multe alte lucruri importante.

Programari