Elena P.

Experienta personala: Sunt Elena si lucrez in italia de 17 ani (la spital) in ultima luna situatia este critica in Italia dar si mai critica In spitalul unde lucrez. 

Zilele trecute m-am confruntat cu un cosmar, sotul meu a inceput sa se simta rau – de la simptome am inteles ca a fost contaminat. 

Am sunat medical, am sunat la lucru si in acea zi am stat acasa ingrijindu-l cum am stiut mai bine…Disperarea m-a facut sa o contactez pe Andra Ivanov – ma simteam neputincioasa in fața acestei situatii. In a 3 zi de la simptome Andra a facut cu noi cate o sesiune de Reconnective Healing la distanta. Sotul meu a dormit pe tot parcursul sedintei, dar imediat dupa aceea am vazut ca este mai viguros, linistit incepand cu activitatile lui normale. Eu in schimb am fost prezenta in timpul sedintei, intrand intro pace profunda cum nu mai simtisem pana atunci. Acum reusesc sa dorm noaptea fara sa ma trezesc speriata uitandu-ma la ceas ca trebuie sa fug la munca…

Tot la Andra am apelat si pentru colega mea infirmiera Monica. Si ea a fost contaminata de acest virus si a stat multe zile in secția de reanimare. Ca urmare a unei sdinte de Reconnective Healing facuta si pentru ea – am primit vestea minunata ca e in afara oricarui pericol, ca iesit de la reanimare unde era legata la un tub de oxigen cu respiratie artificiala….

Pot doar sa multumesc doamnei Andra Ivanov si intregii ei echipe care se ofera voluntari pentru a da sprijin si ajutor in aceste momente dificile pentru toti.

21 martie 2020

Elena