Roberta Milos

Cum mi-au schimbat frecventele reconective viata: As vrea sa va impartasesc o experienta din viata mea, care mi-a influentat evolutia personala. Povestea incepe in anul 2015,

un an deosebit de dificil pentru mine, din punctul de vedere al sanatatii. Inca de la inceputul anului, am avut niste stari de rau cumplite.

Nu mai aveam pofta de mâncare si tot ceea ce mancam, dadeam afara in 30 minute.

Dupa mai multe vizite la doctor, fara nici un rezultat, am ajuns intr-un final la spital, unde am fost si internata. S-au inceput investigatiile si am fost diagnosticata cu gastrita intr-un stadiu avansat. In plus, hemoglobina avea valoarea 6-7, in loc de 12 cat este valoarea normala. Am stat o saptamana in spital, dar nu mi-am revenit si am continuat investigatiile la alti doctori specialisti. Starea mea se agrava din ce in ce mai mult si nici un tratament nu dadea rezultatele asteptate. Mergeam la scoala si dupa aproximativ o ora, mi se facea rau, incat nu mai puteam sa stau pe picioare, iar privirea mi se impaienjenea. Colegele mele, ma duceau pe brate la cabinetul madical, unde d-na doctor si asistenta, ma asteptau cu fiola de calciu. De cateva ori au fost nevoite, sa cheme Salvarea, fiind dusa de urgenta la camera de garda, unde mi s-au administrat perfuzii. Am fost internata din nou pentru o perioada, mi-am revenit putin, dar hemoglobina avea o valoare anormala. Parintii, bunicii mei si toti care ma cunosteau, incercau, sa faca tot ce le statea in putinta pentru a ma ajuta, dar din pacate boala se incapatâna sa se manifeste.

Am ajuns si la un psiholog, unde am facut cateva sesiuni, dar din nefericere, fara rezultat.

La un moment dat, tatal meu, studiind latura spirituala a bolilor precum si chestiunile de natura ezoterica, mi-a explicat ca fiecare boala are o cauza spirituala si ca nimic nu este intaplator, toate avand un scop bine definit. Stateam de vorba ore intregi si incerca sa-mi explice ceea ce nu fac cum trebuie. Atunci am auzit pentru prima oara de cele principii de viata:

1. Iubirea de sine

2.Acceptarea tuturor situatiilor care apar in viata ta

3. Sa nu judeci pe nimeni si nimic

4. Sa nu ai asteptari de la nimeni si nimic

5. Sa traiesti prezentul, clipa de acum

Dintre toate aceste principii, absolut nici unul nu-l respectam. La finalul discutiilor purtate cu tatal meu, ma simteam foarte bine, oarecum eliberata si cu pofta de viata. Nu dura decat cateva zile, pana ce experimentam o noua situatie si totul se prabusea din nou..lacrimi, dezamagire, judecata, nemultumire.

Tatal meu mi-a povestit despre frecventele reconective si cartile lui Eric Pearl, Reconectarea-vindeca-te pe tine, vindeca-i pe altii si Solomon vorbeste. In timp ce-mi povestea cu atata pasiune despre ceea ce descoperise, simteam un soi de energie care imi dadea un impuls subtil din adâncul sufletului meu.

Starile mele alternau, cand rau, cand bine. Mi-aduc aminte ca mergeam la alpinism, aceasta fiind una dintre pasiunile mele si in timp ce ma cataram, mi se facea rau si fugeam la baie sa vomit, apoi reveneam in sala sa continui catararea. Ma simteam neputincioasa si-mi venea obsesiv in gând intrebarea..de ce mi se intâmpla toate astea?..Aveam doar câteva piese ale puzzle-lui, mai erau câteva importante pe care trebuia sa le obtin.

In cursul anului 2016, tatal meu si-a facut prima sedinta de vindecare reconectiva. Era foarte incantat si primul lucru pe care mi l-a spus când s-a intors de la sedinta a fost. Cred ca stiu care este solutia pentru vindecarea ta…reconectarea, citeste cartile si apoi mergem sa-ti faci sedintele. Dupa 3 luni, cand tatal meu s-a intors in tara, am fost sa-mi fac prima sedinta. Dar, ce a fost interesant in aceste 3 luni? Pe masura ce citeam cartile, simteam cum incep sa inteleg cum stau lucrurile in viata asta. Constientizam din ce in ce mai mult, principiile de viata, pe care tatal meu mi le tot spunea. A fost un proces, lung dar desavarsit.

Cand mi-am facut prima sedinta, eram foarte curioasa, dar m-am lasat in voie si primul impact a fost uluitor…am simtit o decorporalizare, mi-am vazut trupul pe masa si eu pluteam deasupra. O stare de bine m-a coplesit, iubire, plenitudine, culori, forme, un tot incredibil. Dupa prima sedinta, simtem cum plutesc, chiar i-am spus tatalui meu ca il strâng atât de tare de brat pentru ca daca ii dau drumul nu mai simt atractia gravitationala si ma ridic.

La o luna de la prima sedinta, am facut-o pe a doua…de data aceasta a fost mai spectaculos. Am avut cateva experiente placute, viziuni, senzatie de plutire si din nou, acel extaz. Dupa aceste doua sedinte, starea mea s-a imbunatatit, dar nu de tot. Cum incalcam principiile cum alunecam din nou in suferinta. Dar ce era interesant acum, ca imi dadeam seama unde gresesc..a aparut constientizarea, de care Eric Pearl povesteste. A venit momentul când am simtit sa fac si a treia sedinta. La fel de spectaculoasa si interesanta. Eram uimita de ce imi ofera Universul in momentul in care ma abandonez. Viata mea arata din ce in ce mai bine si drept urmare, m-am hotarât sa-mi fac reconectarea. Nu am cuvinte sa descriu cum a fost prima sedinta..total diferita de toate cele 3 de vindecare. Cert este ca in noaptea dupa ce am facut prima sedinta, am avut o experienta uluitoare..am vazut si simtit prezenta unei fiinte celeste care mi-a confirmat oarecum, ca sunt pe drumul cel bun..apropo de prima fraza a lui Solomon( pentru cei care au citit cartea)..Noi suntem aici sa-ti spunem, sa continui sa faci ceea ce faci!

M-am dus la a doua sedinta cu incredere deplina si curiozitate maxima si a fost uimitor ceea ce am experimentat.

La 3 saptamâni dupa reconectare, vindecarea mea s-a produs, viata mea s-a schimbat, reusisem sa ma regasesc ca fiinta de lumina ce sunt. Mi-am dat seama cât de important este sa nu ma mai opun vietii si planului pe care tot eu l-am facut inainte de aceasta existenta. Frecventele reconective mi-au aratat calea cea mai usoara spre Sinele meu superior. Am inteles ca iubirea este cea care rezolva totul si in primul rând iubirea de sine. Calea este subtila, nu conteaza rezultatul, ci procesul. Uneori este lung, alteori scurt, in functie de cum iti dai voie. Si am mai aflat un lucru important, ca oricine poate face asta. Toti avem aceasta putere in noi. Trebuie doar sa avem curajul sa ne-o descoperim, sa o lasam sa se exprime.

Sfatul meu pentru voi…incercati, Experimentati, Cititi..si Universul va dezvalui Puterea Absoluta din interiorul vostru!

Pacea cu Voi!